Май-чета и Май-ки (5)

• 13 283
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Silvi, PSM  HugДано скоро всичко отмине! Вас май е чел моите терзания във форумите и от два дни си хапва краставица, домат и шунка с вилица. Е това не е ядене , защото са 1-2 хапки и спира, но за мен е много Mr. Green

# 151

джул какво е ткова вълшебно гърне - щото моя нищо не пуска. за сега никакъв резултат

Нищо не стана.  Mr. Green Днес пищи от него и на мен ми писна да дебна и да се чудя как да го закрепя да седи, ще го прибера и ще го вадя след месец поне, да забрави.

# 152
с пьрвото гьрне и ира беше така.не искаше изобщо да сяда на него,само ведньж е пикала и то може би,защото уцелих момента.преди месец купих ново,три в едно.гьрне,степенка и стандартен капак за тоалетна чиния.беше на супер промоция в www.mytoys.de  това е пьрвото   това,новото
та на него си седи и си вьрши работата.

може и смяната на гьрнето да е вариант  Peace

# 153
мамамила, много сладко е било разплакването Heart Eyes

ето мъничко нови снимки и от нас  Heart Eyes много съм ядосана на снимка.бг, че не мога да редактирам снимките и сега тази напр не мога да я обърна дори!!! а другите дребните искам да ги изтрия и пак не мога Naughty както и да е, много ме кефи тази от линка, ама мн се кефя на блузката:)))))))))))))

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 00:56 от ninochka

# 154
http://www.bebence.com/images/quack_yellow.jpg

Е такова подобно е нашето, само дето няма капак. В началото много се кефеше, ама после нещо.. изтрещя.

# 155
Мира има много готин надпис на блузката. Габи има едно гащеризонче, на което пише: Красива съм като мама. Нин- може да въртиш снимките в снимка.бг. Отиваш на- Организирай албума и има стрелки за въртене на снимкат, също можеш да ги надписваш и разместваш.
Добро утро. Днес станахме в 8, това не се беше случвало отдавна, щото в 6.30 най-късно и двете деца са будни.

# 156
  • Перник
Добро утро Simple Smile Страхотна блузка има Мира  Heart Eyes
Как ви се отразява смяната на времето? На мен ми се спи както обикновено, а и с тия облаци...
Дано да имаме повече слънчеви дни тази седмица, да могат малките зверчета да дивеят навън  Sunglasses

# 157
ами аз знам, че може, но снощи нещо не можеше Crossing Arms

Hug

# 158
Добро утро и от нас Grinning

Също много трудно станахме, за разлика от Мила, която кипи от енергия.
 Хайде да ви зарибя и с още нещо за хапване, аз му викам "мързелива баница" и понеже вчера я правих два пъти се сетих да я споделя и с вас- по всяко време може да се яде. Ето я: 2 яйца, 1/2 кисело мляко, 1ч.л.сода, 1/4ч.ч. олио, 1ч.ч. натрошено сирене, 1 1/2ч.ч.брашно- всичко се бърка може и без миксер, изсипва се в намазана тавичка и е много вкусно. Да ви е сладко Grinning

# 159
mamamilla, то това си е солен кекс  Grinning

# 160
  • Варна
Добро утро майчета!
Как се оправяте с новото време, има ли разлика. Аз лично се чуствам много добре с тези часове. Мирелка спи още, но не зная дали заради смяната на часовете е това или просто е изморена, че два дни се скъсахме от разходки.
Вчера ходихме в морската градина и за първи път я качихме на тези движещите колички Grinning, ама тя бил ародена шофьор, без много да се замисля, си покара, все е дно това е правила всеки ден  Joy
цък, цък
В зоологическата градина пък, всичко за нея беше "Писе" и "бао-бао" Mr. Green
Хайде вече стана докато си напиша поста. Оставям ви и лека работа и разходки и днес.

# 161
  • Пловдив
psm, не се притеснявай за топчето. На големия ми син му се появи такова топче на врата след едно боледуване. Казаха, че е увеличен лимфен възел. Отогава досега възела си седи, минаха сигурно 6-7 години.

# 162
  • Варна
и Мирелка има такова топче от вече година Rolling Eyes
Веднъж само споменах за него пред педи и тя каза, че това е заради никненето на зъбите, два възпалени линфни възли са се доближили и образуват топчето. Но то  не е паднало толкова време, а сега като  чета Ваниа, да не се тревожа много.

# 163
  • България
Румка, тя сама ли си натиска педала или я управляват с дистанционно?
Ниночка , да ни се покажеш в цял ръст с новите кг  Laughing

# 164
  • Варна
Тя сама се движи, а малката само върти и завива Grinning

Общи условия

Активация на акаунт