Баба Марта се развихри, АВГУСТинче пролет иска!

• 22 378
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
  • София
blanc дай кю или скайп, че тук на ЛС е много тегаво. Чета я темата, макар че не пиша, въпреки че Кало е приет в ОДЗ. Но тук става въпрос за принципни неща.
Да се  реши кога ще е и аз ще се включа в организацията по отразяването. Дали след 4 години ще минем през същото като искаме да запишем децата в първи клас в свестни училища Crossing Arms Само на един въпрос нямам грам никакво обяснение - къде спаха 3 години властимащите, преди 3 години се знаеше за бума на деца през 2006, а започнаха да се освобождават преустроените детски градини едва сега?

Няма как да ги освободят, защото голяма част от тях са продадени или с договори за наем за много години, прекратяването на които струват доста неустойки.

Знам, точно за това писах, че имаха 3 години да реагират, неустойките ли ще плащат, алтернативни сгради ли ще предлагат, нови градини ли ще строят, но нещо трябваше да се случи. И то вече да се е случило, а не тепърва да се мисли какво да се случи

# 166
Здравейте Laughing
 Малко се позагубихме,но правихме ремонт и никак не ми остана време да седна,а и Наско вече не дава Twisted Evil( Няма да буташ компютъра ми Naughty) това се чува като се доближа да седна ooooh! Иначе щтрака навсякъде,намира си картинки да разглежда и оцветява.Вчера гледам в отметки ме е записал сайтове за почивка  Mr. Greenотсега се готви за море Laughing
  Сега да почерпя,че Ники днес прави половин годинка Wink сякаш вчера беше като се роди

Поръчах му и една малка тортичка,после ще кача и снимки Wink
  Блу,а на теб все ти се чудя как ги твориш тези красоти.Всеки път като отвора отивам да гледам тортичките ти,нямам думи PeaceА най се радвам на мечо Пух,че на Наско на тортата ми ги бяха направили толкова грозне,да се чудиш фигурка,ли е или някакво петно #2gunfire много бях разочарована,а искаха по 6лв.на фигурка
 Айде ставач,че Наско се събуди да се обличаме,а и да го похваля,че от две седмици вече спим без памперс Naughty
   Целувки за сега Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 167
  • София
добро утро

Честита половин годинка на Ники.   bouquet

За детските градини - просто не ми се коментира  ooooh!...няма да мога да дойда на протеста, че имам много работа ( а ще ми трябва, за да плащам частната детска  Mr. Green ). Иначе Блан - чета темите за протеста и въобще за детските, извадените текстове от декларацията на Варненските мами, но се отказах да пиша там още преди време - когато се обсъждаха критериите и бях писала моето професионално мнение (съвпадащо с декларацията сега), но никой не обърна внимание.....Но ще подпиша ако има нещо за подпис.... Ако успея да намеря начин да осъдя общината - може да ви поканя, ако искате - колкото повече -толкова повече гласност , пък като почната да вземат пари, може да се осетят най-после, че иначе са празни приказки и предизборни обещания.......... Извинявайте, че пълня темата с проблем не на всички, ама в момента ......

# 168
  • варненка от София
Ние днес с играчки, сухи цветя и лозунги сме пред Общината във Варна, дано имаме успех, че е кощунство да се виси в студ и дъжд пред градините. Снощи свекърва ми е застъпила от 00:30 там, Тошко я смени в 4 и се надявам до обяд да успее да подаде документите и от тук остава да чакаме 31.05, за да разберем струвало ли си е едноседмичното висене пред градината.  Tired Изморих се от емоции, от това че се разболях на дежурствата, че сме в неизвестност и най-вече от безхаберието на общинарите.

Ето вчера се отрази протеста в медиите, дано се и съберем, че малко ме съмнавя апатията на народа. Като му мине зора и си вика майната му. http://www.moreto.net/novini.php?n=40972
http://news.varna24.bg/83819.html

# 169
  • Бургас
Честита половин годинка на Ники!  bouquet

Успех на всички  борещи се за детски градини.

# 170
Pouh , много полезно би било да се включиш точно с професионално мнение, защото имаме нужда от него....а идеята за общината е чудесна... Hug

Тц, тц, скоро и Ники ще си пуска филмчета на комп-а.... Grinning

# 171
  • София
Привет!
Не съм ви чела от не знам колко дни  ooooh! , откачам вече  Crazy
Честита половин годинка на Ники  bouquet  bouquet  bouquet Да ви е жив и здрав! (завиждам ти тайничко, Ели Blush Heart Eyes )
За ДГтата не съм и поглеждала даже ooooh! Rolling Eyes

# 172
Благодаря за поздравите мамчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Елфче,ще видиш как бързичко лети времето покрай двете дечица и няма да се усетиш кога ще пораснат Peace
   AndyB е тогава вече ще има и бой за компа Joy
  А,сега като чета с тези ДГ то голям ужас ooooh! ПРи нас поне не е така Rolling EyesВ  нашата градина дори има закрити групи,че нещо не я харесват много,но на есен ще си покаже.
  Дано успеят с тези протести да се променят нещата,и аз ги подкрепям Peace

# 173
  • гр.София
 Честит празник на малкия Ники  bouquet

# 174
  • София
Да се разпиша пак (не че има какво да кажа - едва ли ще ви е интересно), докато баткото е навън със свеки, а малкият звяр дреме  Simple Smile
Напоследък хич не ми остава време за нищо  ooooh! , направо не знам как се оправят мамите на близнаци, тризнаци и т.н. Евала!  Hug
Гледате ли Мюзик Айдъл? А ВБ3? Аз хвърлям по едно око.
Марулка, успех! Това висене трябва да бъде възнаградено  Hug Успех и на другите чакащи! Аз и този път се пуснах по течението  ooooh! , дупе да ми е яко  Mr. Green

# 175
  • варненка от София
Днес доста активна обществена дейност развихме, протестирахме, носихме играчки на кмета, снимаха ни по разни телевизии, сега ще видим къде какво ще дадат. Влезнахме и присъствахме на сесия на общинския съвет. Не зная успех ще има ли, но наистина е кощунство да се пребрегва проблема и то години наред. Tired Като едни истински политици, лъгаха, мазаха, но най-голямо мазало направи кмета Кирил Йорданов  Outta Joint

Ето първи отзвуци от протеста, Шушето и то на преден план http://www.dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=274191 В късната емисия ще ни дават по БТВ  Blush

Хубавото беше, че видях за кратко Нети и Мадонка, едната силно бременее заедно с мен, а другата се е стопила покрай двете коконки.

# 176
  • София
Тъй като снимката на Стефани е на БГНЕС, та всички я ползват  Mr. Green

http://varna.dir.bg/2009/04/01/gallery4232388_0.html

Ето я и при нас  Wink

# 177
  • варненка от София

Ето я и при нас  Wink

То и мен ме има надупена като оставям на Стефи куклата  Blush http://varna.dir.bg/2009/04/01/gallery4232388_2.html

Момичета, викайте, тропайте, надявам се, че все някой ще ни чуе. Кощунството е пълно и в София. Утре ще продължим да "досаждаме" на сесията на общинарите, пък барем се стреснат, защото идната година идва още по-сериозен бум, защото 2007 година е още по-плодоносна...

# 178
  • гр.София

Много се гордея с нашето августинче  bouquet
 Марулка,софиянки сме по -пасивни,по принцип. Дано началния ни ентусиазъм не угасне.

Сменям темата.
 С. определено си промени режима и това хич не ми харесва. Ако не я вдигна,може да си спи сутрин до 9-10

Елвинг,извеждаш ли малчо на разходка?

# 179
  • София
С. определено си промени режима и това хич не ми харесва. Ако не я вдигна,може да си спи сутрин до 9-10

Де тоз късмет дее. Айде сменяме ги.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт