Май-чета и Май-ки (5)

• 13 292
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
аз и Ники чакаме да се изпекат бутер баничките. За татито може и да не останат  Mr. Green.

# 136
Здравейте в този прекасен съботен ден.Борис е 14 .5 кг,но  почти не яде,все се караме и ако изяде и половината ще съм доволна(много пъти на обяд му се доспива и си ляга без да е ял).Яде по 3 пъти на ден(не по 4) и то малко,но щом се чуства добре го оставям,нали все нещо хапва.Висок е 93 см и е слаб,но след години сигурно ще прояде  като баща си.Мен ме притеснява друго-има едно  топче на врата,първо мислех,че са надути сливиците,но не.Преди 2 месеца викахме док и той каза лимфен възел е и не трябва да расте повече.На мен ми се струва,че е пораснало топчето освен ,че не изчезва.На какъв доктор да го водя,на какъв специалист,че се притеснявам вече мого какво е това?

# 137
няколко снимки от днес на ира и заек  Mr. Green

# 138
Лелеее, това хубаво време отвори душата ми и досега бяхме навън и Мила сега спи Laughing

Силви, зайчето е много сладко, а пък за детето да не говорим Heart Eyes. Чувала съм, че някои зайци домашни, живеели по 16-17 години.

psm  Hug, не мога да помогна, но ни дръж в течение. Дано да не е нещо лошо Praynig

А кекса май отива към патент Embarassed

# 139
Здравейте момичета аз вчера не съм писала и вие сте изписали доста браво на вас.
И аз да кажа че ние също сме от децата който проявяват инат и не ядат но никога не съм я насилвала да яде този период при нас отшумява след известно време давам на Симона какво иска това да яде.Днес навъм е страхотно времето само чакам малката да се наспи и тръгваме пак по разходки и игри.

# 140
Ние днес бяхме на зоопарк, но повечето време висяхме по площадките там. Животни почти не сме гледали.
silvi@, Ира е много сладка.Зайчето също.

# 141
psm лека и успешна бременост  Simple Smile

супермама - нали знаеш кое им е най-хубавото на лошите периоди - че свършват  Sunglasses горе главата, нещата ще се подредят. Аз също си чакам края на гадориите и искрено се надявам да няма повече такива.

Ей всички болни, пострадали и притеснили майките си дечица да се оправят ... и по-полека с нервите на мама ... че  Mr. Green

За яденето - ами винаги се сещам за лафа "Кой са двата най-големи страха на българина за децата - да не им е студено и да не са гладни. Резултата децата са зиморничави и с наднормено тегло." Даяна е 11 кила и е перфектна според мен. Вярвам в инстинктите и за самосъхранение и че няма да се умори от глад сама. Това което съм забелязала е че като е на дълга разходка се изморява и съответно хапва добре и спи доста повече. Явно кратките разходки зимата и дивеенето в къщи не и бяха достатъчни. Та не и се притеснявам, само ме ядосват бабите  #2gunfire Едната с постоянното звънене - ама вие питайте педиатърката какво да и даваме за апетит  #2gunfire с новото 20 - като стане топло да я острижем до кожа да и стане гъста косата  Shocked Сигурно още ми се сърди за викането по телефона и въпроса "Ти луда ли си?". Ама по-добре да знаят че от време на време и избеснявам и да не правят разни своеволия. А другата е с едни постоянни изказвания "След 2 злояди деца, кучи, сега и внуче - много ми дойде" Ама я контрираха че щом има и куче в списъка, май проблема е в бабата  Joy

Абе да се живи и здрави децата и на останалото нещо да се смеем  Peace

# 142
ПСМ, честито:)

Аз днес купих гърне. И гащи  Laughing Гърнето не е от обикновените, щото моето дете на такова не ще да седи. Обаче пък от това гърне не ще да стане. Изпишка се преди малко, ама според мен въобще не разбра. Викахме с кака му браво, ама...  Mr. Green Едва се раздели с пустото гърне, след половин час пак ще му го дам.

# 143
  • Перник
Мамила, направих кекса, стана супер. Не е много надут, защото не го пекох в стандартна форма, но пък е по-широк, т.е. изглежда голям. Успокои ме с това за 3те кекса  Mr. Green Много е вкусен и се опасявам, че и у нас ще се стигне до подобна ситуация.

# 144
psm- Ники също има няколко такива топчета и за нея казаха,че са в резултат от възпалени сливици и че ще минат.Но е така от декември, даже едното топче доста се е ууголемило. Но трима лекари казаха, че не е нищо страшно и ще минат- нашата лекарка, УНГ също каза,че не са увеличчени лимфните възли и хомеопата също.
Силви- и двете ти зайчета са много сладки.

# 145
благодаря ви,утре ще ходя за направление и ще видим какво ще ни кажат.

# 146
Привет на всички! Най - после да вляза и да прочета какво сте писали! Малкия бъгна компа и ми отне доста време за да го оправя, но аз съм си виновна, като го оставям да си играе с него.
маик, страхотно. Не съм ходила на театър скоро, но последната постановка"Фистинг", която гледах ме накара да плача от смях.
silvi@, аз не смея все още да му махам памперса през нощта, но сутрин винаги е пълен. На сестра ми момиченцето става поне по 1 път на вечер да пиша в гърне, а ако е пила повече течности и по 3-4 пъти на нощ. Голяма красавица е малката! Heart Eyes
mamamilla и малкия започна постепенно с отбиването и вече (от около месец) си спи цялата вечер! Но ми беше кошмар, докато го отбия! #Crazy През 3-4 часа се будеше с истеричен рев за сукане. Ставах и обикалях стаята като зомби, докато заспи на ръцете ми.
psm, пожелавам ти лека и спокойна бременност.
Приятен и слънчев ден на всички!  bouquet

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 14:42 от kokal4o

# 147
psm,ира още от раждането имаше топче на гьрдичката.не растеше,но и не изчезваше.на моя приятелка детето имаше сьщото топче отзад на вратлето.водихме ги на ендокринолог.на ира топчето изчезна,на другото детенце казаха,че с времето ще се махне,но скоро не сьм питала дали още го има.успех!

kokal4o,ира става да пишка по два пьти на нощ.много рядко се е случвало,ако заспи много кьсно да се сьбуди чак кьм 6:00-7:00 часа.

аз да споделя мьките ми от последните няколко дни,просто да знаете,че ваденето на мьдрец,хич не е безобидно...вьв вторник ми извадиха зьба и сьм получила инфекция.ужасно издут лимфен вьзел,болка в ухото и вьзпаление на ларинкса.всичко това сьпроводено с ужасна болка като прегльщам.искаха да ме оставят в унг,да полежа 3 дни,ама аз отказах.ходих при професора и сега сьм на най-силния антибиотик.

# 148
Кокалчо, аз не бих казала, че нашето отбиване беше кошмарно, напротив- разбих всички бабински твърдения, че ще е трудно и сега им го натривам Twisted Evil

Силви Hug, звучи сериозно, но това е все пак глава и трябва по-внимателно да се отнасяш към всичко. Бързо оздравяване.

Ние днес заради времето посетихме Стройко и резултата е близо 3 часов сън на Мила Laughing

И да ви кажа как ме разплака моята щерка: събуди се и се гушкахме в леглото, а тя ме гушна много силно и ми каза " Мила бичка мама мого". Е, не се сдържах...........
Слад като стана пощуря нещо и вика на баща си "Тате, Мила луда"

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 17:56 от mamamilla

# 149
привет мами...не съм писала, ама имах инцидент. както казват каръка си е карък..точно преди пътуването се спънах и си навахнах крака, та се влача като пребито куче ама съвсем дословно
малкия вдига ръце да го гушкам, ама...  Sick
джул какво е ткова вълшебно гърне - щото моя нищо не пуска. за сега никакъв резултат
силви - много сте сладки,
psm дано не е нещо сериозно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт