ДЕКЕМВРИЙСКОТО мъниче стотна тема има вече!

• 11 594
  • 310
  •   1
Отговори
# 45
хи хи аз наистина искам още едно, ама няма да оцелеем с мъжа ми от безсъние  Simple Smile все пак лятото може да ни дойде друг акъл, а и сме се отчели досега с две  Party
тези снимки направо ме размечтаха. чудя се какво трябва да си в БГ за да си имаш малко басейнче и къщичка с дворче. егати сякаш сме в гета в тия панели. пак ще питам мъжа ми живее ли му се в някое село. там е евтинджос и къща и двор че и басейн може даже.

# 46
Малеее,Венчо,като те чета,направо ми се сви сърцето,добре,че е бил малкия дявол!Ох,тези деца,направо да не смееш за секунда да се обърнеш!У нас шкафовете също са без дръжки Simple Smile

Деси,готини снимки,голям сладур е Ванко!Скорп,и ваш'та снимка не остава по-назад! Mr. Green

Иве,да оздравява бързо Инка,и другите дечица и те!

# 47
  • София
Честит рожден ден Муни.

Бъди винаги толкова усмихнат и лъчезарен човек. Пожелавам на теб и на всички около теб много здраве, щастие и любов. Малката Мария много да те радва. Весел празник и много целувки от мен и Ема  Hug Hug Hug.

Хайде сега и кафето да ви сервирам и да тръгвам на работа.
Венчо изтръпнах докато четях за Никола, слава богу, че е добре детето  Praynig. Много да го нацелуваш.
Ема вчера лошо се изтърси от дивана, след това и малко ми повърна, ама много малко, но пък така пощръкля (така ли се пишеше тази дума  newsm78) , че не спря половин час да търчи из цялата къща и да пищи и да се смее  Shocked, направо не знам какво й стана.

# 48
Муни,честит рожден ден и от мен!Желая ти много мигове на радост с малката принцеса(а и едно братче или сестричка,по-нататък,да не е самичка)

Венчо,бил е малкия дявол.Тези деца са способни за секунда да ни изправят косите.
Аз имам една случка с Ралица,която ще ми държи влага дълго време.Та тя е на около две годинки и точно стига ръба на кухненската маса.Да ама аз все още не зная това Wink(в смисъл,мислех,че не стига).Излизам за миг от кухнята и това ми ти дете решило да пипа по масата.Ама съм оставила едно малко ножче(дето и мажа филиики с него)до самия ръб,споткойна,че малката не стига още.Да,ама не.Връщам се и какво да видя.ножът в малките ръчички,обърнат към окото й и почти допрял кладенчето.И аз за пръв път в живота си ме обзе такава паника-не знам какво да правя,направо се сковах.Да обаче трябваше да реагирам бързо,не можех да изкрещя-щеше да се стресне и можеше да стане нещо наистнина лошо.Съвсем внимателно отидох при нея,хванах здраво китката й и я издърпах нагоре,взех ножа,но после дълго време не бях на себе си,като помисля какво можеше да стане.

# 49
  • София

Mила Мария, от все сърце ти пожелавам цяла купчина хубавини да ти се изсипват на главата всеки божи ден!  Hug

Ето ти един рог на изобилието, ползвай го с удоволствие  Laughing

# 50
Честит рожден ден,Муниека,бъди здрава,щастлива и усмихната!

# 51

Мун, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Току що преведох на твоята банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвай ги с любов и оптимистично настроение.

При проблеми, слагай тези

# 52
  • София
Мун! Мила приятелко, Честит Рожден Ден! Да си ми жива и здрава! Бъди все така позитивна и усмихната, Марийка много да те радва, Милен да те слуша, и скоро да се сдобиете с още едно, че даже и две прекрасни дечица! Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари и пари за всичко останало!

# 53
Муниии Честит Рожден Ден!!!
Жива и здрава да си, позитивна и усмихната. Да те обичат мнооого и да те уважават... Hug

Венчоо, бог ги пази малките...дано със всички е така... Praynig
Всички деца са прекрасни, разгледах албумчето.
Галчо колажите са прекрасни  Hug
Мамо Яни темичката е много хубава...поздравления, а този Наско...пу пу колко е пораснал...
Лек ден ви пожелавам мацки а на Муна веселооооо...............

# 54
Привет и от нас!

И ние не сме се появявали 100 години, но сме добре, слушаме, растем и правим бели. А и бърборим - непрекъснато! Виждам, че всички тук са добре, пораснали и поумнели.

Темичката е направена чудесно, за което хиляди  благодарности на създателите и! Мамо Яни, изпращам и един линк със снимка на Ади, ще се радвам и тя да се нареди сред декемвриичетата Laughing http://www.bgbaby.net/princessadi/uplimg/mb_ac6fe5e188deaeae6c50 … fa2620_addpic.jpg

Честит рожден ден на Муни, много здраве и любов ти пожелавам!

# 55
  • Sofia
Нони,Лио,Вещуно,Дани, мила ми Джи,Баб, Катюша, Алекс, Магинти, Шишкова, Мамо Яни, Чиги, Рорина, Ско, дори и Дарина ...
БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЗДРАВИ!

Мъничка почерпка

# 56
Мун, честит рожден ден! Да си все така весела и усмихната, много радост от малката Мария и татко Милен, и когато решите - едно (може и две) бебета Simple Smile И ти пожелавам повече инат с Дюкан или каквото и да е, и да станеш фиданка (макар, че като се замисля, само с търчане по Мария може да свалиш лятото  Mr. Green). Всичко най най, и приятно изкарване на празника!

# 57
муни, честит рожден ден и от нас. имаш малката мария, имаш всичко. на аватара ти е страхотна

# 58
Честит рожден ден , Муниека - пожелавам ти здраве, много семейни радости, весели компании и добри приятели, и най-важното нека прекрасната усмивка не слиза от лицето на  малката Мария  и да топли винаги сърцето ти! Hug

# 59
Мун,
Честит Рожден Ден!

Цялото щастие на земята да ти се стовари на главата! Любовта да не те напуска и здраве в тебе корени да пуска!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт