Пролет, лято, есен, зима - МАРТенчето стана на година !

• 14 272
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
През системата приема е септември за ясла и 1 група.На 6 април ще има нова анкета за попълване за точките и след това ще се актуализират списъците ще се събират бележките от работодател,самосигурямащи се,адресна рег.близнаци като нас актовете и т.н. за да могат да се подредят по точки.
Тази анкета за точките се праща на регистрираните деца тоест на вашия имеил иначе няма как да стане.Моите са на 6 и 7 мо място в три детски градини,но после ще видим.

# 241
Е-еееееееееее голяма игра е паднало!Налудели са се мъниците.

Наде-до 350лв. на член от семейството.Служебна бележка за доходите-12мес. назад,а ти като си била в майчинство на твоята служебна бележка от фирмата,срещу всеки месец да пише- 0лв., а социалните си правят справка в НОИ.  Мен ме накараха да да вадя нова бележка,че не била написана с нули срещу всеки мец.,а само текст,че през целия този период съм била в майчинство.

Аз днес за първи път давам на Ани прясно мляко, с грис.Вие давате ли вече?
Аз още преварявам вода и не ми се дава чешмяна.Изворна на Девин бива ли,казвайте?А друга?
 И за сиренето - вие обезсолявате ли го още,аз от 1 седмица й давам така,но се чудя дали да не го кисна още.
Ние сме само с 3 зъба все още и то третия от скоро,ама така ги скърца,чак настръхвам.
Миналия ден й дадох солетки,еми по-хубаво нещо няма.Постоянно сочи пакета да й давам.

И един куриоз- Миналия ден излязохме на разходка с триколката и навръщане я гледам наш,та в гръб,че се клатушка едно лабаво такова странно,кога минах отпред,какво да видя,хайвана спи и а-ха да се провисне надолу.Завалийката като неможе да каже,че му се спи!
Айде!

# 242
  • София
Пепе, Hug стискам палци!

Дима,ние сме на розов Девин .Прясно мляко не съм давала още,а сиренето не го кисна - аз рядко му давам.

Ето от тук и нашите снимки :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357596&pid=11270605.
Много ни беше весело и приятно сред толкова красавици! Hug

# 243
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357596&pid=11270864
моите са малко Thinking

пп. А още Ники май не е качила снимки, като я знам как щрака, май ще станат бая Grinning

пп2. Али току що се събуди ... 19.30 Whistling

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 19:36 от Къдричка

# 244
Здравейте Simple Smile
Марги,радвам се че поне за малко се разписа,надявам се че Дея ще ти оставя малко време и за нас Hug.
  Днес срещата на мен ми хареса,въпреки,че ние не останаме много,но малката не беше спала и към 15.00 ходеше и спеше.
Ще заредя малко фото апарата,че му падна батерията и ще кача и аз малко снимки.
   Да се похваля,бях поръчала фото книга и днес си я взехме-доволна съм,сега се чудя каква нова тема за книга да измисля newsm78

# 245
Страхотно сте си изкарали и мами и бебоци! Разгледах всички снимки и много ви се радвам. Дано следващия път и ние да се присъединим и дано да е скоро.

Дима78, давам на Али грис от кухнята, сигурно го правят с прясно мляко /изобщо си нямам представа как се праготвя грис/, та давам го откакто Алис стана на 1 год. И аз доскоро преварявах вода, но сега давам розов Девин, вода, като вода, не знам какво те притеснява. Сиренето го обезсолявам, нямам представа, докога ще го правя, но не мисля скоро да спирам.

# 246
Айде и от мен снимки-оттук почват моите:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357596&pid=11273325

Всъщност снимката на Галинана с Ванеса е последната,ама зашо така винаги се качва последната снимка като първа..

Много беше приятно днес, предлагам да стане традиция. Ама толкова са сладки тия дечурлига Heart Eyes   Аз достигнах точно в 16,30 у нас след пешеходно прибиране. Толкова бързо не помня откога не съм ходила, даже на моменти подтичвах:) Сега съм с лека мускулна тресчица Mr. Green голям кеф:)

# 247
хайде малко снимки и от мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357596&pid=11274118
  Кики Ники,при мен май ги качва подред newsm78
Днес и ние от кухнята имахме грис с прясно мляко,там наистина се прави с мляко,но аз започнах по малко да давам.Иначе когато аз правя грис го варя само във вода,пак си го хапва добре  Simple Smile
   За традиционни по-чести срещи съм твърдо "ЗА"

имам проблем,не мога да завъртя някои снимки Sad

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 22:25 от vessi122

# 248
Страхотни снимки сте качили, момичета  bouquet Дано по-често събираме така бебоците Simple Smile
Дима, аз розов Девин давам от самото начало. Можеш да даваш всякаква изворна вода, но не и минерална. Сиренето го обезсолявам, то иначе е отровно солено понякога. Прясно мляко дадох вече, с овесени ядки.

# 249
здравейте отново!Като гледам снимките малките явно много са се забавлявали!Много са сладки всички мъници.Да са ви живи и здрави.Относно прясното млякото , аз вземам на Ивет храна от кухнята и поне от 10 месечна яде защото според мен в кухнята правят всички млечни десерти с прясно мляко.Не вярвам да си правят труда да ползват адаптирано.Като гледам обаче нямаме проблем и добре си хапва.

# 250
 Лелите в кухнята казват,че готвят със сухо мляко. За яйцата казаха,че ползват яйчен меланж/каквото и да значи това/. Каймата била свинска, но месото си го купували и мелели на място. Телешко не готвели заради лудата крава Shocked а риба не можели да съхраняват. Това е в нашата държавна кухня.

Аз водичка до скоро преварявах. Един път обаче я опитах и ми се видя много гадна и оттогава й купуваме от Кауфланда една вода с розов етикет за бебета- трънска ли беше, нещо такова. Купихме й един стек и си го пийва:)

Между другото, и Бела заспа още по пътя към къщи, събуди се като я прибрах у нас и я оставих на баща ми и като се върнах пак спеше Shocked Явно много се уморяват от тая емоция. Днес деня й мина в спане и Таласъмчета:)

# 251
Добро утро Simple Smile
Хайде на кафето

Днес Али ме събуди много рано  Rolling Eyes

# 252
  • Бургас
Добро утро на всички ранобудни мами и пораснали дечица!
Изгледах снимките,прелестни сте всички.
Аз давам розов девин доста отдавна-8 месец някъде.
За сиренето-давам й в попарата с бисквитки,номалко и не го обезсолявам.
Явно децата ви са капнали вчера от игра в Таласъмчетата,защото повечето от вас казват,че сте се прибрали и те са заспали.Малките сладурчета,колко им е силичката.Дано са спали и вечерта.
Веси,честита ви фото-книга!
Марги,значи не можеш да се вредиш от Дея на компютъра? Wink
Лек и слънчев ден на всички!Дай Боже днес да можем да си направим хубави разходки навън!

# 253
Добро утро!

Гледах снимките - страхотни сладурчета са мъниците (пу-пу)! Добре са си поиграли. Ние за съжаление от 4 дни спим по това време и не можем да се присъединим.
Снощи пак не сме спали и днес се излюпихме супер рано. Кажете някое друго детенце освен нас изпива ли по един литър течности през нощта? Нашият татко се притеснява вече, че може да му се натоварват бъбреците. Да не говорим, че постоянно се преобличаме, защото няма памперс на света, който да издържи това пиене!

Хубав ден на всички!

# 254
  • София
добро утро! Hug

Много готини снимки сте качили. Grinning

В нашата кухня готвят много с риба и то много вкусно - това са им най-вкусните неща според мен.

Само моето диваче явно не е спало.Вчера дремна преди срещата и от 12.30 до 20.30 не е спал.После се събуди през нощта и пак рева и се търкаля сумати време,после пък се развесели и започна да си говори мама и баба. CrazyСутринта стана в 7.30 и ние вече сме като зомбита. Crazy Tired

Ние вчера се снабдихме с любимите ни жаби,благодарение на двете Никита  Hug Heart Eyes и пада луда игра :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=11275195 Mr. Green

Весел ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт