Май-чета и Май-ки (5)

• 13 292
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
карчита - на неделя плодовата пита пасти да яде пред твоята торта  Naughty изглежда страхотно

ние вече оздравяхме, но пък аз се задъхвам от работа...свеки си замина и правя невъобразими комбинации за взимане, гледане, хранене...изморявам се само от организаторската част
много ми е трудно, а имам срокове професора ми диша във врата, предстои ми пътуване за 1 седмица и главата ми ще пръсне. на всичкото отгоре почнах прехваленета диета на дюкан от която за сега полза никаква та съвсем се изнервих, ама то ще да е от глад  hahaha

това за пролетното чистене ни предстои и на нас, ама пролетта не бърза и аз покрай нея...момента на прибиране на зимните  и вадене на пролетно-летните е "любим" за мъжа ми защото в нас става като склад за дрехи  Whistling

# 46
хай - а ти в коя област си?

светле - напоследък рядко снимам. ако щракна наследника, ще кача, но не обещавам  Wink
и спешъл за теб - ся чета една система за домашно кино - и тя безумен брой страници. от сега натам ще знам, че работата ми не е безсмислена, защото имало явно кой да чете  Joy

# 47
Един бърз запис и от мен.
И аз нещо съм се захванала с пролетно почистване.Дрехите още не съм ги вадила , че то си е още зима. Днес ще свалям да пера завесите и ще чистя прозорци.Че и свеки ще идва.За Велик ден сме решили да ходим при нея в Гърция и тя искала да идва с нас насам.И без това все намира кусури в къщи , та поне малко да е поизчистено.Ако изпера и килимите до тогава ще е супер.
Отчетох се.
Лек ден на всички.

# 48
Хай от колко време си на диетата? Аз се пробвах преди нова година и определено имаше ефект, но после дойдоха празниците и я зарязах. Чак се чудя че не постигаш резултати с нея. Сега пак мисля да започвам.
Аз не чистя и не вадя пролетни дрехи  Crossing Arms- че то си е зима. Като се стопли викам една фирма да ми чисти прозорците. После забърсвам ама много основно навсякъде, пера пердетата/ ама това не го броя щото почти всеки месец го правя/, килими нямам така че не пера такива и съм готова. Всичко става за 1 ден ако се омоткат от фирмата да не дойдат навреме може и два да са. Но това е - почти не го мисля.
Ха и честита пролет! Дано вече дойде

# 49
Майка ми беше на Дюкан  от окт. и отслабна с 15 килца. Сега влиза в дрехи с 3 номера по-малки. Ама тя много я спазва, аз не мога. ПОстоянно тъпча нещо, правя сладкиши и домашни бисквити за Никита. Имам още 7,8 кг да свалям, а мърдам, но едва едва.
Аз през 2 седмици изваждам и пренареждам дрехите на Ники. Особено като се върна от Сливен, така се зарадвах, че повечето и блузи бяха окъсяли, та заредих по-големички. Габи и тя е пораснала на дължина, педи каза, че е дръпнала с 6 см за 1 месец, но не беше сигурна. Аз мисля, че наистина е дръпнала много. Като се сетя как беше свита на последния видеозон, точно деня преди да се роди....Хайде лягам и пускам филм.

# 50
Здравейте и от нас!

И аз не бързам с пролетното почистване, нека да се постопли още времето. Още сме си със зимните дрехи, а като гледам Митко колко е пораснал почти нищо няма да му стане от миналогодишните дрехи и ще трябва да пазаруваме нови. Не съм го мерила скоро, но доста се е издължил на височина.

# 51
Хай от колко време си на диетата? Аз се пробвах преди нова година и определено имаше ефект, но после дойдоха празниците и я зарязах. Чак се чудя че не постигаш резултати с нея. Сега пак мисля да започвам.

5-ти ден, 1 фаза ама девойките дяканки ме скастриха щото аз съм повече на мляко, извара и яйца. трици не ям, кафе много...месо да, ама само месо ми идва в повече. апетита страшно ми намаля и спокойно пропускам хранене да видим...не се отказвам
сори за спама.

# 52
xai, нали знаеш, че има ограничение в дневното количество на млечните продукти? И пий много вода - поне 1,5-2л. Хапвай си и трици. Има страхотни рецепти - палачинки, хлебче...

# 53
И ние горе долу по-оздравяхме  Hug
Сега е на разходка с нейната любима баба  Hug Crazy.
Гледам за Дюкян говорите - аз от много отдавна и се каня на тая диета ама се нея почвам  Crazy Blush.Но тия дни вече се захващам че то бива-бива ама вече повече от 2-3г съм се отпуснала  Crazy Embarassed.Се ай тва да мине,ай онова да мине,Теди да стане на 1г,че ай тва,че незнам си какво.Но вече съм по твърда ще я почвам  Crossing Arms,че ми се иска за на сестра ми сватбата да съм слабичка  Crazy Joy,е няма да става фиданка като на бала ми то е ясно но поне 55-60кг да стана  Flutter
Свеки я прави от вече горе долу 7м и доста смъкна около 10кг ама тя от 4-5м не е мръднала хич - значи за около 3-4м ги е свалила тия кила и има видима разлика  Flutter
Кога ли ще почвам и аз да чистя за Великдена направо не знам с малката нищо не може да се прави,дано сега като я пусна на ясла на 6 април /смятам да я пусна/ да ми се намери малко време и ако трябва на ден по 1 стая и така,а за дрехи скоро не съм и вземала нищо то пролетта наближава че тогава ще сменяме гардеробчето и  ooooh! Crazy.

# 54
Чудя се аз от известно време какво ми липсва във форума,а то било майската темичка...ми така е,като не съм се записала ooooh! ooooh!

Сега сядам да гледам "Мюзик айдъл" и после се връщам да ви чета Hug

# 55
момичета здравейте чета ви отдоста време и все не намирам смелост да пиша,но си викам чакай да се включа надявам се че ще ме приемете във вашия форум.
Аз съм от Разград имам момиченце Симона родена на 1 май 2007  ако ви интересува още нещо питаите ще отговоря с голямо удоволствие.

# 56
момичета здравейте чета ви отдоста време и все не намирам смелост да пиша,но си викам чакай да се включа надявам се че ще ме приемете във вашия форум.
Аз съм от Разград имам момиченце Симона родена на 1 май 2007  ако ви интересува още нещо питаите ще отговоря с голямо удоволствие.

добре дошла  Hug

# 57
Ей, 1ви май! Супер - като моя калпазанин Heart Eyes Добре дошла! Hug

# 58
# 59
благодаря ви момичета  Hug истината е че сладкарството ми се превърна в страст  Grinning ,днес правих детско руло слепих бисквити с масло и конфитюр накрая го овалях во орехи вкусноо много е лесно за приготвяне  идеята е от готварския

Добре дошла на Ани   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт