Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 238
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Шоуто на Емо е от 18 до 18.15 директно по Нова.

кво шоу, пак не съм в час

# 46
  • София

Е, стига, де, кой ще си зареже бизнеса и изявите, за да стои 2 месеца нейде с благотворителна цел? Че то и аз не бих си захвърлила семейните и други ангажименти за таолкова време без пари. Все пак, всички тези са работещи хора, така се издържат.
Stop ааа не  Naughty хонорар за по 5000  newsm78 е не им е по толкоз заплатата и то парвоначално !
Софи взима повече на едно участие.
в'ерно бе  Shocked и Дачо така и миската даже Mr. Green да не говорим за Тошо  Peace

# 47
  • софия
Хоп, да не изпусна  Grinning
Мама Цоцоланка, ако искаш сложи в първия пост линк за директно гледане, че мине-не мине и някой се зачуди къде  Peace (http://www.ragi.us/live)

Днес май имат проблем www.ragi.us/live или поне на мен не ми се отваря newsm78
Вече се отваря. Явно е било временно  Peace

# 48
  • София
А това предаване на Емо,разбрах,че е от 18.00,но по коя телевизия,на Милен на мястото ли ще бъде,директно или на запис,нещо не го коментират това и не мога да го разбера

Доколкото разбрах ще е от 18 до 18,15ч. по време на Милен Цветков....

Аз също няма да пусна СМС......До сега за Брадърите не съм пускала СМС......
аз редовно участвам ! Peace и свеки даже ( за Здравко - се беше повлякла) Mr. Green"папа"щеше да я изгони hahaha

# 49
от оригиналния форум ..................................
 Shocked Shocked Shocked
не знаех
Наивният и глупав български народ събра 45 000 000 лева за пострадалите от земетресението в Стражица през 1986 година(за което повечето от участниците във форума едва ли са чували поради младата си възраст) и чак един месец преди тази Нова Година един вестник възкликна:"Къде отидоха милионите за Стражица след като някои хора там все още живеят във фургони,както и преди 23 години!"
Това е поредната голяма лъжа,поредният голям фарс!
Призовавам:НИТО ЕДИН ЕСЕМЕС ЗА ТОЗИ ФАРС-Вип Брадър!

# 50
...Е, стига, де, кой ще си зареже бизнеса и изявите, за да стои 2 месеца нейде с благотворителна цел? Че то и аз не бих си захвърлила семейните и други ангажименти за таолкова време без пари. Все пак, всички тези са работещи хора, така се издържат.
                      Като се говори за благотворителност е редно да е така. Освен това никой не ги спира да изпълняват обичайните си задължения, които им носят обичайните приходи. Напротив: в момента заработват допълнително. И да, има хора които зарязват всичко за да помагат. Но те уви, не са вип.

# 51
  • Пловдив
Запис и поздрав с Бат Милко  Joy
http://vbox7.com/play:f709a860

# 52
  • Ботевград
Запис    Mr. Green

# 53
...Днес май имат проблем www.ragi.us/live или поне на мен не ми се отваря newsm78...
                       А, нямаха уж. Аз гледах преспокойно от 13 до 16.

# 54
от оригиналния форум ..................................
......

Всъщност, май единствените СМС-и, които съм изпращала, бяха за Българската Коледа!
Някак си не мога да "се вържа" на други призиви! Просто така и не мога да повярвам, че парите ми ще отидат там, където аз си мисля, че ги пращам, или ако отива нещо то е една много малка част....
Смятам да не изпращам СМС-и този сезон, както и предните, всъщност!

# 55
  • София
Егати благотворителната кауза, за която се получават хонорари! Омерзена съм!
ми да и за тях трябва да е благотворителна  Laughing

Е, стига, де, кой ще си зареже бизнеса и изявите, за да стои 2 месеца нейде с благотворителна цел? Че то и аз не бих си захвърлила семейните и други ангажименти за таолкова време без пари. Все пак, всички тези са работещи хора, така се издържат.

За мен е недостойно звезди хем да взимат хонорари, хем да се възползват от възможността да си правят реклама на гърба на благотворителна кауза. Не съм сигурна, че така стоят нещата с благотворителността по света.

А понеже ние всички сме много богати и известни, със смс-ите ще им плащаме и хонорарите, и известността. Отказвам да бъда използвана.

# 56
Имам въпрос моля ви отговорете ми? Този брадър няма ли да е подобен като предаването по бтв за децата сираци. Мисълта ми е че средствата събрани по бтв от смс-и бяха изразходвани целево, защо пък и тези средства да не бъдат изразходвани по предназначение. Не искам да повярвам, че някои хора могат на чужд гръб с такава благородна кауза да си вкарват пари в джоба Crossing Arms

# 57
  • софия
Кой е казал, че няма да са изразходвани целево? За хонорари, заплати, PR на "звездите". Целево е, от където й да го погледнеш.

# 58
  • София
Имам въпрос моля ви отговорете ми? Този брадър няма ли да е подобен като предаването по бтв за децата сираци. Мисълта ми е че средствата събрани по бтв от смс-и бяха изразходвани целево, защо пък и тези средства да не бъдат изразходвани по предназначение. Не искам да повярвам, че някои хора могат на чужд гръб с такава благородна кауза да си вкарват пари в джоба Crossing Arms

Ами те средствата ще бъдат похарчени целево, разбира се. Но не толкова, колкото реално са събрани, а тези, които останат след изплащането на хонорарите. Предпочитам лично да си преведа пари по банкови сметки на нуждаещи се, отколкото да хрантутя псевдо-звезди, само защото са благоволили да участват в някакво предаване. Peace

# 59
След като предаването апелира да е с благотворителна цел, редно е звездите да се откажат от хонорарите си! Peace И за банковата сметка съм съгласна, дано да пуснат такава и средставата от нея да са изцяло за децата сираци.
А смятате ли, че има вариант някои от присъстващите випове да се откажат от хонорар в името на децата сираци?

Общи условия

Активация на акаунт