Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 257
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 360
  • Ямбол
Аз даже не разбрах за кой гласувах.
Гласувах за децата и за каузата Simple Smile Първият номер който ми се мерна пред очите написах.

# 361
Браво!Хубаво шоу стана.

# 362
  • София
Много интересно и впечатляващо начало!  Sunglasses

Това не е реалния резултат - всичко е за рейтинг. Наяма събрани повече от 10 000 лв.

Е, хайде пак почнахте! Дори и 10 лв да са събрали, какво от това, след като са обявили 70 000 лв значи ще ги дадат в този дом! Каква е логиката! Изтрещяхте тотално, никой не ви кара нещо да правите на сила!

# 363
Само да попитам: Колко пъти в седмицата ще има такива лайфове със събиране на средства!?  Thinking

Отново да попитам!   bouquet

# 364
Ама какво казах аз, та ми се скарахте! Rolling Eyes

# 365
на мен най - много ми хареса как пя Дачо  Mr. Green
А на мене- Гала Laughing

# 366
На мен Милко, Тошко и Пипи. Grinning

# 367
А на мене- Гала Laughing
Шегата на страна, Гала ми става все по симпатична  Laughing За пръв път виждам жена да я е страх да танцува

# 368
И какво сега,Масларова пак се изложила....................изпратила детето,поставя ултиматоми,раздала някакви папки на ВИП-овете...................

Всички са в шах....................какво иска да каже селянка зверска  Масларовица--Че едно девойче   е направило много повече от тях.Мария се почувствала виновна.Аня е бясна.Гала  не разбира за какво иде реч...................Пък и девойчето един вид отишла да ги поучава,но не успешно-говорела не свързано.

# 369
Галка е грациозна в танците почти колкото и Росица Кирилова Joy

# 370
Заради Бентлито с цвят на пепел от рози ..

# 371
Много интересно и впечатляващо начало!  Sunglasses

Това не е реалния резултат - всичко е за рейтинг. Наяма събрани повече от 10 000 лв.

Е, хайде пак почнахте! Дори и 10 лв да са събрали, какво от това, след като са обявили 70 000 лв значи ще ги дадат в този дом! Каква е логиката! Изтрещяхте тотално, никой не ви кара нещо да правите на сила!

Те не сбират за дом, а за шкли за деца таланти, или едни пари, които да дадат на едни хора, за да обучават деца с таланти. Хубаво е човек освен да гледа сеир и да слуша, особено когато и иска да помогне

# 372
newsm78

# 373

newsm10

# 374
А на мене- Гала Laughing
Шегата на страна, Гала ми става все по симпатична  Laughing За пръв път виждам жена да я е страх да танцува
Харесвам Гала. Наистина.
Сутринта гледах и предаването й и там тя сподели
колко е притеснена от тази мисия, че не можела хич да пее...
Трябва да й се признае, че дори само като фон изглеждаше супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт