Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 234
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 345
Резултата е впечатляващ,за час иполовина  Peace

# 346
Софка пя най-хубаво, но най-атрактивни поне според мен бяха Устата и футболиста и другите с тях  Crossing Arms

# 347
Само да попитам: Колко пъти в седмицата ще има такива лайфове със събиране на средства!?  Thinking

# 348
Браво. Страхотно успешна мисия  Peace
...дано само парите наистина отидат по предназначение  Praynig

# 349
и според мен най-готино пя Устата Peace

# 350
Ама не трябваше ли да съберат 400 000? Аз нямам база за сравнение и не мога да преценя кое е успешно и кое не е, но ако наистина 2 млн ги гледат 76 000 не са много.

# 351
  • София
на мен най - много ми хареса как пя Дачо  Mr. Green

# 352
Между другото разбара ли се защо Мамалев не влезе????Луканов каза,че знае какво  е станало.Аразбра ли се?

присъединявам се към питането  Whistling
абе какво им става на тия продуценти - за 3 дни, трима уж ще влизат , после не..  ooooh!

# 353
[Какво беше това с Масларова, някой разбра ли?  newsm78

# 354
Момичета,къде може да се гледа днешното предаване,че го пропуснах,хванах края само! Rolling Eyes

# 355
Браво. Събраха доста пари за близо 2ч. Дано  отидат за благородна кауза.

# 356
Много интересно и впечатляващо начало!  Sunglasses

# 357
Много интересно и впечатляващо начало!  Sunglasses

Това не е реалния резултат - всичко е за рейтинг. Наяма събрани повече от 10 000 лв.

# 358
  • София
Предполагам, че това е чистата сума, която са събрали, смисъл цялата сума, която ще отиде за децата. Според мен за няма и 2 часа е добре.
Кажете ми само освен тази сума всеки един от ВИП-овете пак трябва да събере по някакъв начин към каузата за тази седмица пари, нали така, или аз нещо се бъркам?

# 359
Ама не трябваше ли да съберат 400 000? Аз нямам база за сравнение и не мога да преценя кое е успешно и кое не е, но ако наистина 2 млн ги гледат 76 000 не са много.
Правилно ли съм разбрала, че през целия им престой ще се борят да съберат тези 400000лв. с различни мисии всяка седмица Thinking

Общи условия

Активация на акаунт