ДЕКЕМВРИЙСКОТО мъниче стотна тема има вече!

• 11 590
  • 310
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ехаааа, нова тема със страхотни колажи отпред Grinning
Благодаря ви много, наистина са страхотни  Hug

# 31
Вещо, в ебе-я ли си? Mr. Green

Ивче, тенк ю кака! Поздрави и целувки от нас!

# 32
  • София
Ебе ли я?  Mr. Green
Кого и къде?  Mr. Green
Извинете ме, ама Ското нещо ме пита някакви непристойности  Rolling Eyes

# 33
Да бе!?
Кой за квот си мисли..

п.п. За малко да забравя СНИМКАТА, че нали питате..

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 00:07 от СкО®

# 34
Брей Ско как си я докарала Яна не можеш да я объркаш, пък гледам и косицата и доста е порасла. Убавица на мама и тати. Да сте живи и здрави.

# 35
  • София
A таткото на рецедивист ми прилича  Mr. Green Добре, че са случили на дете и двамцата  Heart Eyes

# 36
Ей,Ско,кажи ми,сега как да не сложа актуална снимка на Яна на първа страница Laughing

# 37
  • Ilkeston
Здравейте!
При нас няма нищо ново общо взето. Иван още не ходи,прави по няколко крачки,ако си мисли,че го държа. Ето снимчици от РД-то на Иван,които се каня да ви покажа от много време насам: http://www.facebook.com/album.php?aid=68811&id=670646090&l=7846753e38
Ето и снимка за колажа(наистина изглеждат супер сладурски колажите,ама това е заради супер сладките деца):
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2027319&l=7201c197e4&id=670646090

# 38
Деси, голям сладур е Ванко Бузанко Heart Eyes...да му нацелуваш дупето от нас Hug Да ти е жив и здрав!  bouquet
Инка ми вдигна температура вчера, давах нурофен и поспадна...тази сутрин пак. Ходихме до личната, слава богу нищо сериозно. Малко зачервено гърло и това е...давах чай с лимон и тя не го хареса особeно, за сметка на това пък ръфа лимон за страх Crazy По-добре е днес, сега спи милата за трети път и се надявам само с това да се размине...

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 21:19 от ivalinai

# 39
  • СОФИЯ
Иве да оздравява бързо малката Инка  Praynig Дано не е сериозно и да няма вече Т.

# 40
добро утро и от нас
първо, на инката бързо да оздравява. и всички други дечица, които вървят към оправяне, но още не са съвсем здравички
после, колажчетата са страхотни, дечицата също. не съм разгледала албумчетата, като попрехвърля малко работа и това ще сторя

аз имам да се 'похваля'. един от шкафовете в банята падна в/у никола в събота. бях на долния етаж да си търся тъпия телефон, чух як шум и като изтичах по стъпалата го видях, затиснат от шкафа. направо ми спря сърцето. наскоро по анатомията на грей имаше подобен случай и беше много тежко (затова мразя докторски филми). слава богу, нищо му нямаше, направо бог го пази, защото шкафът е празен почти, но самия той е тежък. докато го кърмех го опипах и огледах целия. явно е успял да отвори чекмеджето (което е уж залепено) и се е набирал да види какво има вътре. бързо се успокои. а, преди това пък го хвана статично напрежение. абе 'страхотен' ден. макар че сутринта бяхме на едно изложение и той толкова си игра в детския кът, че заспа докато се хранеше

иначе, имам и да се похваля, без кавички. храни се абсолютно сам и си изяжда цялата супа. бута ми ръката, ако искам да му помагам. после и десерта. разбира се, сам яде манджите, които му харесват. е, покапва тук там, но е доста 'прибран' Simple Smile
но явно при нас нещата се фокусират в/у моторните умения, защото не говори. сигурно и това ще дойде, но комуникацията ни е ограничена

а тук е пролет (не че е било зима), пожелавам ви затопляне на времето и дъълги и приятни разходки или занимания на открито

# 41
  • София
Леле, Венчо, представям си какво си преживяла. Милото детенце и милата мама. Направо и на мен ми спрая дъха, само като мисля за това. Добре, че всичко е нареед и дано Господ и занапред го пази страхотния самостоятелен Никола  Hug

# 42
  • СОФИЯ
Венчо ужасно нещо си преживяла.Дано не ви се случват такива неща повече. Praynig
Поздравления за голямото момче!Аз се надявам майка ми в яслата да го научи на самостоятелност. Rolling Eyes

# 43
невенчо като те чета каквото става у нас става и у вас и обратно  Crazy миналата година Ема успя да измъкне един шкаф, но пълен с тежки инструменти, който падна върху нея. шкафа е тежал поне 15-20 кила. аз бях до нея но за секунда се бях обърнала. помислих че я размаза, или че е в безсъзнание. вдигнахме шкафа с мъжа ми и тя отдолу. имаше една червена резка през гърдите, незнам дали я беше ударил другаде като се има предвид че и главата и беше под шкафа. какъв ужас с това с дете съм брала не е истина. а нашия шкаф даже беше и заключен не разбрахме как го е изтръгнала. сега вече имаме шкафове но нямаме дръжки по които да се катерят.
за яденето Орлин си яде сам солетите, бисквити и такива неща. не смея да му дам да се храни сам че сестра му само чака да му прави компания в омазването  Wink
DE$$I супер снимки  Peace

# 44
благодаря ви. и вие много внимавайте. аз си мислех, че е обезопасено, но явно не достатъчно
иначе никола е самостоятелен само в папуто, иначе все сочи нещо и нънъ, ама няма да каже нищо. едното за сметка на другото

деси, страхотен рожден ден. и другите снимки разгледахме, ми то много пораснали тия дечица. време е за нови бебета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт