Май-чета и Май-ки (5)

• 13 282
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • България
аха , браво на нея  Grinning Аз качвах Мая на една , но я управляваха с дистанционно

# 166
Ниночка , да ни се покажеш в цял ръст с новите кг  Laughing

ооо не съм слаба  Crazy изглеждам както като бременна, но без корема  Laughing

# 167
Сладката Мира! Heart Eyes
Пък да ви кажа Алек е с разбит нос и уста.Лицето му е изравнено и горкото изглежда страховито.Ама голям рев му ударих като се удари в ръб на една пейка.

# 168
миличкия Алек  Hug и аз така като Калоян си сцепи устата в една пейка в зоологическата
баща му дето уж не пуши от нервия авно запали цигара, а аз направо не знаех на кой свят съм
 ooooh! да са здрави, ще им мине...юнюк без рано няма  Naughty

# 169
  • Перник
 Hug За Алек.

# 170
  • Варна
Добро утро, много пишете бе мадами, къде се губите Hug
Днес вече ни удари часовата разлика. Вчера Мирела не заспа през целия ден, и после като се захлюпи да спи от 19.00 до 21.00 часа, като при това исках да я събудя , но безуспешно. Стана детето, огладняло, зажадняло, и после към 23.00 заспа та досега , още спи Shocked
Хайде  разсънете се с чаша черно кафе:

Гушки за Алекс, но той е юнак и бързо юе забрави, ако вече не е Hug Hug

# 171
Здравейте Майки и майчета:)))

И аз се включвам с новинка. Бременна съм в 4-5 г.с.След 9 месеца Любо ще става батко:)))МНого сме щастливи всички, само аз съм малко стресирана, заради работата....тъкмо влезнах в релси и ми се работи, но децата са най-важни:)

Чета редовно, но не пиша, в течение съм с всичк, което пишете:)))

За Алекс , много гушки, ще му мине бързо, а за гърнетата и любо не  иска и не иска да се начуи, единствено на адаптираната тоалетна чиния пишка всеки път, но когато го сложим тразбира се, не казва сам.

# 172
момичета здравейте
бързо оправяне на Алекс както е казала xai юнак без рана не може на тях бързо им минава.
на нас часовата разлика не ни се отразява въобще ставаме както и преди това кам 8:30 и лягаме вечерно време кам 22 часа.
А за топчетата ние също имаме но то с времето изчезна.
She_R благодаря за кафето аз допивам моето и ще излизаме с малката на разходка че снощи като е прибрахме е ревала цяла вечер да излизаме пак навън.А тази сутрин като се наспахме и като видя че пече слънце и ми вика мамо аиди вън ама трябваше да почака че иначе като се приберем на обед няма ко да ядем така че манджата ни е готова и вече ще излизаме че е толкова кисела днес Симона че няма на каде повече.
лек слънчев ден от мен
приятни разходки на всички които ще бъдат по площатки за игра,а на другите според ден.
Stanella честито пожелавам ти лека бременост и накрая едно красиво и хубаво бебче.
момичета малко снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359473
psm лека бременост и на теб.честито това наистина е голяма радост.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 11:37 от ani_87

# 173
  • Пловдив
Stanella, честито и едно пухкавко бебче на финала.
Аз пък утре ще давам Теодор на ясла и така ми се е свило сърцето.
Като си припомня с баткото през какви драма преминахме и ми се преревава.
Дано всичко мине ок и малкия се адаптира по-лесно от батко си, ама както знам колко е превързан ....
усмихнат ден на всички

# 174
хей, станела, супер!!! всичко да е наред Hug то неочаквано ли стана, щом ти се работи, или просто сега се получи Grinning

алек Confused Hug

# 175
Не беше неочаквано, но защото не с еполучи веднага и бях започнала да се разколебавам, че сега е момента за второ детенце. Така или иначе се случи, тъй че съм щастлива.

# 176
 Stanella честито и от мен Hug Hugстрахотна новина,лека бременност Peace

# 177
Аз отдавана не съм писала.
Честито на Stanella , лека и безпроблемна бременност ти желая.
Баткото вече втора седмица е в къщи болен, а и на малката и текнаха пак едни сополи.Аман вече от болести.
Лек ден на всички.

# 178
  • Варна
Станела, браво, много, много се радвам, дано аз съм следващата, ако има новина ще пиша и аз  Praynig Praynig

# 179
Един въпрос пак. Има ли някой , който още не е слагал последния пентаксим.Ние отлагаме от декември , защото все някой е болен. Личната каза , че нямало проблем , но до кога трябва да се бие?

Общи условия

Активация на акаунт