Баба Марта се развихри, АВГУСТинче пролет иска!

• 22 370
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
И моите това детско го гледат постоянно. Даже вече им се карам, защото  гледат една серия по не знам колко пъти ooooh!
Велмар, дават го по Джетикс - Lazy Town, общо взето постоянно Crazy Не е лошо, но на мен ми омръзна да гледат едно и също нещо, на тях как не им омръзва, не знам newsm78  Предполагам, че СМС-са който получих сутринта е бил по грешка, но си помислих, че може и да искаш да се похвалиш нещо Wink

# 196
И моите това детско го гледат постоянно. Даже вече им се карам, защото  гледат една серия по не знам колко пъти ooooh!
Велмар, дават го по Джетикс - Lazy Town, общо взето постоянно Crazy Не е лошо, но на мен ми омръзна да гледат едно и също нещо, на тях как не им омръзва, не знам newsm78  Предполагам, че СМС-са който получих сутринта е бил по грешка, но си помислих, че може и да искаш да се похвалиш нещо Wink
Shocked какво съм ти пратила?
Лелеее сетих се ooooh! Една приятелка тази сутрин влиза за планово секцио Joy Laughing hahaha
Нямам намерение да се хваля по темата на този етап... Crazy

# 197
  • София
По въпроса за Мързел град и Ина е много компетентна! Пее и танцува като Стефани, кара се на Подлия Роби, обича Спортакус, а след снощния епизод ходеше из къщата и викаще "Динозавъучеееееееееееееееееееее", защото героите във филма правеха нещо подобно. Аз съм на работа в новия офис и чакам публикуването на така нареченото "ръководство за родителя" за кандидатстване в детските градни вместо да работя пълноценно. Twisted Evil

# 198
  • София
Да кажа за всички, които ползват противозачатъчни. Своевременно си вземете рецепта, че вече и тях не ги дават в аптеките без такава  Twisted Evil

# 199
У нас освен Мързел Град, който аз не понасям, се гледат и Русалките-Н2О. Даже Боби от време на време ми вика да не я мокря, че щяла да се превърне в русалка.  Shocked  hahaha
pouh, тази песен я въртят целодневно по CITY и THE VOICE.  Peace

# 200
  • София
Да кажа за всички, които ползват противозачатъчни. Своевременно си вземете рецепта, че вече и тях не ги дават в аптеките без такава  Twisted Evil
В този ред на мисли - Аулин, Нимезил, Кокстрал, Бусколизин, Спазмалгон, Дуспаталин, противоалергични, хормонални и определен брой сиропи против кашлица също са само на рецепта. За антибиотиците не вярвам да се съмнявате. Всъщност от болкоуспокояващите Нош па, аналгин и беналгин са без рецепта, за Темпалгина не съм сигурна. Всичко, което видите, че се ракламира значи е без рецепта. Ако се сетя още нещо пак ще пиша.

# 201
Здравейте и от мен!

Елфче да ти е жива и здрава майчето, много да си я обичаш ,че няма по голямо богатство от тях! Hug
Алекс скоро ще закрепне,коликите все някога спират,не са вечни,а после ще имаш най сладкото и усмихнато бебе на света,гледай ако можеш да вържеш бабите да помагат за Ивчо,да излизат с него да може да си почиваш,той също расте и скоро ще е разумно малко човече което много ще ти помага!Горе главата! Peace

Аз ви чета редовно,съпреживявам тревогите за дет.градини,приятелки ме осведомиха че в Ст.Загора положението не било зле имало достатачно места за всички,дано е така.И там настрояват МОЛ ве а кой ще пазарува в тях никой не знае  newsm78

Тук времето най сетне се задържа с положителни температури,днес специално се излива голям дъжд,който вали хоризонтално и след малко като излизам за работа сигурно ще стана вир вода  ooooh!, но предишните дни бяха топли,ветровити разбира се,но все пак топли.
Вчера за първи път се видяха първите цветчета на един храст и гледам че сега излизат лалетата и минзухарите в някои дворове.Така че може да се заключи че най сетне пролетта дойде и тук.

Аз съм едно много трудно положение сега,чудя се как да го измисля и все не ми излизат сметките, от една страна за да си задържим социала който ни плаща наема ,трябва да ходя на курс по английски ,но от 9 до 2:30 следобед,а пък шефката ми ме вика всеки ден от 12 на работа.
От друга страна не е готова да ми предложи пълна заетост и ако си изгубя социала няма да мога да си плащам наема,да не говорим че и Елица трябва да е на градина а там е много скъпо,700$  на месец.
Изчислихме с Иван че ако двамата работим по цял ден на сегашните си ставки разликата със социала ще е точно толкова ,т.е същото положение.Ако пък си спра работата за да не ми спрат социала,парите няма да ни стигат за храна,абе въобще много сложно стана,не знам.
Днес говорих с у-щето не искат да направят компромис,трябва всеки ден да съм там иначе ме гонят.Тя и учителката се оказа надута и проста патка и затова може би е така,ако беше поне малко по разбрана...
Май ще търся друго училище...

Та това са ми грижите,отделно ме болеше същия зъб за който се изръсих 1000$ есента,но този път не е толкова сериозно,но съм пак на антибиотик Sick

Ники ми донесе онзи ден оценките си пак са много ниски и съвсем ме скапа просто....

Съжалявам ако съм ви натоварила с поста си ,но нали знаете че вие сте ми одушника  Heart Eyes Hug

П.С Да взема и аз ли да изтегля филмчето,озвучено ли е на български ?

# 202
В този ред на мисли - Аулин, Нимезил, Кокстрал, Бусколизин, Спазмалгон, Дуспаталин, противоалергични, хормонални и определен брой сиропи против кашлица също са само на рецепта. За антибиотиците не вярвам да се съмнявате. Всъщност от болкоуспокояващите Нош па, аналгин и беналгин са без рецепта, за Темпалгина не съм сигурна. Всичко, което видите, че се ракламира значи е без рецепта. Ако се сетя още нещо пак ще пиша.
Брей ,много кофти,край с хубавите антибиотици от Бг,тук използват толкова допотопни да не говорим че са по 30$ и нагоре.

# 203
Прибрахме се от тържеството. Вижте госпожа Пъструша Joy http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=360714&pid=11408116

# 204
Прибрахме се от тържеството. Вижте госпожа Пъструша Joy http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=360714&pid=11408116
Душица!Страхотна е! Heart Eyes

# 205
"Госпожа Пъструша"  предвеликденско тържество ли е имала? Голяма е сладурка Grinning

# 206
  • София
Здравейте от нас  Hug

velmar , много е сладка!

Марго, ще се справите със ситуацията  Hug

Elwing, и аз чакам снимки с нетърпение.

За детските градини не ми се говори, аз мисля да се връщам и на работа от септември, за Криси ще взема детегледачка, дано да го приемат Мартин някъде.  Rolling Eyes

Честито на всички, които са празнували тези дни, днес пък Криси става на 9 месеца, иска вече да ходи, пълзи като хлебарка, Марти пък става все по- самостоятелен вече, как бързо лети времето  ooooh!

# 207
Честита месечинка на Криси!Да расте все така здрав и палав  Crazy

Ще се справим разбира се,просто пъзела сега е разпръснат и му събираме частите, но все някога ще го подредим, аз не падам лесно духом, имам само моментни умопомрачения  Mr. Green

# 208
  • гр.София
 Вчера имах честта да видя Гого и майка му Simple Smile

# 209
Ами да вземат да се разпишат де!
Де и на мен такава чест  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт