Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 221
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 375
майка на двама и мацка, не разбирам! За какво розово Бентли ме спрягате?

# 376
  • ЯМБОЛ
                     Сега се правят,че не разбират-едно обикновено момиче прави нещо тихичко за едно нещастно дете.БЕЗ пари!!!Вместо да се замислят,те какво могат лично да направят,филосостват.Жалка картинка са!

# 377
  • Paris
Всяка вечер пускат минимум по една бомба. Жалко, че опорочават благодорната кауза по този начин.

# 378
Да пукнеш дано.

# 379
Joy Joy Joy Joy Joy

# 380
  • ЯМБОЛ
              На други ББ стоят си в хола,говорят нормално,тия само край масата-ядене и пиене,все едно,че цял живот са стояли гладни!

# 381
Да пукнеш дано.
Shocked Shocked Shocked
Вие побъркани ли сте тук!?!?

Милко Калайджийовица, да ми споделиш кое е толкова смешно, че се търкаляш чак? Rolling Eyes

# 382
  • София
Момичета мили, понеже се опитвам да гледам едноременно и двете конкурентни телевизи, та да ви питам за един момент, който изпуснах и ме гложде отвътре. Вчера дадоха, че първи гост във Вип къщата ще бъде мамалев, а после влезе Луканов. каква е по-точно историята, че не успях да разбера Rolling Eyes

# 383
  • Велико Търново
*MiShEnCeTo* , Мамалев сутринта около 10 изчезнал и после бързо агитирали Луканов да влезе той.  Не говореха с лошо за Мамалев, може би нещо лично му се е случило, дано не е лошо.

# 384
Хубаво че Масларова не влезе - сега няма да се оправдава, че е била в къщата и не е разбрала ...  hahaha

# 385
Цялата помия  тази вечер я забърка МасларовиЦиЦа.Що не дойде в студиото и да каже с чий пари отиде до Куба с все родата си,колко и струва сам.билетче до Сеул---16 000  Shocked ,защото не и стискаше !А изпрати един пощенски гълъб .........да им хвърли пепел в очите.

# 386
Да пукнеш дано.
Shocked Shocked Shocked
Вие побъркани ли сте тук!?!?

Милко Калайджийовица, да ми споделиш кое е толкова смешно, че се търкаляш чак? Rolling Eyes

Не се прави, видели са те!!!

# 387
....

Забравих, че чуството за хумор ти липсва ooooh!
...а и метафората, явно не вдяваш Wink
Ейми, всичко започна от това, че някой (не ми се връща да видя кой беше)
ти използва цитата, за да изкаже мнението и съмнението си относно събраната сума пари.
...и така...бентлито беше метафора Wink

...а това, за пукането и аз не го разбрах, честно Thinking

# 388
  • София
Много интересно и впечатляващо начало!  Sunglasses

Това не е реалния резултат - всичко е за рейтинг. Наяма събрани повече от 10 000 лв.

Е, хайде пак почнахте! Дори и 10 лв да са събрали, какво от това, след като са обявили 70 000 лв значи ще ги дадат в този дом! Каква е логиката! Изтрещяхте тотално, никой не ви кара нещо да правите на сила!

Те не сбират за дом, а за шкли за деца таланти, или едни пари, които да дадат на едни хора, за да обучават деца с таланти. Хубаво е човек освен да гледа сеир и да слуша, особено когато и иска да помогне

Аз много добре съм чула , парите са за откриване и развиване на талантите на децата от домовете и създаване на музикални школи за тях. А в конкретния запис който им пуснаха, бяха дечица от един конкретен дом за изоставени деца.

# 389
Много интересно и впечатляващо начало!  Sunglasses

Това не е реалния резултат - всичко е за рейтинг. Наяма събрани повече от 10 000 лв.

Е, хайде пак почнахте! Дори и 10 лв да са събрали, какво от това, след като са обявили 70 000 лв значи ще ги дадат в този дом! Каква е логиката! Изтрещяхте тотално, никой не ви кара нещо да правите на сила!

Те не сбират за дом, а за шкли за деца таланти, или едни пари, които да дадат на едни хора, за да обучават деца с таланти. Хубаво е човек освен да гледа сеир и да слуша, особено когато и иска да помогне

Аз много добре съм чула , парите са за откриване и развиване на талантите на децата от домовете и създаване на музикални школи за тях. А в конкретния запис който им пуснаха, бяха дечица от един конкретен дом за изоставени деца.
Айде сега не се оправдавай. пълниш гушите на гнусните капиталисти.

Общи условия

Активация на акаунт