Баба Марта се развихри, АВГУСТинче пролет иска!

• 22 376
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
И Тони не може да се нагоди към новото време - сутрин не мога да го събудя, вечер не мога да го приспя.  ooooh! И от всичко това аз съм най-изнервена,защото и в дните когато съм следобед се налага да стана рано. Сега обмислям как да организирам лятна ваканция на Тони, за да не ходи цяло лято на ясла. Thinking

Елфче аз пак да те подсетя за снимки  Praynig на твоите хубавци.  Разкажи как се оправяш с двамата. Hug

# 181
Само на моойто диване ли не му пока за смяната на времето ooooh! И в момента е будна дори...Аз мисля да си лягам.за нея- не знам. Сутрин малко зор я разбужда баща й , но в общи линии около 8ч е на линия, което ме устройва. През деня рядко спи,а ве4ер..поне до 22.30- 23 ч
 Хайде лека нощ

# 182
Марулка успях да ви видя снощи в късните новини със Шушката. Дано да ви приемат в ДГ. Hug

Снощи забравих: Честита половин годинка на Ники! Hug

# 183
  • София
Привет!
Да ви почерпя - днес майка ми има рд, да ни е жива и здрава  Simple Smile

Шушето е сладурка  Heart Eyes
Блан, имаме вече 2 разходки, с различен успех. На едната се скъса от рев, на другата спа 2ч  Simple Smile Дано да свикне в количката, че иначе трябва да търся кенгуру или слинг.
Кайли, не съм забравила, но нямам много време - обикновено съм с бебе и пиша с едната ръка. Crazy

# 184
Честит рожден ден  на майчето ти , Елфче Hug
Кенгуро ти давам на момента- страхотно е за новородено Peace
Ама недей да бъдеш такъв песимист... Naughty И коликите ще минат( все някога Crazy аз все още настръхвам само от думичката и пазя ясни спомени от този период при нас Sick)
И в количката ще правите прекрасни пролетни разходки Hug
( вземи хвани твоя мъж за ушите да качи снимки най-накрая Twisted Evil)

# 185
Здравейте!
Честито на всички празнували през изминалите дни! Честит Рожден Ден и на майчето на Elwing! Живи и здрави да са всички!   bouquet
При нас и Сашко се ошари, но я изкара супер леко и съм много доволна. Изобщо не вдигна Т и  имаше пъпки само по корема и гърба. И то едни малки, ситни, абе все едно нямаше шарка. Екстра! Боби горката още има няколко петна-дупки по лицето, но я мажа упорито с Контрактубекс, че да не й остане някой белег.
И аз снощи мернах Шушето и татко й по новините.
Elwing, аз гледам Мюзик Айдъл и си имам любимци. Александра, Русина и Боян.  Peace

# 186
  • София
Велмар, може и да се възползвам за кенгуруто - поне да пробвам дали ще е по-добре в него. Въпреки че май не е добре да свиква така  Rolling Eyes А за коликите - това ме крепи, че имат край  Laughing
Ади, и аз харесвам Александър  Blush И другите стават, но той ми е най-... Браво на твоя, че е минал леко шарката  Hug

# 187
Елфче, жива и здрава да е майка ти  bouquet Hug
А пък аз днес спах следобяд с Деница Crazy Не съм го правила това, не знам от кога Rolling Eyes Толкова умора бях събрала, пък и покрай всички болести ми беше дошло в повече всичко. Сега обаче се чувствам много по-добре Peace Даже като станах свърших доста домакинске работа Wink
Останало ми е само главоболието от неносенето на очилата, но като ми направят нови и това ще се оправи.

# 188
Ади, и аз харесвам Александър  Blush И другите стават, но той ми е най-...
Elwing, Александра, не Александър.  Peace
Ето да се посмеете с един бъдещ Music Idolhahaha

# 189
Здравейте Laughing
 Наско е при баба си и аз се възползвам да кача малко снимки Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325989&pid=11395134
   Елфче,да ти е жива и здрава мама  bouquet А и аз чакам снимчици от вас Wink Да ти кажа и аз незнам къде да вкарам кабела на апарата,но моят мъж ми го е нагласил и си стои там не го бутам само включвам апарата. Поне така помня,че беше писала newsm78 с проблема за качване
  А кенгуро и аз имам много хубаво,но така и неможах да свикна да го нося Ники там.А сега и той е в период на протести и не иска да стои в количката #Cussing out
   adrianska добре,че сте се отървали от шарката,дано и мазилото помогне Hug
  Марулкакак са новините около записването
  Смяната на времето и на нас сякаш не ни се отрази,пак си ставаме рано Mr. Green с Ники а Наско си поспива по до късно.
  Лека вечер Heart Eyes за сега от мен

# 190
  • София
Ади, и аз харесвам Александър  Blush И другите стават, но той ми е най-...
Elwing, Александра, не Александър.  Peace

Blush ooooh! Crazy Embarassed ужасТ , засрамвам се, не мога и да чета вече  Laughing
А Боби е сладурка  Heart Eyes
Ели, да са ти живи и здрави юнаците - стархотни са  Heart Eyes
За снимките - ще ме биете сигурно, но има вече на компа, в липсата на време ми е оправданието този път  Blush

# 191
Елфче, и аз много ви се радвам  Hug

Поздрави (на патерици) на всички с поводи!
Скорошно оздравяване на болничките

Нашата градина по район приема 5 деца. Спирам.

# 192
  • София
добрютро   food010

Елфче честито на майчето ти на патерици, да е жива и здрава.

Ади - хубаво пее детето ( само не разбрах коя е песента - ама сигурно не съм я чувала  Wink ). Бързичко да оправите следите от шарката.

Миташки още е със сополи, ама се надявам да му минат в скоро време.. Стана топло и сега по цяла вечер седим в градината, голяма борба с кучето пада...въобще не мога да го прибере вкъщи.

# 193
  • гр.София
 Здравейте.
 И ние гледаме да се възползваме максимално от хубавото време.
 Отделно опитвам да свърша много изоставени неща покрай мен,докато тече уч. ваканция.

Елвинг-само здраве и много радост на майка ти!

Аз тази година не гледам Мюзик айдъл. От време на време закачам само вивпбрадърите.

С. пък всяка свободна минута вкъщи гледа Мързелград. И е усвоила максимално маниерите и движенията на героинята. Скача и пее по спалнята.

# 194
Бланк, какво е това филмче newsm78 Не съм го чувала...

Общи условия

Активация на акаунт