"Смешно" ли е раждането? - 1

• 210 396
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
А моя на изписването беше донесъл за детето 3 одеяла+космонавта hahaha е вярно февруари беше ,ама чак па толкоз Laughing

Аз на масата за секцио..викаме  доктора по име и казва:Не заспиваййй, и аз:Що? ,той:"Ми да си говорим", аз:"Ох ,не искам ,спи ми се" ... и последва пълна упойка ,че не ме хвана местната аи до тука с веселбата Joy

# 646
Космонавта стана ли му на бебока? hahaha

# 647
  • София
ПИПИТУ що не седя будна да си говорите с доктора  Joy Joy да ти се чуди човек  Laughing

# 648
......Ама чисто нова, като истинска да ме направиш, нали? .....

И аз така уговарях докторицата, сега ти да видиш зор, толкова нова ме е направила, че нищо не става по-зле от девствена съм  Joy hahaha

# 649
браво ,бе....а аз съм обратното...
ще ходя при докторицата ти следващия път и аз

# 650
  • Pb

1.Контрации-колкото си искаш, заедно с тях и напъни, аз се разхождам за последния сантиметър разкритие и нареждам:"Да се е.а в главата тъпа индианска, как пък можах да забравя за какво иде реч и отново да съм тук"
Хаха, да това и на мен са ми го казвали няколко майки при второ раждане LaughingМилите всеки се надява, че ще мине по- тънко... Laughing

По този повод: Аз съм в предродилна в началото на 9я месец, само за запис на тоновете, но попивам от картината: срещу мен имаше жена, второ раждане, много бързо напредваше с разкритието и изведнъж както беше кротка, направо подивя и се започна едно тюхкане къде й бил ума, та да се навие на второ. По едно време горката обърна на руски "мамачка, родная" с пълно гърло...
Направо ме хващаха контракции като гледах и слушах.

# 651

1.Контрации-колкото си искаш, заедно с тях и напъни, аз се разхождам за последния сантиметър разкритие и нареждам:"Да се е.а в главата тъпа индианска, как пък можах да забравя за какво иде реч и отново да съм тук"
Хаха, да това и на мен са ми го казвали няколко майки при второ раждане LaughingМилите всеки се надява, че ще мине по- тънко... Laughing

По този повод: Аз съм в предродилна в началото на 9я месец, само за запис на тоновете, но попивам от картината: срещу мен имаше жена, второ раждане, много бързо напредваше с разкритието и изведнъж както беше кротка, направо подивя и се започна едно тюхкане къде й бил ума, та да се навие на второ. По едно време горката обърна на руски "мамачка, родная" с пълно гърло...
Направо ме хващаха контракции като гледах и слушах.
Представих си го и ме напуши на страхотен смях от това "Мамачка Роднаяяяя" Joy

# 652
гледай как съм пропуснала да се разпиша, а изчетох предната тема 5 дни преди да родя.

Айде да разкажа:
Отивам на 12 март 2009 на преглед- доки, о ти ще родиш до 2 дни, аз- искам утре ( петък 13). Ок, идваш утре и те почваме. Вечерта на 12 сме на лекар, мъжо да си види коляното- док иска да го реже утре. Да бе да. После минаваме през педиатърката да се уговорим ( междувременно ми е паднала тапата вече). Педито ме пита кога ще раждам- аз, ми утре.  Rolling Eyes
И така цяла нощ следим за контракции с мъжо- нищо. Сутринта ставам, изкъпвам се, даже ходих да си подновя една карта. Отиваме в АГ- аз със 5см разкрития- контракции никакви.
Правят ми клизма и айде в предродилна. Мъжо на пейката отвън.
Обаче ми събуха чорапите Sad Мама ми се обажда, щото аз съм си перко и и казах, че пак ще идваме до доки (термина ми беше чак на 31 март). Та и обяснявам, че сме накафе. Кво кафе, то се чуват как раждат другите.
Слагат ме на системи и пристига едно цигане. Аз почнах да охкам, след мен цигането. Акушерката я пита тя що охка, а тя милата- ми другата жена охка и аз затова  hahaha

И така 11ч, а мъжо отпред на пейката. Доки ми се моли да го пусна да си ходи, а аз не та не. Тя - аз ще му кажа да си ходи, аз- той ще излезе от болницата ама ще седи пред колата. А е мръднал, а съм го била после.  Rolling Eyes

Към 22ч докарват едно не го знам какво беше, щото викаше все едно го дерат, ау ужас. Доки вече ме готви за секцио, щото бебка  заспива, а и аз.
Както преглежда викощата, така аз и казвам- ще раждам. Тя- да след 10 мин готова е залата (аз държах да се роди на 13). Аз- не бе напъвам. Доки скача от единия край на стаята, хвърля ракавицата, стажантата и подава нова и тръгва да бърка. Аз ще се спукам от смях, тя- ама що се смееш бе жена, аз- ми как скочихте. Гледа жената, то главата се подава. Аз питам- с каква коса е, тя- ми черна, аз- ми давай да се раждаме тогава  hahaha Че ако беше с руса да го върна ли  newsm78
И така, скачам на магарето, доки ми обяснява какво да правя. Оп и на 3 напън и клъц- Елия се появи. А аз- тва ли беше? Ми мога още 2 да родя сега бе.  hahaha Показват ми едно ревящо дупе.
И я изнасят на баща й да я види. Та и викам на доки- ето защо седя 11часа отвън.
И ще ме шият, доки- слагам ти 1 конец повече, да си като нова.  Joy

Много ми беше готино, даже искам скоро пак

# 653
  • София
~Elg~ ами аде де ко чакаш на поправка  Hug Чудесно е,че е минало по леко ити е било забавно,дано на всички е така.

# 654
  • Sofia
Много весели истории имало тук, благодаря за споделеното!   bouquet

# 655
Привет мами, да се запиша и аз.
Та, седмица преди термина отивам аз на кола маска, за да съм подготвена, а не обичам да си правя отдолу кола маска изцяло, но изтърпявам. Козметичката ми казва..."мм, направих те като за плейбой..!"  а аз с огромен корем нито мога да се погледна, нито нищо, само ми е до плейбой... Rolling Eyes
Идва моментът, раждам бебчето вече и започват да ме шият докторът, който ръководеше раждането и една млада докторка. Шие тя, и по едно време чувам "А, има ЕДИН косъм!", Докторът се навежда и той : ''Мда, има един косъм!"... Laughing Laughing  ...................оставила жената ЕДИН косъм........ Embarassed комплимент си беше за добре свършената й работа...Simple Smile обаче като го чух това, след повече от 10 часа болка и мятане, докато получа разкритието, направо си се разсмях... Grinning

# 656
  • варна
Темата е страхотна и много забавна.
Но аз от сега съм в ужас ,като чета по назад , самата олелия около раждането клизми  Shocked  и контакции т.н
отделно това ходене без гащи кървища,направо ви завиждам за спокойствието с което сте отишли.Аз направо ще съм като гръмната сигурно Joy
Но знам, че когато видиш бебето си забравяш за всичко  Heart Eyes

# 657
  • В сърцето на моите съкровища...:)
mime, няма страшно  Важното е нагласата да ти е позитивна и купонджийска,за да може после да ни разказваш

Успех и леко раждане! Hug

# 658
  • София
mimenceto, хич не се шашкай, да е страшно, да е страшно, колко да е страшно ?!  Wink
А като спомена ходенето без гащи /споделено от мой опит и още много майчета, с които сме си говорили/ искам да те уверя, че след като родиш все ще ти е тая дори да се наложи да ходиш без гащи по улицата - то кой ли вече не е надничал там...! Joy
Лека бременност, леко раждане и да се върнеш и ти да сервираш поредната порция смях  Hug

# 659
mimenceto123  и аз преди раждането се бях шашнала като теб - тотален ужас  ooooh! Хубавото е, че като му дойде времето /поне при мен беше така/ всичко ми изглеждаше толкова нереално, като в някакъв сън / даже очаквах да се появи примерно д-р Хаус  Joy/, че грам не ме беше страх, а за притеснение съвсем не съм се сещала. Абе шоу си е  Party Няма две мнения по въпроса  Wink

Общи условия

Активация на акаунт