. Полсе ще се чудиш , как аджеба си живяла без нея. За голямо семейство е хубаво да гледаш за:1. Да е за 12 Комплекта2. Да има функция Половин "пране'
3. Да е енергиен клас ААА
............

Аз пък от една седмица пия кафе, по точно мляко с нес. Много ми е хубаво. Освен, че ми е вкусно, го пия с цел Анчето да не спи много денем, за да заспива вечер в 22.00 часа, нали и сменям режима.
Аз нали ви казах, че днес съм примерна къщовница. Прострях прането, наготвих 2 манджи, освободих няколко кашона с кухненска посуда защото вече си имам чекмеджета на кухненския шкаф(всичко в моята кухня се случва тооооолкова бавно), преподредих една купчина други кашони, пих кафе с приятелка, нахраних бебето, сега си почивам с вас и след това ще се развилнея с прахосмукачката и парцала и ще пея с пълно гърло. Този Мюзик Айдъл ще ме побърка окончателно.
Поздрав
http://vbox7.com/play:45fce434
Ама то мозък се иска да се сетиш
Ще пробвам няколко вечери и ще докладвам (въпреки че и една нощ ми е достатъчна, щото при него няма празно - всеки път го прави
/ 
. Винаги съм се чудила
. Подпъхвам одеялото под обиколника на леглото и така го застопорявам да е на едно място. Ама пробвай разни варианти и ще му схванеш цаката. Той зависи как рита и как го избутва нощем.
" , ама аз нали имам горчив опит от 1-то раждане (
Учих там.
Аз затова пуснах снимки, да може да му намерим булка