Баба Марта се развихри, АВГУСТинче пролет иска!

• 22 379
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Не знам какво да кажа за градините, просто нямам думи Rolling Eyes Не знам дали няма да се наложи от септември да си взимам неплатения отпуск или да напускам работа, ако не ни приемат Thinking
Марулка, а вие как издържате, не знам.

# 151
  • у дома
това е положението при ния на базата на инфото от сайта за ДГ, предварителни кандидатствания в ЦДГ по-близо или по-далече от нас + две чакащи в ОДЗ Rolling Eyes :

общо видни кандидатури - 191 свободни места - 25   
общо видни кандидатури - 237 свободни места - 25   
общо видни кандидатури - 394 свободни места - 46   
общо видни кандидатури - 300 свободни места - 25   
общо видни кандидатури - 299 свободни места - 25   
общо видни кандидатури - 209 свободни места - 44   

общо 349    свободни места   32  -   Чакащ №240   
общо 567  свободни места 75   - Чакащ №425

#Crazy marulka, просто оставям без коментар положението при вас  ooooh!

# 152
Добро утро от мен.

Тони вече е на ясла, а аз ще си пооправя къщата преди работа. Още не мога да влезна в ритъм с новото време и само ми се спи.

С тези детски градини може да му побелее косата на човек.  ooooh!Сега и в Пловдив се говори за недостиг на места, а аз се опитвам да не се притеснявам много и се надявам Тони да го приемат в близката градина. Praynig

Блу Ния не е ли в ОДЗ, че ще кандидатствате на ново? newsm78

Снощи се прибрахме чак към 7 вечерта в къщи, защото времето беше приятно и хубаво за игра навън. Поне нещо положително след смяната на часа - стъмва се по-късно. Wink
Ще ви пожелая лек и усмихнат слънчев ден. Hug

# 153
  • София

И аз точно това щях да попитам.

Кало днес е на ясла след близо 2 седмици вкъщи и се надявам да си ми го върнат здрав и читав.

Кайли, ако времето е хубаво и Кало е добре ще се пробваме да стигнем до Пловдив за Великден. Ще звънна.  Wink

# 154
 Привет и от нас...........Вчера така се вкиснах от предварителните списъци  Tired В най-желаната от нас градина са кандидатствали 236 деца(до сега) за 24 места.А и допълнителните критерии са брат,сестра и работещ в системата на образованието,така че и те не ни хващат.....и шанса ни е под нулата!!Направо ми се реве .И в другите градини местата са най-много 28...и пак не ми се вярва да сме между щастливците  ooooh! Crossing Arms Tired

Хайде да се посмеем малко(че ми е истерично)-в списъка ни има ей това име на дете
Антъни Питър Харалд Георг Планге-Корндорфер Mr. Green

Иначе с тоя младеж и ние се борим в 1 градина  Laughing

# 155
Какви са тези кандидатствания?   ooooh!
Тук, в нашите 3 /и словом три/ детски градини ще се сбият за деца  Laughing
За пореден път се убеждавам в някои предимства на малкия град- поне този тормоз ни е спестен.
Стискам палци на всички кандидатстващи да ги приемат  Peace, и то в най- желаното детско заведение.

# 156
  • у дома

де да бяхме  Crazy в чиста ясла сме  Mr. Green

# 157
  • София

де да бяхме  Crazy в чиста ясла сме  Mr. Green

Уф...

# 158
Радвам се че избрах миналата година ОДз-то пред самостоятелната ясла Crazy Все едно съм знаела че ще има драма като тези от последните 2 години ooooh!

# 159
Късмет, милички, дръжте се и дано децата ги пиемат, но като цяло системата, местата, сградите за ясли и градини е абсурдно  341uu

Снощи и ние седяхме до 8 часа навън, ходиха с батковците да гледат самолетите, играхме си и вечерта като не иска много да папка, преживяваше нещо в 5 сутринта и ставахме да пишкаме, да папкаме, и така, важното е да са живи и здрави

Слънчев ден Hug

# 160
  • варненка от София
В София явно все още се има право на избор, тук във Варна кандидатстваш в градината, която ти е по район и жална ти майка, ако по район ти е ОДЗ, защото там има обявени на повечето места нулева година.  Tired

# 161
  • гр.София
Нана, ей тук, от третия пост те спрягаме-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383493.255
 Не съм се поФалила,че те познавам,но ако имаш някоя идея-дай я насам Praynig

# 162
  • София
blanc дай кю или скайп, че тук на ЛС е много тегаво. Чета я темата, макар че не пиша, въпреки че Кало е приет в ОДЗ. Но тук става въпрос за принципни неща.

# 163
  • София
blanc дай кю или скайп, че тук на ЛС е много тегаво. Чета я темата, макар че не пиша, въпреки че Кало е приет в ОДЗ. Но тук става въпрос за принципни неща.
Да се  реши кога ще е и аз ще се включа в организацията по отразяването. Дали след 4 години ще минем през същото като искаме да запишем децата в първи клас в свестни училища Crossing Arms Само на един въпрос нямам грам никакво обяснение - къде спаха 3 години властимащите, преди 3 години се знаеше за бума на деца през 2006, а започнаха да се освобождават преустроените детски градини едва сега?

# 164
  • София
Да се  реши кога ще е и аз ще се включа в организацията по отразяването. Дали след 4 години ще минем през същото като искаме да запишем децата в първи клас в свестни училища Crossing Arms Само на един въпрос нямам грам никакво обяснение - къде спаха 3 години властимащите, преди 3 години се знаеше за бума на деца през 2006, а започнаха да се освобождават преустроените детски градини едва сега?

Няма как да ги освободят, защото голяма част от тях са продадени или с договори за наем за много години, прекратяването на които струват доста неустойки.

Общи условия

Активация на акаунт