Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 237
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 525
...Въобще не ми се стори бъзик Crossing Arms, говорише с тakaва злоба, стана ми жал за Р.Л...
                       Всъщност аз не видях злоба. Не беше и шега - просто си изказваше честно мнението. А нима смятате, че Луканов има чувство за хумор?

Peace
Такива хора обичат, особено когато си пийнат,да дразнят и да са арогантни и то точно казвайки истината за много неподходящи неща. Малък Тошко е провокатор от класа и то е свикнал с усмивка и спокойствие да дразни и да си проси боя. Бащичко.

# 526
  • на пистата
Тошко е свикнал всеки да му върви по акъла и да го слуша...лошо много лошо...последици от комунистическото му възпитание

# 527
Peace
Такива хора обичат, особено когато си пийнат,да дразнят и да са арогантни и то точно казвайки истината за много неподходящи неща. Малък Тошко е провокатор от класа и то е свикнал с усмивка и спокойствие да дразни и да си проси боя. Бащичко.
Много точно казано!  Peace
Все пак Луканов не е невинно девойче, нито вчерашен....би трябвало да не му пука какви ги плещи Тошко....ама стана червен-зелен... а и останалите как се сконфузиха...никаква класа нямат!

# 528
...Въобще не ми се стори бъзик Crossing Arms, говорише с тakaва злоба, стана ми жал за Р.Л...
                       Всъщност аз не видях злоба. Не беше и шега - просто си изказваше честно мнението. А нима смятате, че Луканов има чувство за хумор?
Peace

# 529
За другаря Славков още нищо не мога да кажа, но в известна степен ми хареса гаврата му с Луканов, тъй като последния ми омръзна да му слушам заекващата реч и да му гледам тъпата физиономия във всички предавания.

# 530
  • Пловдив
Миската все още не си е измила косата-докога,питам аз,докога?А днес май няма да имат топла вода.Ще червяса това момиче,ей!

# 531
И за каква благотворителна кауза се говори след като всеки един от ВИП участниците е взел тлъст хонорар за да влезе в Къщата?

# 532
В момента гледам по Д2 и падам от смях... Joy
Да го бяха режисирали, нямаше така добре да се получи!
Део прави комплимент за негримирания вид на Ивайла! Изглеждала някак нежно, като клип на Шаде.
Ивайла казва, че не обича и й е неприятно да се гримира от ставането сутрин. Чувства го зле за кожата си и неестествено за визията.
И в това време прехвърлят камерата на порядъчно намазаната нова мис Б-я  hahaha... няма такава смешка! На светлинни години от негримираната Ивайла!

П.П. Да уточня, че Ивайла не е съвсем негримирана. Сложила си е фдт, черен молив и спирала.

# 533
по раги го пуснаха

# 534

Eдинственият  Sick Sick Sick е Тошо Живков

тотално анти ми е тоя  newsm78човек?!

# 535
Много внимание обръщам на Дачо CrazyДнес се събуди със същата риза (пижама) ,с която беше вчера
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Тошко е страшен,сега каза на Божидара
-Божидара много си ми сладка,но като дойдеш ,започваш да говориш повече от мен,което ме притеснява
 Joy Joy Joy

# 536
Съвсем откровено смятам, че част от грозотата на мис БГ е грима, който си слага. Без грим съм сигурна, че изглежда по хубава и по-млада. на конкурса беше оранжева- с този цвят ходят много германски тийнове, които смятат, че да си бял е грозно.

# 537
 Joy Joy Joy Тошко има страхотно чувство за хумор. Вчера за роднините ...Вие просто не го оценявате  Crossing Arms

# 538
  • София
За другаря Славков още нищо не мога да кажа, но в известна степен ми хареса гаврата му с Луканов, тъй като последния ми омръзна да му слушам заекващата реч и да му гледам тъпата физиономия във всички предавания.

Не става въпрос за Луканов. И той си вярва повечко от нормалното, но Тошко е ужасно досаден и противен на моменти. Сред целия поток от слова, който се лее нон-стоп от него, има тук-таме нещо свежо, останалото е болка в мозъка, просто.

# 539
  • Пловдив
Някъде в предишната тема имаше снимки на миската преди и след намесата на грим и прическа.НЕ го гледай в никакъв случай-ужасна е.Добре,че се гримира Peace

Общи условия

Активация на акаунт