Мами в Белгия - 13

• 15 100
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
а таткото (горкичкият) е рак...не му е лесно, честно!
Като си говорехме за аквариуми и риби щях да те попитам мъжът ти дали не е рак , защото моят е , на 07.07 е  Wink
Да ви се похваля и моят мъж много ми помага , готви , чисти но нещото което ми доставя най-голямо удоволствие е че умира да си играе с детето , неразделни са просто  Heart Eyes
Готви страхотно  Heart Eyes

# 31
Ехххх, какви мъже имате! Моят мъж освен че много се занимава с детето, което хич не е за пренебрегване, не похваща никаква домашна работа. Най-много да му дойде музата да приготви нещо за хапване понякога. В това го бива. Но най-го бива да се съревновават с детето кой по голяма бъркотия ще сътвори в къщи  Tired

Не е ясно още какво ми е. Не е от сливиците, въпреки че това може да е провокирало проблема. Правят ми изследвания. Като се разбере ще ви кажа. Ама май ще излезнат гадните кризи  Cry

# 32
  • Overijse, Belgie
Вкъщи няма такова понятие "помагане" - делим си домакинските задължения. Когато аз съм свободна готвя, когато той е свободен готви. Иначе май пускането на пералнята и гладенето на дрехите на маликия са изцяло в моите задължения, а пускането на прахосмукачка и чистенето на прах ги прави той.
Същото важи и при заниманията с малкия. Ако беше по друг начин, незнам как щях да се оправя  newsm78

# 33
Момичета, здравейте! Извинявам се, че нахлувам така в темичката ви, но имам въпрос... Бихте ли ми казали, задължителни или препоръчителни са ваксините при вас??? И ако е възможно линк към закона и/или наредбата, които третират този въпрос в Белгия...  Мерси предварително...     bouquet

# 34
Момичета, здравейте! Извинявам се, че нахлувам така в темичката ви, но имам въпрос... Бихте ли ми казали, задължителни или препоръчителни са ваксините при вас??? И ако е възможно линк към закона и/или наредбата, които третират този въпрос в Белгия...  Мерси предварително...     bouquet
Задължителна е само ваксината против детски паралич.Последно се слага на 15 месеца / реимунизация/ , след което получаваш писмо от общината , заверяваш го там където са я сложили и го пращаш обратно.Тук полио-то го бият в една 6 компонентна ваксина , наред с дифтерия , коклюш и т.н.Другите са препоръчителни  Peace
Има глоби , заплаха от отнемана на родителски права и т.н
Линк мога да дам на фламандски , дали те устройва ?

# 35

ето ти линк на фр http://www.vaccination-info.be/vaccination/vaccination%20a%20tou … nfant/enfant.html

# 36

Дай, пък ще видя как ще се преборя...   Crazy  Мерси...  Grinning

П.С. Много сте бързи...    bouquet

# 37

Дай, пък ще видя как ще се преборя...   Crazy  Мерси...  Grinning

П.С. Много сте бързи...    bouquet
Шакира е дала вече , то е същото  Peace

# 38
ок, това е наредба ли   newsm78  че май фламандския не ми е силен   Laughing

# 39
Пробвай да го четеш като френски  Wink

От миналата 2008 има и два приема през устата срещу стомашен Рота вирус, на Виктор му ги слагаха. Мисля че и то е задължително, но не съм сигурна  Peace

Проверих, задължителна е само Полиото - 2 3 4 15 месец

Препоръчителни:
Пнеумококи 2, 4 и 12 месец
Рота вирус : 2 3 месец
Шарките: 12 месец
Менингококи: 15 месец

Спомням си Виктор на 2 месеца, Полиото в едното краче, Пнеумококите в другото , Ротата в устата. А той се усмихва  Tired

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 09:14 от MariaF

# 40
Рота вирусът не е задължителен ,по-желание на родителите(ако с аинформирани) и препоръЧителен затова и се плаЩа,но осигоровката поема и тя една Част от сумата  ,аз сложих съЩо 2 те дози на ротарикс и всяка от тях ми излезе по около 10 ?

Абе все послушни съпрузи си сте си открили ,къде ги намерихте ,моя май Ще излезе най-гоелмия пехливанин  Joy hahaha.Ама и аз не го карам да върши ниЩо ,то оставаше и да му връЧа прахосмукаЧката след 15-16 Часов работен ден Laughing ,предпоЧитам да си играе с малката да се видят ,да полудеят заедно в свободното си време или да излезем ...ИнъЧе и двамата сме много зле в кухнята  Laughing

Бони бързо възстановяване  Praynig

# 41
Здравейте мами от Белгия.
Извинявайте че нахлувам в темата ви,но имам една молба.
Сигурно и при вас има майки които живеят в чужбина, без да имат възможноста да вземат децата си от България,защото бившите им отказват да дадът съгласие.Ние,няколко майки с този проблим,направихме петиция за да се промени този закон и децата ни свободно да могат да пътуват,баз да зависят от прищевките на някой егоист с ограничено мислене.Моля Ви да прочетете петицията и ако сте съгласни с нея да я подпишете.Предварително Ви благодаря.
http://bgpetition.com/petitsia_za_nashite_detsa/index.html

# 42
  • В облаците
Много съм отнесена. Написала бях какво му изписаха на Слави, но не съм натиснала бутончето "Публикувай" Embarassed Та значи чичо доктор ни даде само капки за уши, защото видя, че едното му ушенце е зачервено и му слагаме само в него. Със същото нещо му мажеме и афтите в устата с клечка за уши. Казват се Панотил. А обрива сам щял да мине. И днес наистина изчезна, няма нищо вече. Сега ще прочета линка на Шакира. Благодаря ти много  Hug
Мария готова съм с дантелите. Ще ти пратя моя текст. 

# 43
  • Belgium - BG
Привет на всички от позагубилата се аз Laughing
Вьрнахме се вчера от 10 дни ски ваканция в Австрия и още не мога да се освестя, днес и на работа в офиса - много ми е странно:)
Добре че майка ми е тук и ще поседи още месец, че колкото работа имам незнам как ще се справя и в кьщи:)
Засега поздрави на всички, чакам новини от Justy и новото бебе, а аз като имам малко време ще пусна снимки от от нас Wink

# 44
Нова, добре дошла ,Чакаме с нетърпение снимките   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт