Сливен - свежа и съвсем пролетна тема

• 21 395
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро на ранобудните Simple Smile

# 181
Добро утро и от мен! Малко пролетно настроение искате ли? Grinning

http://www.flowerpictures.net/Flowerpictures/flowerpictures_2007 … _spring2007-4.jpg

http://www.poptolev.eu/moodle/file.php/1/tematgraf/prolet2.jpg

аз вече чакам да се настани трайно топлото при нас, че искам навън.

# 182
Вчера имаше ли среща? я се отчетете  Mr. Green

# 183
http://www.youtube.com/watch?v=AyIIGAy6s40&feature=related
Хайде, дайте го по-живо! Mr. Green
Аз не съм ходила на среща....май е нямало.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 184
добро утро и от мен Simple Smile днес май времето пак няма да работи за нас  Whistling

# 185
Здравейте и от мен. Благодаря на всички за съветите, които ми дадохте за магазините. Аз вчера ги пообиколих и установих, че във всички продават почти едни и същи неща на 2-3 фирми. Нямам намерение да купувам много неща, но все пак да си приготвя някои, тъй като с мъжлето ще си гледаме почти сами бебето и когато отида да раждам ще трябва той да ходи да купува- а мъж в бебешки магазин е малко  #Crazy.
Искам да ви попитам какво мислите дали олекотените завивки са подходящи за новоредено или е по-добре в началото бебето да се завива с одеалце? Олекотените не спарват ли?
Пожелавам на всички ви спокоен и весел ден днес!

# 186
Здравейте,
vdv добре си дошла сред нас  bouquet
Оф, днес направо нямам нерви за нищо, изтощих се вече ooooh!От къде черпи сили това дете да църка постоянно не знам , само трябва с него да се занимавам , пет минути не ме оставя.Оплаках се едно хубаво , хайде лек ден на всички  bouquet

# 187
  • Под Сините камъни
vdv аз и двете си деца съм завивала с олекотени не съм забелязала да спарват,така че както ти си прецениш

# 188
Аз не съм ползвала олекотени за бебета, но е въпрос на избор. Може и едното, и другото. Както си решиш!
Не вярвам да запарва.

# 189
vdv, и моята дребосъчка съм я завивала от съвсем малка с олекотена завивка и не сме имали никакви проблеми. Дори си мисля, че и в Окръжна използват олекотени завивки за новородените. Единственото, което мен ме притесняваше в началото бяха какви са боите при цветните олекотени завивки и за това си поръчах да ми ушият бели  Peace

# 190
Честит рожден ден, Дидке!

От здраве да не се отървеш!  Hug Wink
Усмивката да не слиза от лицето ти! Heart Eyes
Много, много подаръци да получиш днес!

# 191
Добро Утро

# 192
Луничка, благодаря ти многоооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ВСЕКИ ДА СЕ чУВСТВА ПОКАНЕН ДНЕС В ОФИСА  Hug
За тези, които са на работа - твърд алкохол нЕма да им даваме  Mr. Green

bouquet

П.С. Х.Димитър 14, ет. 2, офис 2 - там се подвизавам

# 193
Да бе!  То си пише....Пък аз де гледам!?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 194
Искам да ви попитам какво мислите дали олекотените завивки са подходящи за новоредено или е по-добре в началото бебето да се завива с одеалце? Олекотените не спарват ли?

Олекотена за бебе не може - за да не се задуши! Завива се с одеалце или пелена; възглавница също не се слага до над годинка ( с изключение при повръщащо бебе, но се слага под раменцата, а не само под главичката)
В Окръжна използват не точно олекотени, едни по-плътни и тежки завивки.
Еми, моя син сам си играе, купихме му един килим и го паркирам по средата, а край него играчки. Ако искаш някой ден накарай мъжа си да те остави вкъщи още сутринта и да си играят децата - така пак няма да свършиш нищо вкъщи, но ще си починеш  Peace
Вчера подстригах детето - много е смешен  Laughing като войник е!

ООО Дитка била мойта зодийка, затова сме тъй красиви и чаровни  Mr. Green Диде, да си здрава и засмяна мама, обичана и желана мадама!

Общи условия

Активация на акаунт