Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 244
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 510
Беше нещо от сорта "Защо така бе дете, толкова пари дадох за образование"
На мен това ми прозвуча нещо като, защо дадах пари за образование, като ти си го носиш в кръвта, трябвало да те направим чалга певица и танциорка и пак щяхме да спечелим  Joy
Точно това имаше предвид...Ама проявявайте чувство за хумор де Mr. Green

# 511
  • Пловдив
Забелязах как във вторник,когато всички седнаха да вечерят,Пипи каза,че ще чака майка си да се върне и тогава ще яде-това е похвално,така мисля

# 512
а чухте ли на какво оприличи лицето на новата миска Вучков -на превтасала питка hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 10:16 от tornado_vn

# 513
  • софия
Беше нещо от сорта "Защо така бе дете, толкова пари дадох за образование"
На мен това ми прозвуча нещо като, защо дадах пари за образование, като ти си го носиш в кръвта, трябвало да те направим чалга певица и танциорка и пак щяхме да спечелим  Joy
Точно това имаше предвид...Ама проявявайте чувство за хумор де Mr. Green
Аз също мисля, че това имаше предвид. Беше шега. Петя наистина е страхотно момиче - слънчева, възпитана и земна. Когато водеше онова младежко предаване, ми изглеждаше лигава, но не съм била права.

# 514
http://vbox7.com/groups/vipbb3 - групата на ВБ във Ви-бокса.....

Анка лудо ревнува Пипи от всичко......Пипи и Ицо за сега обръщат в + мнението, което имах за тях....

# 515
Пипи и Ицо за сега обръщат в + мнението, което имах за тях....
Мда... най-естествените в къщата.....а този сърбинът е също голяма скица!  Mr. Green

А Малък Тошко е баси пердето! Отдавна не се бях смяла толкова, колкото на бъзиците му с Румен Луканов ... "Не, не човече, ти нямаш никакво чувство за хумор....не, не, нямаш, разбираш ли..."  Joy Joy

# 516
Сърбина...да, но аз по принцип се интересувам от футбол и той не ми е съвсем непознат....Един от основните играчи на софийското Локо е......Добър е за нашите стандарти като футболист, въпреки,че той казва,че не е бил футболист, а играч.

А утре при Гала щял да бъде бащата на Превтасалата питка......Както Вучков каза - Не е страшно да си грозен, ама е страшно разни вампирясали да стават Мис Бг.....(нещо от този род каза за вампирясването)

# 517
  • София
Говори се, че Антонийка е спонсорирана от богат руски чичко, имаше ги и на снимка как танцуват след коронацията й Mr. Green
Малък Тошко тотално срина представата ми за него, която си бях изградила от вестниците! В негативна посока обаче.

# 518
Пипи и Ицо за сега обръщат в + мнението, което имах за тях....
Мда... най-естествените в къщата.....а този сърбинът е също голяма скица!  Mr. Green

А Малък Тошко е баси пердето! Отдавна не се бях смяла толкова, колкото на бъзиците му с Румен Луканов ... "Не, не човече, ти нямаш никакво чувство за хумор....не, не, нямаш, разбираш ли..."  Joy Joy
Въобще не ми се стори бъзик Crossing Arms, говорише с тakaва злоба, стана ми жал за Р.Л.
Много ми е противно това татово внуче Close (кюфте)

# 519
  • Пловдив
Е,то за Тошко отдавна се говори,че си пада по алкохолни изцепки.Все си мислех,че е измислица на жълтата преса,но явно не е newsm11

# 520
...Въобще не ми се стори бъзик Crossing Arms, говорише с тakaва злоба, стана ми жал за Р.Л...
                       Всъщност аз не видях злоба. Не беше и шега - просто си изказваше честно мнението. А нима смятате, че Луканов има чувство за хумор?

# 521
  • София
Тошко явно си мисли,че все още е нещо по различно.

# 522
Записвам се да ви следя, че тук ми е много по-забавно да чета отколкото да ги гледам  HugА сега отивам назад да чета, че доста сте изписали и не мога да сваря да ви прочета

# 523
  Да,Аня се излага вече с "тия пари за образование". Започвам да си мисля,че едва ли не съжалява,че не ги е инвестирала в собствената си външност. Тя е страхотен егоист,интересува се само от себе си. Дъщеря и обаче е прекрасно момиче,много ми е симпатична. Надминала е майка си в пъти по интелект.
Aма вие изобщо не разбирате от шега! Майката й беше ддраго и изобщо не съжалява, като всяка майка се гордее с дъщеря си. Просто не понася алга /както впрочем и моята майка/ и вместо да кудкудяка като другите "браво, прекрасно, супер" реши да се пошегува. Явно на БГ публика трябва да й се говори само в прав текст.

# 524
  • София
Тошко явно страда остро от липса на "бело", щото е крайно досаден, а шегичките му са уникално тъпи на моменти.
Кристияна:"Ти къде прекара тодоров ден?"
Тошко:"В Либия"

И къде е тук смешката?
И баща му е едно дърво, което си мисли, че е мега забавно, и той - същият. Плещи глупости, зацикля и очаква всички да се хилят. Това са някакви навици, които са го довели до състоянието да живее в измислех свят, в който той блести сред плебеите, изживявайки се като детрониран от тълпата цар.
Нито някога имаше нещо общо със сестра си, която беше готина и тогава, нито сега. И имам чувството, че това не е генът на Живкови, честно, това иде от Славков.

А новата ни Мис цепи мрака отвсякъде.
Аня се държи като застаряваща хетера, кокетничи като ученичка, явно не може да излезе от образа на секс-символ от 80-те.
Божидара не зная какви чакри хармонизира, но понякога изглежда на твърда дрога.
Софка си е откровено простовата и като такава ми е симпатична.
Дачо не знае на кой свят е и съвсем ми е симпатичен.
Кристиана доказва, че може да се адаптира към всяка среда, което подсказва, че Либия и затворът са уникална школа.
Пипи не я видях, както и другите, затова не мога да се изкажа.

От тези, които успях да зърна, харесах Ивайла.

Общи условия

Активация на акаунт