Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 353
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хора, има ли Нова+? Къде ги гледате в момента?
Нова+ я няма от нова година , госпожо! Вероятно гледат платено на сайта на ВБ или безплатно на сайта на Раги.
http://www.ragi.us/live

# 451
Кошлуков е пиян и не спира да се излага

# 452
Кошлуков е пиян и не спира да се излага
Дай повече инфо, де Praynig

# 453
Благодаря, госпожо Ники.   bouquet Доволно любезна бяхте. Шъ ви повиша!
Гледам ги вече тези хаймани(т.к. слушам ги де). Да не ми барат хайванчето, сиреч Лъни Масларов!

Божидара не е ли леко перко?

# 454
  • София
За нищо, госпожо министър! Ако можете да отпуснете обещаните помощи за близнаци до юли, ще съм ви вечно задължена!

# 455
....Божидара не е ли леко перко?
На мен не ми изглежда леко...по- скоро силно перко ми се вижда Thinking

# 456
Ще, що да не ги отпусна. Първо ще прескоча до Куба, че си забравих три чифта много важни, подчертавам много важни обуща там. Като се върна, подсетете ме, да видим какво евентуално ще помисля по въпроса ви тогаз. Thinking С други думи ,обещавам, че ще видим...

# 457
  • Добрич
Момичета, сори, че не съм прочела темата, а питам, но вие пишете със скоростта на светлината, та е почти невъзможно да ви следи човек.   bouquet
Искам да питам дали го има качено предаването в you tube? Намерих представянето и влизането на всички в къщата, но до там, оттам насетне не успявам да открия нищо. Моля за помощ, ако някой знае юзъра, който качва в тубата, да пише тук, та и ние да можем да гледаме.  Wink
Благодаря ви!   bouquet

# 458
Ами Кошли псува масларова, говорише нещо кофти и за момичето, дет беше при тях-онова което щяло да им покаже що е благотворителност.

# 459
Ще, що да не ги отпусна. Първо ще прескоча до Куба, че си забравих три чифта много важни, подчертавам много важни обуща там. Като се върна, подсетете ме, да видим какво евентуално ще помисля по въпроса ви тогаз. Thinking С други думи ,обещавам, че ще видим...

Joy Joy Joy
Големи скици сте!

# 460
Искам да питам дали го има качено предаването в you tube? Намерих представянето и влизането на всички в къщата, но до там, оттам насетне не успявам да открия нищо. Моля за помощ, ако някой знае юзъра, който качва в тубата, да пише тук, та и ние да можем да гледаме.  Wink
Благодаря ви!   bouquet

Не знам кое точно те интересува.
Ето едно място, момичетата ми го дадоха в предната тема   bouquet

Цитат на: Стики в Вторник, 17 Март 2009, 23:35
Има ли някъде наживо 'разговора' на Тошко с Емил при Ники К.  Praynig
http://www.vbox7.com/play:6cf5d8fe

http://www.vbox7.com/play:e28a8d43

# 461
  • София
Госпожо, разбрахме се, аз като жена ви влизам в положението - обущата са важни! Нищо, че близнаците тази година ще ходят боси, вие гледайте да уредите спогодбите между нас и Куба за пенсионерите, които имат трудов стаж там.

# 462
Оф кви са тия глупости за 1,5 млн. хонорари?! Пак някой чул-недочул, ма да се изкаже  Sick

Първо - не е вярно.
Второ тва се обсъждаше сутринта в "Здравей България" Обади се някаква разгневена зрителка, била чела в жълтата /може и в обикновената - разлика вече почти няма/ преса, че хонорарите били по 100 000 лв. И естествено беше силно възмутена. Тогава М. Цветкова й обясни, че понеже е вътре в нещата може да й каже, че такова нещо няма. Да - хонорари има, само, че са за определено по-малки суми. Тогава тя пак почна да опонира.... и той й каза, че дори да са платени по 100 000 лв. на всичките 15 и това да прави 1,5 млн., а те съберат 3 млн. тя пак ли ще е недоволна?!

Моля, моля -аз дето едвам гледах в този ранен час разбрах за какво иде реч. Не е редно да се пускат такива "бомби" - с каква цел е това?!

И който иска - пуска СМС. Това не може да ни измие съвестта - но е нещо малко, стига да е от сърце и то е добре дошло. 8 каузи са - по един смс са 10 лв. Ами искам да ви кажа, че няма да отида на едно кафе и ето ти ги парите са смс-и. Няма да отида днес  с колата си, а ще отида с маршрутка - ето ти ги тези 10 лв. Това не е дори елементарна благотворителност и не мога да разбера хората, които чак пишат лозунги "НЕ ПУСКАЙТЕ СМС-И!!!!!"  ooooh! Много ощипани ли се чувствате с тези 10 лв.? Не може да преживеете факта, че трябва да се лишите от тях, защото може би /?!/ няма да отидат където трябва? Е щом са обявили 70 000, че отиват за каузата - значи ще отидат. И аз като М. Цветков ще попитам, дори екипът да е взел 30 000 лв., а да дава 70 000 лв. това не е ли в "плюс" за каузите?! Ако е дал 1,5 млн., а дари 3 млн. пак ли ще сте недоволни? И ако сте недоволни - то вие може ли да дадете 70 000 лв. за тези деца, при все, че сте отделили цял следобед да агитирате да не извадим по 10 лв. от джоба си? Май все риторични въпроси си задавам!

# 463
Пеят на Брегович месечина от ъндърграунд. Саша се разтапя.

# 464
Госпожо, разбрахме се, аз като жена ви влизам в положението - обущата са важни! Нищо, че близнаците тази година ще ходят боси, вие гледайте да уредите спогодбите между нас и Куба за пенсионерите, които имат трудов стаж там.
Да! Даже ми поднесох те блестяща идея с това си изказване. Мисля догодина отличилите се пенсионери, преживели на зъби и нокти следващата зима, за награда да идат на почивка в Куба. С кораб. bowuu
Близнаци ли? Какви близнаци? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт