Бръм, мерси за кафенцето!
Идеята с инката не е никак лоша. Бях го забравила този добре познат продукт от онова време, ама ще взема да си купя.
Аз в този студ никъде не го извеждам, не за друго ама на мен ми е много студено. Вчера само до магазина мръднах и гадния вятър щеше да издуха мойте 50 кила, а пък ако бях и с количка не ми се мисли...
Аз се съгласих със ранното забелване, след като мъжа ми ми разказа как неговите братовчеди ди рязали, щото като малки не са ги забелили. А и много боляло като се отложи за по-късно. Ама Никола си има бая голяма пишка и не ми беше никак трудно забелването.
Ние с мъжа ми, като видни инженери по комуникации, вчера се борихме с Линукса ама нещо не беше много успешно. Иники, тенкс за сайтчето не го знаех, ще чета, че да не изоставаме от преКраси.
Насадила съм се в кревата даже ще опитам да подремна следобяда. Като заспи бебата ще скокна до магазина за лешници и овесени ядки. Последните дни ми се струва, че има по- малко мляко. Едва тая сутрин се напи здраво.
По въпроса за ходенето по голяма нужда - Рая вече ходи един път на два, че даже и на три дни. Но не изглежда нещо да я мъчи и акото й си е течно когато се появи, така че аз не се притеснявам за детенцето, авно добре си усвоява кърмата. Дори и прословутият д-р Спок твърди, че подобно нещо е нормално за кърмени бебчовци. Така че, според мен, не се притеснявайте прекалено, освен ако бебето не дава признаци, че не се чувства добре.
) ) ме кара понякога да използвам Ubunto вместо Windows, но аз нали съм си глупавичка и правя каквото каже
). Когато излизаме си обличам еластичен дълъг потник (по възможност с тънки презрамки), а обикновенна блуза. Когато дойде време за кърмене повдигам блузата и изваждам гърдата отгоре на потника- по този начин хем кръста ми не е гол, хем почти нищо не се вижда, защото Петя ми закрива гърдата с главичката си. Понякога вместо възглавничка (защото вкъщи кърмя на възглавничка) си подлагам нагънато чувалчето от количката 
но и ние сме на розов Девин,но аз не преварявам.Док каза,че няма нужда,но и аз съм чела,че не се изварява мин. и изворна вода,защото се получавало по-голяма конц. на солите

Сега и слънце да се появи и да разтопи снега и ще е кеееф

метни я таз рецепта, че мъжът ми ми вади душата за тез бухти, а по политически причини не искам да звъня на свекървата да я питам как се правят. 
Аман от тия баби
. Зор да го захрани отсега, че ще умре от глад. Тя и без това педи ни вика, че е дебел, а майка ми - "ще умре от глад"
Голям рев, голямо чудо... Сега заспа и дано поспи час -два, че бицепса ми стана като на Митьо Крика, от това носене на ръце