Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 230
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За мен е недостойно звезди хем да взимат хонорари, хем да се възползват от възможността да си правят реклама на гърба на благотворителна кауза. Не съм сигурна, че така стоят нещата с благотворителността по света.

А понеже ние всички сме много богати и известни, със смс-ите ще им плащаме и хонорарите, и известността. Отказвам да бъда използвана.

Парите за каузата би трябвало да са си нещо отделно, знам ли. Все пак, шоуто има и приходи, не е нормално звездите да "работят" в него безвъзмездно, а продуцентите да прибират приходите от реклама, да речем. При това положение, трябва и Нова и продуцентите да дарят всичко.
Всъщност, това, което се случва е, че се искат пари от нас. Нищо ново.

# 61
  • при най-добрия мъж...
И аз мисля сериозно да не гласувам.Нещо не ми се връзва тая тяхната благотворителност.

# 62
Хайде и аз тук.
 Whistling

# 63
Цитат
Продължавам да гледам и да не вярвам на очите си, че това момиче е Мис България 2009.  
Ще умра от срам ако я доспуснат да преставя страната ни на Мис Свят. Все имам надежда, че някой ще се осъзнае и ще и отнеме короната!  

Напълно съм съгласна с това мнение.  Peace Къде и видяха хубоста..незнам  ooooh! А и тъпо-тъпо..един хилеж вади,където ме нерви много  Sick

# 64
Нещо и аз не им вярвам на тия СМСи  Thinking

# 65
  • София
Ей човек да не отиде да си прибера детето от градина, изпуснах ви края... Mr. Green

# 66
  • София
Нещо и аз не им вярвам на тия СМСи  Thinking
Те, щом ще пеят и разни такива, значи ще е нещо като онова, на Бтв, дето разни звезди се изявяваха, а ние пращахме СМС-и, ама сега ще са затворени в къщата.

# 67
  • София
еееееее за благотворителност е няма как да не пусна някои друг смс - аз сам си такава - доверчива  Hug

# 68
За мен е недостойно звезди хем да взимат хонорари, хем да се възползват от възможността да си правят реклама на гърба на благотворителна кауза. Не съм сигурна, че така стоят нещата с благотворителността по света.

А понеже ние всички сме много богати и известни, със смс-ите ще им плащаме и хонорарите, и известността. Отказвам да бъда използвана.

Парите за каузата би трябвало да са си нещо отделно, знам ли. Все пак, шоуто има и приходи, не е нормално звездите да "работят" в него безвъзмездно, а продуцентите да прибират приходите от реклама, да речем. При това положение, трябва и Нова и продуцентите да дарят всичко.
Всъщност, това, което се случва е, че се искат пари от нас. Нищо ново.

Така е! Но едва ли "звездите" ще се откажат от хонорарите, Нова - от паричките от рекламите. И това ме кара да се замисля за рекламката за самото шоу, където мацката от звезда изкова сърце. Може би трябваше да изкове касичка или кредитна карта.

# 69
  • София
Щом 50 ст. от всеки смс ще отидат за каузите, къде отива драгата част? Ако не се лъжа 1,20 лв е цетаната на един смс. Една част за мобилния оператор, а другата за продуцентите и телевизията, така ли? Къде е благотворителното тук? Малко недоизмислено е всичко. Значи звездите взеха хиледарките и сега го играят милосърдни! Вярно и те са хора и трябва да се изхранват с нещо, но точно тук се изгуби смисъла на цялото предаване,а инече замисъла не е лош!

# 70
И по бтв за децата от Могилино беше същата работа, дори в едно интервю чух, че роклите на дамите от предаването са били за хиляди левове. А пък иначе ние си изпращахме смс-и и бяха събрани близо милион мисля че.

# 71
Е, добре де. Нали първо е шоу, после е благотворително. За организацията и реализацията му са хвърлени маса пари. Нали продуцентите трябва да си покрият разходите, какво странно има. В землянка ли да ги съберат.

Доколкото разбирам довечера ВИПовете ще се излагат благотворително, защото повечето не могат да пеят. Те ще ни правят веселба, ние ще пращаме есемеси. Пито-платено. Само ще е добре да се разбере каква част от печалбата от есемесите ще се даряват, това е важно.

И стига сте ги развявали тия 5000лв. Нали някой пусна линк с версията на Евгени. А колко, какво и дали са получили другите откъде знаете?

# 72
  • София
Няма изцяло благотворителни каузи, все пак, това е шоу. Смисълът е в това, че досега всички пари са си били за тях, сега дават и за благотворителност.

Само не схващам "звездите" к'во толкова ще сътворят, че само за каузата говорят, в името на която влезли. Влизат там, ние ги гледаме, за което си плащаме, като част от парите ни отиват на подходящо място.
Който иска - дава.
Лично аз никога не съм гласувала за някого от ББ или ВБ, пускам само за Българската коледа или при кампания с телефон за определена кауза. В този смисъл, да дам 50ст за благотворителност и още 70 за продуценти и звезди, не е много вероятно да се случи.

# 73
  • при моите деца .....
В един вестник Труд или 24 часа - пишеше, че 50 ст - от СМС за благотволителност, 20 ст ДДС за държавата, а останалите за мобилен оператор, фирва обработваща резултатите... Пишеше и за сумата, очаквана от рекламите, но не се зачетох.

# 74
И аз няма да гласувам,като са толкова състрадателни да си дарят хонорарите тогава.А на мен започна да ми писва от такива предавания,които ни показват сърцераздирателни кадри и само ни агитират да гласуваме,за тях.Ами държавата да започне да си върши работата,крайно време е

Общи условия

Активация на акаунт