Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 219
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 540
Нещо от снощи:

http://www.vbox7.com/play:a8e0cb43

Фраза 1: Докарал съм един вагон богаташи (милионери).... и събрали 25 000 лв.

Фраза 2: Тази вечер ще даря ЛИЧНИ 2500 лв от мен !!! .....след като е взел 5000 лв за да си поговорят. А сега де ??

Фраза 3: Даряването е свързано със съмнения ....  откъде ли идват тези съмнения ?
Фраза 4.: Дарявал съм деца по светофарите без да знам, че някой батко /брадър/ им взима парите.... откъде ли ми е познато?

И аз няма да гласувам,като са толкова състрадателни да си дарят хонорарите тогава.А на мен започна да ми писва от такива предавания,които ни показват сърцераздирателни кадри и само ни агитират да гласуваме,за тях.Ами държавата да започне да си върши работата,крайно време е

Именно ! Тези кадри нямаше да ги има ако държавата си гледаше работата.

Аз не съм сигурна, че смс-ите ще отиват за децата.
Може и да отиде нещо много малко, колкото да не са гузни пред съвестта си.
Основното обаче ще отиде в гушките им.

Спомням си фразата на водещия: Запалихте България ! Всички гласуват за това ще държим отоврени линиите за гласуване ... каква саможертва !!

Сега ще видим дали ще приложат същите номера т.е. “има двама с еднакъв брой гласове” .. и ‘един от гласувалите ще спечели’ ....

Ще поживеем - ще видим  Confused

# 541
  • София
Всъщност, гласуването за какво е - кой да спечели ли?
И който не спечели тръгва ли си?

# 542
Абе хора, разбирам да не пускате смси, ама да се призовава към непускане на смси е много грозно!!! кой колкото и да е дал, все пак нещо е дал. и на мен Евгени ми беше помпозен и смешен вчера с тия 2500, но каза, че е давал 20 000-30 000 годишно, аз не съм дарявала през живота си толкова. така,че стига сме гледали. наистина от един два смса никой няма да обеднее, а те ще дадат нещо на дома и то публично- сигурна съм! най -малкото за да си направят реклама. и за да не са смешни като евгени, трябва да е сериозна сума.
 Аз призовавам да се спрат призоваванията !!!

И гласувайте за Ивайла Тошко Ицо и Гала и Пипи, щото не искам да си ходят.

# 543
Някъде в предишната тема имаше снимки на миската преди и след намесата на грим и прическа.НЕ го гледай в никакъв случай-ужасна е.Добре,че се гримира Peace
Ох, има ли с добро сърце някой да пусне пак Hug...

Всъщност, гласуването за какво е - кой да спечели ли?
И който не спечели тръгва ли си?

Въобщеее тоз регламент още не ми се е изяснил....Освен, че от смс-ите отивали по предназначението само 50ст., нищо друго не знам Rolling Eyes/прочетено във вестник/

# 544
  • Ланкър, планините Овнерог
Много интересно и впечатляващо начало!  Sunglasses

Това не е реалния резултат - всичко е за рейтинг. Наяма събрани повече от 10 000 лв.

Е, хайде пак почнахте! Дори и 10 лв да са събрали, какво от това, след като са обявили 70 000 лв значи ще ги дадат в този дом! Каква е логиката! Изтрещяхте тотално, никой не ви кара нещо да правите на сила!

Те не сбират за дом, а за шкли за деца таланти, или едни пари, които да дадат на едни хора, за да обучават деца с таланти. Хубаво е човек освен да гледа сеир и да слуша, особено когато и иска да помогне

Аз много добре съм чула , парите са за откриване и развиване на талантите на децата от домовете и създаване на музикални школи за тях. А в конкретния запис който им пуснаха, бяха дечица от един конкретен дом за изоставени деца.

Мда, момиченцето с очилата (Аляна) е от класа на дъщеря ми. Много сладко дете. От дом Надежда е.

# 545
И за каква благотворителна кауза се говори след като всеки един от ВИП участниците е взел тлъст хонорар за да влезе в Къщата?

Ами видяла жабата, че подковават коня (Великолепната шесторка) и вдигнала и тя крак ("благотворителен" Вип Брадър)1

# 546
  • София
И за каква благотворителна кауза се говори след като всеки един от ВИП участниците е взел тлъст хонорар за да влезе в Къщата?

Ами видяла жабата, че подковават коня (Великолепната шесторка) и вдигнала и тя крак ("благотворителен" Вип Брадър)1
И на мен двата формата безкрайно ми приличат, даже го бях казала.

# 547

Да не излезе поговорката...Един дол дренки...

# 548
Кошлуков и Део започват с фитнеса- грешка с боксови ръкавици са. На фитнес отивам и аз!!
Део явно разбира от бокс и го инструктира.

# 549

Всички шоу-та са един дол дренки, не зависи от телевизия, от формат и пр. Просто се правят в България.......

# 550
Тошко явно страда остро от липса на "бело", щото е крайно досаден, а шегичките му са уникално тъпи на моменти.
Кристияна:"Ти къде прекара тодоров ден?"
Тошко:"В Либия"

...Кристиана доказва, че може да се адаптира към всяка среда...
                       Ами честно казано аз отговарям с точно същия маниер на хора, които се интересуват от неща, дето не им влизат в работата... Еле пък и ако ме дразнят, въпреки че иначе съм душица, мога да ги накарам да си затворят устата на мига.
                      Колкото до адаптацията на Кристияна не съм сигурна с какви очила мога да я видя. Поведението и е неадекватно във всеки един момент, в който са я показали.

# 551
Да се посмеем малко !!
Заповядайте  bowuu

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381406.0

# 552
по раги го пуснаха...
                     Мерси   bouquet!

Тошко е свикнал всеки да му върви по акъла и да го слуша...лошо много лошо...последици от комунистическото му възпитание
                     О, моля те  Stop! Почти всички жени сме така, и то не защото сме комунистки  Blush!

# 553
  • Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360765.1635 Ето я миската,мисля,че NEMO я беше пуснал,да ме извини за плагиатството Peace

# 554
Гледам на Шоуто като на шоу и изобщо не мисля за никаква благотворителност. Смс-и не пращам, никога не съм и пращала за такива предавания.
Каузата ми се вижда странна. Не знам колко пари ще се съберат, още по- малко знам колко от тях ще стигнат до децата. Странни са ми тия танцови и музикални школи - 4 на брой!  Thinking Те в един дом ли ще бъдат или в няколко? Кои домове? И какво ще огрее една танцова школа? И 100 000лв ли са необходими за една школа за народни танци  Thinking
Няма лошо да потанцуват децата - това е и образование, и култура, и физическа подготовка, ама всички ли се очаква да станат професионални танцьори и певци?  Thinking  С това ли ще се изхранват, когато навършат 18г и напуснат дома?

Общи условия

Активация на акаунт