Ааааа, има, има и уважаващи ICQ
То не пречи да ползвам и Skype, ама кю-то беше първият ми чат, а както е известно първата любов ръжда не хваща
То не пречи да ползвам и Skype, ама кю-то беше първият ми чат, а както е известно първата любов ръжда не хваща
Няма кофеин в нея,а пък напомня на кафенце,пък и на мирис го докарва.Аз откакто направих жлъчната криза се заредих с инка и ръж и леблебия.
заради запека, а изобщо изобщо не исках........
сешоар му е майката, но вече като се унася;
след като упорито пробвах всички възможни панталонки за старите ми размери, съответно ми влизаха до средата на бедрата, накрая се примирих и взех едни, които уж щяха да са ми големи....и "О ! чудо ! "

.
(станаха ни 4 броя вкъщи). Този поне е с Линукс, та и ние ще ставаме Линукс потребители да не останем по-назад

; второ, спи си до сутринта. Така че - пробвайте, може и при вас да подейства.
Е, вече почнахпак с тренировките по волейбол, та се надявам да се постегна и и те постепенно да изчезнат...
. И толкова много мнения има
. Единственото. което смятам да направя е да не давам само домашно или само купешки приготвени неща. Една приятелка прави всичко в къщи на дъщеря си вече 2 години. Започна с най-добри намерения да дава неща, в които знае какво има. Детето не погледна купено пюре, от детската кухня не ядеше изобщо. Майка й ми каза, че й е излязло много по-скъпо да готви в къщи, а да не говорим колко трудоемко.
, не съм го ползвала почти.