Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 206
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Тодор наистина е син на баща си, но в най-скучния му период - когато одъртя и изглупя. Някога беше по-свеж. Сега е досаден и си се смее сам на шегичките.
Тошо е същият.
Майтапите му са в стил късен соц, ранна демокрация, пост мутренска култура.

На чашка, сред дрогирани съратници в Ескейп, спокойно може да мине за забавен.

# 571
Защо не ми зарежда сайта на Раги, само при мен ли има проблем.

# 572
Тошко е типажа Митьо-Пищова в къщата.Макар,че неговата лудост е в друга посока.

# 573
Моми4ета www.ragi.us/live/ отваря ли ви се  Thinking от сутринта върве6е а сега ми изписва  
This Account Has Been Suspended
Please contact the billing/support department as soon as possible.

# 574
Моми4ета www.ragi.us/live/ отваря ли ви се  Thinking от сутринта върве6е а сега ми изписва  
This Account Has Been Suspended
Please contact the billing/support department as soon as possible.

И при мен така излиза.

# 575
Тодор наистина е син на баща си, но в най-скучния му период - когато одъртя и изглупя. Някога беше по-свеж. Сега е досаден и си се смее сам на шегичките.
Тошо е същият.
Майтапите му са в стил късен соц, ранна демокрация, пост мутренска култура.
В този смисъл реагира по единствения възможен за него начин. Аз и не бих очаквала от него друга реакция  Peace.

# 576
На чашка, сред дрогирани съратници в Ескейп, спокойно може да мине за забавен.
Далеч съм от мисълта, че е забавен!  Той е досадно натрапчив, дървено философстващ, маниакално самодоволен човек, който се чувства безнаказано недосегаем и се смята за наследствено впечатляващ, ако мЪ разбрахте! Laughing

# 577
  • ГО
Олеее тая Божидара е егати дървения философ ooooh! ooooh! ooooh!

# 578
Божидара говори, говори, говори

# 579
  • Пловдив
Аз цял живот това,цял живот онова,изследвам.............Прилича на онази Дия от ББ2 ли беше.Много досажда,Мария незнам как я издъжа.Като че е живяла 60 години ooooh!

# 580
  • София
Божидара като спи, съм сигурна, че пак говори на сън! На нея и е трудно да мълчи!

Описва сега кой какво ще прави в къщата, и Мария е пита "а ти?" и тя отговаря "аз къдя"  Joy

# 581
Да си кажа и аз...Тошо не ми е симпатичен с алкохолизма си, Румен с просташкото си поведение, писнва ми от неговото налагане по ТВ, от Божидара, Ивайла, Дачо, Део, Устата, Саша, Емко - не очаквам нищо съществено, Гала, Мария, Кристияна играят положителиня образ във ВБ, от тях зависи доколко ще го развият или ще се изложат, разчитам Софка, Милко, Ицо и Пипи да предадат някаква свежест на шоуто, а Анка и Мис са едно недоразумение на продуцентите, вкарани за да се види, че човек може и да не е пил, но пак да стане за резил. Пропуснах ли някой?

Ето, вчера Ицо въобще не се затрудни да приказва докато готви, докато днес Софка дори и не поиска да пее........

Хора, гледайте си шоуто и ако евентуално от вътре ви дойде да гласувате - гласувайте! Без след това да се вайкате дали парите ви са отишли по предназначение. Ако не гласувате - огледайте се, около вас може би има някой, който не се нуждае от СМС, а просто от един самун хляб.

# 582
Аааа, маме!  Laughing На Божидара най- много и пасва това 'човек може и да не е пил и пак да стане за резил'  Mr. Green В момента го гледам това предаване  Simple Smile

# 583
Защо имам чувството, че тази Божидара е ку-ку?

# 584
Защо имам чувството, че тази Божидара е ку-ку?
И аз това установих и споделих още вчера. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт