Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 367
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 255
Да си мушкат паричките в джобчетата и да не се даде стотинка. 
Не ги мисли! Те достатъчно ще си мушнат в джобчетата. Да не са луди да фърлят един тон пари да го спретнат това сборище и да нямат никакъв келепир? Повечето пари са за тях, а малка част, ще я благотворят. Няма подобен формат, който да работи на загуба за себе си!

# 256
Ееееее Не СЪРБИНА КЪРТИИИИ  hahaha Joy  

# 257
  • Плевен
Тоя Саша е много як  newsm10

# 258
  • София
Щях да гласувам само, ако Здравко участваше!  Mr. Green
тя свекито даде 250 лв. преди за Здравко та  doh яхтата я виде на снимка

# 259
Много готин отбора на Устата.А Саша е....много сладък и забавен!

# 260
Ахххахаххахха, мноооого са якииии  Joy Joy Joy

# 261
Вгади ми се от тия и тази показност и приказки за благотворителност Sick Sick Sick

# 262
  • Sofia, BG
ха ха футболистчето много артистично, изкефи ме  Mr. Green Mr. Green

# 263
  • in the back seat of my car
Саша е страхотен Laughing Grinning на сърбите им идва от вътре, това е просто невероятно музикални Hug Peace

# 264
Това на Тошко мина границата - (че е бил, на Тодоров ден в Либия. И то към Кристияна.)  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
                      Напротив, чудничко и го каза  Peace. Кефи ме максимално тоя човек  Hug.

Какво чудничко й е казал, бе момиче!

Ти изобщо имаш ли нещо между ушите си!!! Sick
                       Не знам, искаш ли да провериш? И какво е казал, че трябваше и да се възмутя? Перфектно и го каза, да е жив и здрав човека! То кво ли се чудя, вие и наркоманите боготворите  Tired...

# 265
  • при Arctic Monkeys
Хобичам те, Софи Joy

# 266
Да си мушкат паричките в джобчетата и да не се даде стотинка. 
Не ги мисли! Те достатъчно ще си мушнат в джобчетата. Да не са луди да фърлят един тон пари да го спретнат това сборище и да нямат никакъв келепир? Повечето пари са за тях, а малка част, ще я благотворят. Няма подобен формат, който да работи на загуба за себе си!
Е то е ясно. Мисълта ми е ... за последно го казвам , че съм вече като папагал...  Crazy  и ставам досадна. Можеше и нищо да не се дава, а само да се прибира.

# 267
Михнева каза вчера--смирение и благотворителност без изтъкване
така правят истинските хора
съгласна съм с нея

другото е пошлост Naughty

# 268
Това на Тошко мина границата - (че е бил, на Тодоров ден в Либия. И то към Кристияна.)  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Какво чудничко й е казал, бе момиче!

Ти изобщо имаш ли нещо между ушите си!!! Sick
                       Не знам, искаш ли да провериш? И какво е казал, че трябваше и да се възмутя? Перфектно и го каза, да е жив и здрав човека! То кво ли се чудя, вие и наркоманите боготворите  Tired...

пред това няма как да не замълча  hahaha

# 269

И к'во му беше "чудничкото" ?
Не понасям Кристияна , като чевек  , съжалвам за това което и се е случило , но тоя Тошко просто  #Crazy Като за кварталната кръчма забавен пиандочко , но като ВИП - айде нЕма нужда  !
                       Пък за Кристияна не ми се коментира изобщо... Кънчев я пита защо хората трябва да гласуват, а тя: 'Защото ние заслужаваме'  Shocked. Умирам си да разбера с какво мисли, че е заслужила хората да пускат смс-и за нея  Thinking. Добре, че после се сети, че и някакви деца има там...

Общи условия

Активация на акаунт