. Ще поздравя Били непременно.Зори, лепих с двойнозалепващо тиксо, писах с главни букви, марка не е необходима, но напиши точния ви адрес.

Имената не е важно да са с главни букви, а да е четливо (така каза Нини). Марка не трябва, пишеш само адрес на подателя

Моя син проходи на 11м.,но проговори на 2години
И не казваше абсолютно нищо,освен ам ам(на всичко)Бяхме се видяли в чудо,аз щях да го водя на лекар,защото бях убедена,че нещо не му е наред.Акаше скрит зад пердето в хола(в памперс),пак до две годишен.Като го слежех на гърнето, започваше да реве до посиняване.Купихме му детска дъска за тоалетната чиния,аз стоях на нея,баща му стоеше,но не и той
.Дихнах ръце.На 2,5 проговори като голям човек,че и лекции за правата на малкия човек в къщата ни изнасяше. За акането, един ден аз го търся из къщи,а той ми се провисва от тоалетната АКАМММММММММ
Та мисълта ми е,че няма човек,който да не се е научил да ходи в тоалетната,а и да говори също 

, защото оставяли децата сами да решат кога са готови. Май за Германия ставаше дума. Не че това е много правилно, но някъде по средата е истината и зависи от самото дете. Всъщност, кой както иска. Можеш да го слагаш от 6 месечно на гърне и пак да махне памперса на 2 г. Може и да го сложиш по-късно и да стане "от раз" . Много са случаите на деца дето си вършат работата в гърнето до едно време и после изведнъж започват да се инатят и отказват...и пак се връщаш в началото...

[/size]

мисля, че ти си една от най-старателните в отглеждането на детето си мами, не се впрягай за глупости и аз се чувствам виновна понякога, но бързо ми минава, пък и не съм от най-"добрите" майки. Например Ева си стои на гърнето и си върши работата там, ако съм упорита и я слагам през половин час ще се научи, но на мен не ми се занимава и я слагам когато се сетя