Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 347
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 225
Групата на Део  изглежда са се подотвяли сериозно Laughing

# 226
  • софия
Съжалявам,но и аз няма да пускам смс.Ще бОйкотираме. LaughingПовечето са ми супер сладки,че не им пука и се отдават,но нещо не ми идва от вътре.

# 227
  • into the blue
Мисля,че е прекалено силно озвучаването на бенда,а не че имат проблем с микрофоните на участниците.

# 228
  • София
Гала в песента "ВАЖНО Е КАФЕТО ДА МЕ ВЗЕМЕТЕ И МЕНЕ НА МОРЕТО "
и мене
  Hug

# 229
Каузата им изобщо няма смисъл, не разбрахте ли!?
Правят цирк, който е просто жалък. "Звездите" ще излязат от тук насрани, както каза Маргото Михнева, а толкова пари, колкото ще дадат за хонорари и колкото са дали, за да обзаведат къщата, и храна и пиячка, на вечно ненаялите се и напилите са, да ги бяха дали за каузата, която развяват, щяха да помогнат 100 пъти повече. Аз лично, не вярвам, че има толкова улав народ да им се хваща на приказките. Просто ще гледат хората и ще се хилят от сърце, пак дали ще получат пари от СМС-и не е ясно, защото вече никой не вярва на такива формати. За лъжливото овчарче всички знаят приказката...

# 230
И то какво излиза - благотворителност само от хората със СМС-ите и то каквото остане след като приспаднат разходите. "ВИП"овете си взимат парите от хонорара, роедуцентите от реклами и СМС-и и за децата - потупване по рамо. Мошеници!

# 231
Офффф, време е да се пусне петиция "Подкрепете Божидара - Сложете климатик в къщата"  ooooh!
Аз междудругото не пускам смси! Сутринта продуцента каза, че общо за хонорари на Виповете са дадени 1,5млн лева!

Айде сега вие пускайте смси!  Rolling Eyes

И АЗ !!!!!!!! МИНАХ СЕ И ПУСНАХ ЗА ХАЗАРТА ! АКО ТОЛКОВА СА БЕЗКОРИСНИ ПРОДУЦЕНТИТЕ ДА БЯХА ДАЛИ ТЕЯ $$$$$$ НАПРАВО НА НУЖДАЕЩИТЕ А НЕ НА "ГОЛЕМИТЕ ВИПОВЕ" ! БОЙКОТ !

Предполага се, че ще съберат за целият сезон, много повече...  Rolling Eyes Дано това е все пак, идеята на таз годишния сезон, а не само сейра ...

А, Тодор Славков направо .... нямам думи ... такъв простак, типичен бащичко... Sick

# 232
# 233
Каузата им изобщо няма смисъл, не разбрахте ли!?
Правят цирк, който е просто жалък. "Звездите" ще излязат от тук насрани, както каза Маргото Михнева, а толкова пари, колкото ще дадат за хонорари и къщата, и храна и пиячка, на вечно ненаялите се и напилите са, да ги бяха дали за каузата, която развяват, щяха да помогнат 100 пъти повече. Аз лично, не вярвам, че има толкова улав народ да им се хваща на приказките. Просто ще гледат хората и ще се хилят от сърце, пак дали ще получат пари от СМС-и не е ясно, защото вече никой не вярва на такива формати. За лъжливото овчарче всички знаят приказката...

Балу, съгласна съм с теб, обаче мисля, че има много заблудени хора и ще пращат СМС-и, кето е жалко, много жалко.

# 234
  • Варна
Следващите се очертават да са много сладки

# 235
Това на Тошко мина границата - (че е бил, на Тодоров ден в Либия. И то към Кристияна.)  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
                      Напротив, чудничко и го каза  Peace. Кефи ме максимално тоя човек  Hug.

# 236
То излиза така -  Аз съм ВИП и искам да помогна , що не платите ?

За съжаление ИМА много хора които си мислят ,че помагат и ще пращат . ooooh!

# 237
БОЙКОТ! #2gunfire

# 238
Офффф, време е да се пусне петиция "Подкрепете Божидара - Сложете климатик в къщата"  ooooh!
Аз междудругото не пускам смси! Сутринта продуцента каза, че общо за хонорари на Виповете са дадени 1,5млн лева!

Айде сега вие пускайте смси!  Rolling Eyes
Добре, де... Ами ако беше стандартния формат повече ли щеше да ви харесва. То е ясно, че тези хора вътре без хонорар няма да влезнат. Виждате от СМС-ите парите ще си отидат за благотворителност, а не в джоба на продуцента.
Аз не , че не разбирам какво имате предвид. Разбирам ви.. но вижте и др. страна на монетата.

# 239
Въпреки че се зарекох, че няма да гледам реалитита, хвърлям по две - три очи  Crazy. Тодор няма да го коментирам  Sick, групата на Део ми е много сладка  Flutter. Аз не пускам смс-и , но мъжът ми разби телефона  ooooh!, знаел, че за техните хонорари са пръснати много пари, но нещо да отидело и за децата.....

Общи условия

Активация на акаунт