Пролет, лято, есен, зима - МАРТенчето стана на година !

• 14 272
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • Тук и там
Виви, всичко ще е наред за вашето празненство - само спокойно  Peace
Зори, той твоя мъж разбира от жени  Mr. Green  Нали и теб си те е избрал  smile3521
А голяма веселба е била при Жорката и Еми - и двамата са страшни сладури / а и двамата са от моите любимци  Hug/
Къдричке, прекрасен рожден ден сте направили на Али,  а тя още от малка е много модерна дама  Peace Снимките са невероятни и определено фотографът си е струвал. Аз като знам моята беладжийка колко снимки й нащраках - минимум 200, от които дали 30-на ставаха  ooooh! Страшна работа е това да снимаш мъници  Crazy
Цвете, купонът на Коко също е бил на ниво  Peace Ще чакаме и останалите снимки.
Веси, дано бързо ви отговорят от болницата и всичко да стане така, както е най-добре за вас за да се успокоите и вие. Пиши какво става и как се развиват нещата, за да ви подкрепяме макар и само в мислите си  Hug
Болничките бързо да оздравяват  Wink

# 61
  • София
Страхотни снимки  Party
Малката Къдричка е прелестна и с каква прекрасна рокля... Голямата-и тя така  Grinning Много ти отива с права коса, въобще си супер стилна и красива жена  Flutter
Цвете, Коко е голям сладур...и много хубави подаръци сте направили...
Анджела, голяма мацка е малката с тоз' минижуп... Тате да я пази от сега, чеее  Laughing
Жорката и Еми добре са си поиграли в Таласъмите...Айде дано другия път се съберем повече. Но наистина Часът май не беше много подходящ, защото май всички деца спят следобяд. Може би предиобяд е по-удачно, защото предиобедна дрмяка имат по-малко дечица, а и тя като че ли е по-кратичка...
Виви и Диана по-често да ни разказват за тумбаците...
Веси, да споделиш отговора на франсетата, като получите... Hug
Али, бързо да се оправя и никакви настинки повече  Naughty

Ох, да идва вече тая пуста пролет...  Rolling Eyes

Аз нямам настроение да пиша, че нещо в последните дни съм изпаднала в кофти настроение и само се обвинявам... Като гледам снимките и вече имам чувството, че само моето дете не ходи, не седи на гърне и не говори ясни думички  Sad

# 62
  • София
Лелеле Деситка , недей моля те така, детето и ще си проходи и ще си проговори , а за гърнето мисля пък , че е тоооолкова рано. Аз я слагам на него по простата причина , че тя ака веднага след ядене - ако не е на закуска е след обяда. Иначе нямаше да я слагам от толкова рано. Всъщнос то за гърнето може и да не е рано, ами е рано да разберът какво става в действителност когато седят на него. Ивайла освен тате и бау и баба нищо не казва . Мнооооого рядко мама ! Според мен изведнъж ще проходи  Blush т.е. за една две седмици.

# 63
  • Тук и там
Деситка - недей така, че и мен ще ме депресираш  Peace. То вярно, че Галя се мъчи да ходи, но пък аз съм страхлива и не я пускам още самичка. В общи линии си разхождам "кученцето" в къщи на каишки /като гледам по-малко да й се бъркам в маршрута/ Mr. Green. Иначе си бръщолеви там нейните бебешки думички. А за гърнето...ми изобщо не я слагам на "трончето" - от както на 2-3 пъти заревава захласвайки се още щом я сложа, си казах, че има време до морето  Hug В тази връзка ето й банския - ще има да фръцка дупе /само дано да е без памперс Crazy/:

# 64
Здравейте:)
Къдричке, такава красавица си имате Crazy а снимките са страхотни.
Сега ще гледам на Ивайла и Косето.
Веси, много тъпо с тия франсета, наистина. Дано да е за добро и скоро да се наредят нещата.

Деситка, мисля че драмадизираш излишно  Laughing Доколкото си спомням ти каза, че Маги ходи за 1 ръчичка, така че не виждам какво те притеснява. Алина не иска да ходи въобще, а и не мжое да стои на крака без да се държи някъде. Гърне изобщо не съм купувала още. Не бих се притеснявала поне още няколко месеца за ходенето.

# 65
  • София
ОК, мина ми  Laughing

Просто вчера една приятелка ми беше на гости, и аз ей така попитах между другото дали детето на сестра й ползва гърне (на 8-9 месеца е) и тя като ми каза "оооо, да...редовно я слагаме и си върши там всичко"... Аз много се сконфузих. Просто напоследък съм се замислила за тези неща-как ще се пруичваме на гърне, как ще се отучваме от бибата, как ще я уча да се храни сама...въобще как ще я уча на хиляди неща, как ще я възпитавам...
И някой като ми каже нещо такова и започвам да с еобвинявам, че едва ли не детето не може все още някои неща, защото аз не съм я научила и показала... Днес дори седях на гърнето й сума ти време, за да види, че няма нищо страшно  Crazy и после пожънах голям успех-поседя на него 1 минута, макар и с дрехите  Rolling Eyes

# 66
Привет, мами!
Ей, с тази работа, не мога да стигна до форума.
Вчера, много късно прочетох за срещата, иначе така ми се идваше, а и бях свободна... smile3516 Много са сладки снимките на Жорето и Еми!
Зори, съчувствам ти за притесненията покрай изпитите! Пожелавам ти късмет и да ти се падне това, което най-добре знаеш! И аз съм същата паника. Замислих се, че май ми трябва една сесия и ще се оттърва от излишните килограми. За жабчетата и патетата, аз ги купих от Папагал за 8-9 лв, но ги гледах и в Пигиса.
Andjela, радвам се, че доки е разсеял страховете ти за детенце и, че всичко е наред. Снимките са ви много хубави, а и Ивайла е голяма чаровница.
Гледах и снимките на Къдричка, Поли, Цвете, Дима, Радост ина и видях много хубави мами и дечица. Голямо удоволствие са тези Рожденни Дни!!!
Цвете, къде ще ги паркирате всичките тези возила.. ooooh!
Дианка, страхотна новина, радвам се за теб и  Hug Hug Hug!
Деситка, чудесна идея за срещичките Peace. За ходенето - че тя Маги направо си ходи! Ванеса обикаля дивана и другите мебели, но хвана ли я за ръчички и кляка веднага, ама си мисля, че всичко е наред,още малко спокойствие. За гърнето - 2-3 седмици няма да я слагам и пак ще пробвам, че направо получава запек, като я сложа.
Иве, много готина мацка ще си водите с вас на моренцето, с този бански - фръц-фръц!
Веси, стискам палци да се разрешат нещата по най-добрия начин за вас! Целувки на Моника.
заки, честити ходещи крачета на Йоанка.
Рони, разсмя ме твоята хитруша, как си търси бурканчето Хип. Да я нагушкаш много от нас и дано не се разболява, бързо да премине всичко.
Ние също си получихме триколката, но засега ще я караме вкъщи.
Ние бяхме на консултация - 8750 (+100гр) и 75,5 (+1,5см). Пак е започнало срастване на лабиите, около 4-5мм, та пак ще звъня на гинеколога. Взеха ни кръв, но с урината нямахме успех, ще се ходи отново.
Ето снимки и от нашия РД: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=353694

# 67
 Хехе, Деситка, недей така. Да си видяла някой здрав човек да не ходи, да не говори или да ходи с памперс  Mr. Green Всичко ще научат, ще си дойде от самосебе си:) И Бела не ходи, не се и опитва. Обаче като я оставя с дядо й и се започва едно водене за ръце- тоя човек без кръст ще остане Shocked развежда я из цялата къща, но като я пусне тя кляка и тръгва да пълзи с бясна скорост. И изобщо не се натиска някой да я води. Даже и още не може да пази равновесие, ако не се държи някъде. А ти пусна клипче, на което Маги много добре си движи- просто й трябва да се пусне и готово. За бърборенето- Бела не млъква, но за сметка на това нищо не казва- има нещо като ба-ба-ба, да-да-да и нещо като дай... Мама до сега не е казала ни един път, тате също. Като гледах Ванеска как бърбореше преди един месец...  Heart Eyes
 Та споко-ако вземем всички да изпадаме в депресии за такива дреболии:) На мен ми е смешно- мойто дете поне за рождения си ден се сдоби с два зъба колкото да не е без хич и бихме всички срокове, които съм учила лично аз по учебниците Mr. Green Когато-тогава, и без зъби няма да остане:)
 Трябва да сме щастливи- имаме прекрасни дечица, да са ни живи и здрави. Да не търсим под вола теле! Hug

П.П.  Галинана, до сега гедахме с Бела снимките на Ванеса и тя цвърча от кеф:) Тамън си мислех,че някъде ми се губите с Ванеска, и ти беше публикувала тамън преди мен Heart Eyes

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 16:14 от KikiNiki

# 68
  • София
Деситка,спокойно бе жена,не се впрягай за глупости.Жоро да не мислиш ,че говори- само мама,баба,тата и още една две и то ,когато си поиска.На гърне пък не съм го слагала от 2 месеца,нищо че преди си акаше в него,просто ме домързява напоследък  Blush.

Иве,много готин бански имата.И Жоро си има - зелен с жаба,само лятото да дойде!

Много са сладки Неси и Ивето и снимките са много весели. Heart Eyes

# 69
Ники, Зори  Hug  love001
Честити зъбчета на Беличка - да са здрави и бели, да излизат лесно!

# 70
Привет  Simple Smile
ей това време е ужасно,излезнахме на обяд и основно май се разхождахме с колата,единственото хубаво в Париж беше времето,топличко  Nature Sunny
 Деситка,не така, без лоши настроения,като му се доходи на детето ще си тръгне само,няма непрододили,непроговорили и беззъби,само горе главата,хубави слънчеви мисли и само напред.
   На мен вече много ми се ходи на море,ех....И по повод банските да питам някой виждал ли е от онези целите детски бански,тип водолазни,за момиченца,аз вицдах само за момчета,то вярно че мацките трябва да са секси,но аз мисля да я опазя от слънцето и тази година,нищо че хвана тен тези дни.

# 71
Здравейте и от нас! Моя Иван вчера празнува първия си рожден ден  Grinning Изкарахме много добре макар и в тесен семеен кръг без деца...с деца догодина, не че имаме кой знае колко приятели с такива..ама с тенденции на увеличаване са  Wink
Малко снимки за тези които им се гледа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298923&pid=11152933
От към депресивните състояния и аз напоследък като ви чета и мен ме хващат...всички ходят пък ние Sad Ама гледам не сме сами..на Иван много му се ходи ама грам сам не може и май много го е страх, а не е падал  newsm78 Едва му пускам едната ръчичка да пази малко равновесие и той ама като го гледам скоро сам няма да може
До преди да му купя обувчици беше и по нестабилен ама му взех на КК за прохождане с ципчето и ...абе като цяло много ми е притеснено

# 72
  • Sofia
Да се запишем най-накрая и ние в хубавата темичка. За ходенето - и мойте нещат. Единият доста добре ходи като се държи, но не иска да се пусне. Ама аз хич не бързам. Че като проходят и двамата - мойто чудо та ничие  ooooh! Само свеки много бърза - по 3 пъти на ден ме пита "проходиха ли"  Joy Какъв е тоя зор не знам.
Момичета вие като пътувате с какво си храните децата? Ние ще пътуваме по Гергьовден за няколко дни и съм се зачудила от сега. Те ядат всичко почти вече ама все пак храна от ресторант... чудя се  newsm78 Пък само на готови пюрета да карат много еднообразно ми се вижда.

# 73
  • София
Kalinka_M,много е сладък Иван! Hug

Момичета,дето сте пращали карти за играта на Памперс - с какво залепихте мечетата?Имената пише да се напишат с глвни букви - цялото име така нали.След това слагам в плик,който са ми пратили и не пиша адрес - на плика си има,а марка трябва ли?

# 74
  • София, Борово
Привет от мен.
Илианче, винаги се радвам, акто видя, че си писала Hug
Поли, аз също много те обичам Heart Eyes
Деситка, я стига глупости си мислила! Маги ти е перфектна.  Heart Eyes Освен това никой не танцува толкова красиво, като нея Laughing
Гале, прекрасна е Ванеска. Има една снимка с теб, която много ме развълнува. Толкова мила снимка... Heart Eyes Целувки от нас. Илийчо също много е пораснал. поздрави на Били.
Зори, ама Жорката голям ухажор Wink Само така! Hug
Анжела, страхотни са ви снимките, а малката принцеска е разкош Heart Eyes
Калинка, голям купон е било при вас, а Ванката е голям красавец Hug
Къдричкови - толкова красота на едно място... Hug
Наденце Hug Целувки от нас

Общи условия

Активация на акаунт