И с на Иники понякога си ми приличат на снимките. Нали са от плешивките бебчета. То и аз съм била супер-плешива, за разлика от сега 
, на Петя в момента и синеят, но съм наясно, че ще се променят. Аз имам моя снимка на 1 годинка с невероятно красиви зелени очи, а сега няма и помен от зеленото 

и оттам го увивам в 5-6 здрави найлонови торби, в един голям юнашки шаршаф, връзвам го много добре с милион и един възела и го бухвам в ЦЕНТРОФУГАТА!

! Уникален готварски екшън! Направо си представих визуално как се изпълва цялата къщата с бухнало тесто като по филмите! За Великден ще ни покажеш снимки. Много сте хубави на погачата! Като ангелче спинка. И ние спахме на нашата във всякакви пози. Ама почти не се виждаме, защото една известна с кво ли не топмоделка, к. се пада леля
на мъжа ми, си е навряла изкуственото кече пред обектива на повечето снимки.

взехме ток за 2 часа вчера вечерта от съседката, ама тя беше нощна и сутринта - МРАЗ, трябваше в 8да ни го пуснат, обаче - познайте - дойдоха в 3следобяд. умрях си от притеснение да не разболея малката. за капак тя снощи се будеше през 2 часа - а това е за първи път. някой знае ли как си правя регистрация в e-pay за тока? тоест - като въвеждам инфото за тока - кой от всички номера се регистрира?
, което май за едно ядене си е достатъчно, а и като общо тегло показа, че е наддала общо за последните 6 дни около 300-400 грама, като 100 грама ги давам колебание от дрешки и памперс 

! Стига бе човек, ти си от Варна-супер град, няма друг такъв в БГ! А и там където има море няма конкуренция. И Търново е разкошен. Иначе за къща в Майнавил можем лесно да те уредим, както няма купувачи и цените тепърва ще падат. Леля ми има агенция за недвижими имоти, така че ако решите сериозно свиркай на лични. Пък каква е тая мода варненки да се женят за майни. А то от София, да ме извиняват моите съгражданки и да не се засягат, и аз софиянка съм родена, ама бая съм попътувала и по-грозен, мърляв и неуреден град, особено пък столица и в Африка не съм видяла.
явно аз съм неорганизирана,ама все не ми стига времето.......
Машинка нямам,ще меся на ръка
Пък да си поразмърдам мозъка с този измъчен колаж Препоръчани теми