ЯНУАРЧЕТАТА СЛАДКИ БЪРЗО РАСТАТ,МАМИТЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВИ ДРЕШКИ ДА ИМ ИЗБЕРАТ

• 17 513
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Сладурче- и моята така - не знаеш колко кърма имаш, минавай на АМ, да си сигурна колко яде Rolling Eyes Ама те бебетата да не са машини, които да ги програмираш в точно в определен час, да ядат точно определено количество Close И аз глупавата даже го направих два- три пъти, кърмя я и после и додавам АМ и то, милото, накрая започва да повръща, защото е преяло Rolling Eyes
Иначе моята брачна халка я махнах още в шести месец, сега не съм пробвала длаи ми става, а и като си стоя повече вкъщи, аз не я нося, защото у дома не ми е удобно, когато съм с пръстени.

# 136
Честита втора месечинка на всички. При нас в болницата бяха особено любезни относно разасняването на процеса на кърмене. Доѝде една акушерка и каза момичета давайте циците. Хвана главата на бебо натисна я на цицата и каза айде готово ей така става. Добре, че нашия си засука веднага иначе не знам какво щяхме да правим

# 137
  • София
Доредих се и аз най- накрая Wink   рано- рано станах и доста чистене отхвърлих...даже стълбищната площадка измих, че съседите правят ремонт и е #2gunfire

Кокос4е...стахотна е снимката на Вики! А и той какъв мил и нежен мъж  Peace е

Мини...на каква програма го месиш козунака? За Козунак, или просто на програмата за тесто?

Моят син, както яде в 7;30 и заспа...още спи. Сигурно ще  се  събуди озверял от глад  Laughing  При мен тенденцията да давам и двете гърди , за да стига си остана трайна. Но важното е, че не посегнахме към АМ. Не знам след 1-2 мес. тези 120-130 мл, като почнат да  недостигат какво ще правим....но тогава ще му мисля.

На нас мин. седмица на консултацията ни казаха да почваме със сокчетата....и после с пюретата. Shocked
 След, като категорично заявих, че по мои съображения ще изчакаме със сокчетата, педи, каза, че е хубаво към 3-ч мес. за се започне с пюретата, тъй като тогава се изчерпвали депата  на желязо в бебешкият организъм, и да не се забавям много със захранването

Дони...не се чуди за миялна Hug. Полсе ще се чудиш , как аджеба си живяла без нея. За голямо семейство е хубаво да гледаш за:1. Да е за 12 Комплекта
2. Да има функция Половин "пране'
3. Да е енергиен клас ААА

То, сигурно има и друго, ама сега за това най- важно се сещам

# 138
Мерси за хубавите коментари за снимката на Вики  Embarassed Това му е една от малкото сполучливи, т.е. да е спокоен, да не шава, да не е пъпчив и да има светлина  Grinning
Ейнджъл, и на мен някои бебета ми се струват все едно са братчета  Laughing Пък и нашите едни синеоки и плешиви  Mr. Green А за цвета НА ОЧИТЕ си мисля, че може да се промени. Аз съм с кафеви, Христо със зелени. Вярно, че в рода има синеоки, но да видим  Simple Smile Няма да го върна, ако са с друг цвят  Mr. Green
Бръм, нежничък е вярно  Laughing С бабите се базикахме, че могат да го бъркат с момиче заради тези нежни черти и дълги мигли  Laughing

Относно захранването
... Много съм доволна, че нашата педи е за късното и предния пък ми заяви, че до пълни 6 месеца от нас очаква да сме само на кърма. Ей такива педиатри дано има повече.

# 139
Като си говорим за кг. вие надянахте ли обратно брачните халки и любимите пръстени. Аз бях в 7 месец като ги махнах защото почти ми спираха кръвта вече и днес ги изрових, поотупах ги от прахта както се казва и си ги сложих. Абе напъхах си кебапчетата в тях ама те преливат отвсякъде, като си погледна ръцете и не се кефя така. Лошото е, че май не мога да ги махна hahaha hahaha hahaha
И на мен ми писна да съм "неомъжена", а мъжо "женен" и сутринта опитах да ги сложа- годежният пръстен ми става, но той преди ми беше голям, а халката- "преливат отвсякъде" е точно описание и в моя случай Cry
Мим, naiema, благодаря за кафето и закусчицата Hug Сигурно ще ви прозвучи смешно, но толкова много ми се пие кафе, че се побърквам...Като видя реклама или снимка на кафе започвам да преглъщам, а и нали в 1001 нощи само кафе пият.... Хващам се понякога, че по цял ден се тъпча с боклуци, само и само, за да опитам да заменя любимите неща, от които се лишавам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Доника, преди много обичах да се забавлявам на фотошоп, но сега дори го нямам инсталиран (трябва да поправя тази грешка, когато имам време),а колажът го направи сестра ми, защото Милен има рожден ден следващата седмица и искам да му направя чаша  Laughing А за миялната, подкрепям трите най-важни точки на Бръм...Аз в началото не исках миялна, но сега не мога без нея!
Петя снощи беше супер нервна, само пищеше и от 8 до 10.30 ми вися на гърдите, но в 10.30 като заспа се събуди в 5 сутринта  Laughing Най-интересното е, че не се събуди с рев, просто си лежеше налапала цялата си ръчичка...побърква ме с тази ръка, само я джвака и аз естествено решавам, че е гладна и че не и стига кърмата  newsm78 Вашите малчовци смучат ли си толкова много ръчичките?
Доника, каква снимка искаш точно за колажа? Може да напарвим отделна папка и всеки да качи по една?

# 140
Дзак Flutter
Да попиша малко докато малката се е залисала в шезлонга.Гледам интересни теми обсъждате.
За кърменето в болницата сестрите бяха много мили,въпреки,че нищо не съм плащала.Децата си седяха при нас,взимаха ги  само за преобличане.Веднага сложих Йоана на гърда,а сестрата много внимателно ми придържаше зърното,показа ми как да разбера дали суче бебето или "дъвча мръвки" Joy.Много бяха мили,за което им благодаря.И нас ни караха да сменяме гърдите на 6 ч.,но след като една нощ малката пищя от глад сестрата съвсем спокойно ми каза:"Ми гладно е детето,дай му и когато не ти стига,просто предлагай и другата гърда".Еми евала им.Даже на момичето в моята стая бебето не щеше да суче.Сестрата по 15 мин. е държала малкия на гърдата да го пробва,даже и на мен го дадоха да видим дали ще засуче,ама той мързел и не щя,та майката се цедеше преди всяко ядене горката.
За миялната особено за по-голямо семейство или пък като идват гости е прекрасна инвестиция и голямо удобство.Нашата е Eurolux за 12 комплекта,мисля че клас АА.Много съм доволна.Е, за 2 чинии като хапнем с мъжо не пускам миална естествено,но си е удобно,особено като се разготвя се изкарва цялата посуда hahaha
Пръстените още не мога да си ги сложа,но странното е,че ги носих до края на 8 началото на 9-ти месец,а сега няма мушене,кюфтето си е кюфте Crossing Arms
С тези козунаци ме убихте Joy,особено Лили,ще трябва да пробвам за Великден Hug
Кокосчеее ще го крада тоя Вики.Взимам го за зет и точка Naughty Много красив беее,пу пу. Hug
За спането,странно,но Йоана заспива всяка вечер по едно и също време-22.30.Нзависимо дали е спала през деня или не,което сега като ви гледам вас май е чудесно,направо не ми се мисли да си играя до 1 ч Shocked.Снощи заспа в 22 ч даже,ама през деня спа много и се събуди в 3 ч.,след което аз не можах да мигна,понеже на дядо ми (който ме е изгледал),ще му правят операция и ще му слагат байпас,та нещо съм се притеснила Praynig Cry

Ааааааа и честита трета месечинка на Георги и Вероника и втора на Анастасия, Ада и Георги! Да са много послушни деца за радост на мама и татко Hug

П.П. Абе и аз ще се пробвам да го гледам днес този филм 1001 нощи,да съм в крак с модата Wink

# 141
аа, да - Доника, кажи за снимките за колажа - да са само на бебетата, нали? И колко големи да са или ти ще си играеш да ги нагласяш? Много тенкс, че се наемаш  Hug

За пръстените - ами аз нямам пръстени, всъщност имам, но не ги нося. Нещо не мога да свикна. И с колиетата и гривните съм така. Абе въобще много ги харесвам бижутата, ама не ги нося  Laughing Халка нямам де. Но не са ми напълнели пръстите (за разлика от всички останали части на тялото  #Cussing out). Кой каза 61 кила? Аз се заковах на 70  Sad Верно, че си хапвам де... но все пак - мислех си, че ще стане без усилия, но явно ще се наложи да употребя такива...

Абе моето бебе постоянно се завива през главата.. В началото много се шашках, но вече май свикнах. И въпреки това не ми се ще. Дайте идеи какво да направя.. Пробвах да подпъхвам завивката между матрака и стената на леглото, но не върши работа - някак се извърта и аз не знам кво прави, но все отдолу се оказва...

За миялната - и аз съм в чуденка.. В квартирата имахме миялна и я ползвахме точно 2 пъти. Не съм сигурна дали ми трябва.. Вече и за сушилнята не съм толкова сигурна - нали ще се стопля времето, сигурно ще изчакаме другата зима  Laughing Кой си търсеше Миеле? Какво стана?

За захранването - и идея си нямам кво мисли моята педи.. Ама то ще си проличи де, ще видим. Някак не ми се иска аз да повдигам въпроса  newsm78 Иначе не ме кара да дохранвам с АМ когато й скимне, държи да сме изцяло на кърма, даже и вода каза да не давам, така че предполагам, че ще е и за късното захранване.. (то за мен си е нормално, не късно захранване де, ама нейсе  Rolling Eyes).

Оф, оставям ви, че пак се разплямпах... Доника, дупе да ти е яко - времето поне до понеделник го дават валящо...  Laughing  Hug

# 142
 Халката я махнах в началото 9-тия месец и още не мога да я сложа - не прелива, но ми стяга сякаш. За килата мога да кажа само, че много ми иска да стана 70, ама страшно много.

у-у-у-у я вижте кое време станало, трябва да се храни детето. Във тази връзка, секретаря на клуб "Мисъл" да даде отчет за събрания месечен членски внос.   Party

Забележете все пак, че все още си подарявам лактогонния чай и гармастана.

# 143
Пак съм аз. Crazy
Щях да казвам за захранването,нашето педи е по новата схема и като я попитах съвсем информативно кога да захранвам,а тя ми отговори:"Нали има цица сега hahaha?Трай малко,до 6 месец.".Еми напълни ми душата.Само каза,ако реша след 3 месец да давам сокче от ябълка и морков,но както аз си преценя.
Сиси пробвай да го завиваш и завивката да е под мишничките.Моята понеже е много шавлива и сутрин е отвите,вече с одеалцето правя нещо като повиване,ама съвсем леко.Просто и омотавам одеалцето от подмишниците надолу около тялото,за да не се отвива.Дано си ме разбрала,че как го обясних ooooh! Hug
И аз съм 70 оки. Crossing Arms #Cussing out Като кажа на мъжа ми,че съм кюфте,той ми казва:"Кюфте,ама с големи цици" hahaha

# 144
и моята халка пази чекмеджето.... Crossing Arms
как така живеете без миялни, нашата всяка вечер работи, май свикнахме и ползваме повечко посуда...без нея не знам как ще се справя, даже  навивам свеки да купим една за село за през лятото... Mr. Green

# 145
Здравейте мацки!
За болницата на мен веднага ми показаха как да я кърмя,те ни качиха веднага двете в стаята и една акушерка ми показа.Ама проблема при мен беше че кърмата слезе чак на третия ден и Маги така пищеше постоянно и предлагах цица а тя като я захапе и се сърди и я дърпа.Даже ходих да се моля за изкуств.мляко или вода щото детето пищеше направо неистово бях и набутала залъгалка и си беше разкървавила венеца  Crazyтакъв ужас изпитах и аз,ама не ми даваха и ми казаха,че имам коластра и ми правят услуга като не и дават нищо,тогава не вярвах ама сега съм им благодарна.

Гледам има болни с гърло, внимавайте,че аз и температура вдигнах има едни "прополки" дето могат да се смучат при червено гърло но на опаковката пише , че при предозиране имат разхлабващо действие е аз не ги предозирах и на мен нищо ми нямаше ама Маги като си свиеше краченцата и все пръцкаше имаше разстройство и си мисля , че е от тях.Не, че е нещо страшно / така каза педи де/ама да знаете ако някой ги ползва и да не се шашка.И бързо оздравяване.

За халката тц тц не ми става и туй то ни халката ни годежния пръстен нито всички останали златни и сребърни пръстени.Много ме е яд ама да взема да почакам още малко преди да отида да ги разширя.То после свиване може ли да се направи  newsm78.

barboran4eаз теб напълно те разбирам за кафето има една реклама дето я въртят и като я видя така ми се пълне устата  Crazy.Аз по време на бременността не пиех и тия дни прегреших ама с голяма чаша прясно мляко с разтворено половин пакетче 3 в 1,като си мислех че то без това има малко нес в него нали е със сметана и захар и разтворено в много мляко.Ама дали от това Маги тия дни не ще и не ще да спи през деня ами по час и се кокори.

Аз да ви питам някой ползвал ли е новите памперси Актив бейби с разтягащата се лента гледам на рекламата пак е синя опаковката ама с друга картинка.И какъв трябваше да и " хубавия баркод" аз ей сега погледнах моите са с
4 015400.........

И още нещо на нас ни подариха столче за кола ама за по голямо дете и вутре в него има стойка и за бебе.Ама на мен ми се вижда много силен наклона и се чудя тези които са си баш бебешките дали и те са наклонени много или са в легнало положение  newsm78.Я ме светнете, имали нужда да купувам ново бебешко иначе на това пише , че става от 0 месеца ама както ви казах наклона ми е странен
ей това ни подариха.

# 146
Здравейте Simple SmileДа споделя и моя опит от родилния дом Mr. GreenМалкия не беше при мен,и когато ми го даваха  за хранене ,той спеше и не засукваше нищо.въпреки че всеки път ги мериха и се виждаше че е изял 0 грама никои не обръщаше внимание.и така два дни,а аз не спирах да моля за помощ някои да ми покаже и помогне малкия да засуче,но уви...без резултат.Гърдите ми станаха на камък,вдигнах температура и беше адски болезнено.Започна се нон стоп цедене, с което си докарах и свръх лактация ,а малкия все така не засукваше, а аз изливах  бутилките коластра в мивката Mr. Greenслед като се прибрах в нас нещата се нормализираха, след като имах време да прочета малко из нета и най-вече на една тема пусната от Сиси за свръх лактацията.това много ми помогна защото преди това прекарах няколко дни в цедене ,беше ад ,не спях а само цедях и това ме влудяваше,а малкия сучеше със изкуствено зърно,което махнахме доста бързо и всичко влезе в ритъм.Все още като се сетя и ме е яд,защото се сдобих и със стрий по гърдите,все си мисля че ако някой беше ми обърнал внимание ,малкия щеше да засучи и нямаше да станат твърди и огромни и нямаше да се нацепят. Mr. Greenнякои път си мисля че аз съм си виновна и че аз не съм знаела как да му дам че да засуче,защото той е с добър сукателен рефлекс и не не мога да го преглътна всеки път като видя тия стрий.

# 147
  • Варна
Сиси и Елия така я намирам завита през глава, даже първия път като я видях сутринта и пред мен се появи една апокалиптична картина.....да не ви разправям! Вече спи с одеалото под мишниците, ама пък така гърдичките са и голи.....

А за пръстените - моята халка си е на пръста, не съм я сваляла, нооо няма вадене Joy

Малее, момичета сега се зачетох във форума за водата. Че аз и давам от тази на Девин - розовата, с нея правя Ам, а и тя си я пиива. А сега чета, че вода преварявали и чааак на 7-8, че и след година давали такав! Да не го натровя това дете.....утре ще питам педи!

А за залъгалките, пише на тях от 0-3, после от 3-6 месеца - трябва ли да ги сменям с нови? Дали има разлика, сигурно са по-големи....

А за захранването, на мен педи ми вика от 4тия със сокчетата, ама аз може и да не и дам, но съм решила да започна с пюретата лека-полека от 4 и нещо....

# 148
има разлика в биберона, по-широк е

# 149
Данинце, знаеш, че и аз съм си харесала Йоанка и я приемам за снаха  Grinning Аз затова пуснах снимки, да може да му намерим булка  Joy

Ванила, всички столчета за кола са с наклон  Peace Щом пише от 0+, би трябвало да е ОК. Ето как изглежда столче от най-малката категория с манекен в нея (да видиш, че си е полулегнало)  Mr. Green

Аз халка нямам пък  Crossing Arms  Joy

Общи условия

Активация на акаунт