ДЕКЕМВРИЙСКОТО мъниче стотна тема има вече!

• 11 599
  • 310
  •   1
Отговори
# 15
Привет, момичета!
Приятно ми е отново да се присъединя към компанията. Сигурно много неща съм изпуснала, но работата много ме завъртя, а вечер като се прибера Невена ме оставя без дъх.. та така. От два дни не се кърмим, изтърпях много критики от роднини и приятели, че дълго съм я кърмила, но не обърнах внимание на никой и изчаках момента да дойде от само себе си - както за нея, така и за мен. Невена е едно много жизнерадостно и палаво хлапе. Няма нетворен шкаф или чекмедже, а снощи дори опита от ракийката на тати - просто си дръпна покривката на масата и така любопината и чаша се озова в ръцете й. Изтървах я само за секунда от поглед и белята стана. Изпаднах в луда паника, но слава богу съдържанието се беше разляло по килима, а тя се хилеше доволно Crazy
Та очите на 6! Иначе има 12 зъба, имам проблем с това, че много обича на хапе - само с мен си го позволява. Като ме сграбчи и докато не си остави захапката като автограф не мирясва. ЛИбоф необяснима newsm78.
С усещането съм, че разбира всичко , което и казвам. Поне винаги се справя успешно, когато я помоля да ми донесе нещо или на направи нещо. Бръщолеви си нещо непрекъснато, но отскоро вкара в речника "зай-бай" (зайко байко), "пате", "акУ" , а на въпроса "как се казваш" - отговаря "Нена Joy Еми това си може детето. Иначе е здрава и пъргава, на мама "дяволчето" то.
Сега се връщам назад да прочета за вашите дечица, че много ми е домъчняло и мамо Яни ще ти изпратя и аз снимка за колажчето Hug

# 16
Нямаш проблеми Галинаник.Чакам с нетърпение.
Галчо спретна още един колаж.Надявам се да ви хареса(щото на мен са ми много сладки тез колажчета).

# 17
  • Варна
Привет момичета,

Мамо Яни, Галчо, страхотни сте!   bouquet
Все не ми остава време да пиша, докато Алекс спи се опитвам да свърша малко домакнска работа, че иначе е голям палавник. И при нас е така с телевизора, пералнята, печката и всички интересни и забранени неща. Голям мерак иначе има да мете с метлата и много се сърди, като му я взема, ето да видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=348186&pid=11153128
Надявам се да се включвам по-често, но знаете как е.

# 18
За Мама Яни и Галчо и от мен едно букетче   bouquet

Момичета, чета за палавите шушулки и ме става много мило! Лора още не ще да ходи, тези дни разгеле успях да я подкарам за ръчичка из къщи, но само ако й пия "Табанкирис, табанкирис, Лора турист, Лора турист". Това е положението. Прави по няколко крачки сама, но трябва да е много улисана в нещо. Бе всички дечица около мен драпат да ходят, а туй мойто може, пък не ще. Тези дни ни дойде на гости учителката ни по френски, която разправя, че и тя така се страхувала като бебе и проходила на година и половина. Викам, явно и наш'та ще я записваме във Френската гимназия  Laughing

Нонич, видях я Ема у чекмеджето, и двата зъба видях  tooth

Тони, много е сладък малкият къщовник.

Айде, със здраве Simple Smile

# 19
  • БУРГАС
Привет момичета!Много са сладки всички дечица!Толкова бързо се променят и понякога,когато ми се "късат" нервичките си представям колко малко време Криси ще има такава нужда от мен и много бързо влизам в час.Май всички са доста палавички,да са ни живи и здрави newsm10!Тепърва ще идват плажните изпълнения и ожулените колена-аз ги чакам с нетърпение 1swing  grinning039!Качих малко снимки,но не са от последните,за да ни видите и нас,който има желание разбира се.Ето ги-http://www.snimka.bg/my_albums.php

# 20
  • БУРГАС
Извинете ето ги Embarassed   http://www.snimka.bg/my_albums.php

# 21

Я го вижте нашия какъв е посинен !!!
Ей верно децата са станали приказни слънца. Хубаво, че си ги познавам иначе едвали щях да ги позная.

# 22
Пипилотак,излез си от профила в снимка бг и пробвай пак да дадеш линк

# 23
  • БУРГАС
Дано сега да се отваря http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355337 Бях го направила личенд.После пак нещо обърках,но сега вече се отваря,

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 22:42 от pipilotak

# 24
  • Sofia
Когато си излезнеш от профила, потърси албумчето с търсачката и тогава го пусни, иначе не можем да го отворим.
Янчееее , Галче  Hug , Прекрасно сте се справили
И ние се пльоснахме в албумчето, ако сте пропуснали, да идете да видите  Mr. Green

# 25
Шан, новият ми подпис устройва ли те?

п.п. Честита пролет!

# 26
  • Sofia
Шан, новият ми подпис устройва ли те?

п.п. Честита пролет!

Подпис - аватар , противоречива история  Thinking

И ай мерси за пролетта, ма навън си е*ало и зимата  cold

# 27
На фона на снега отвън един сумистки поздрав от нас Mr. Green

Ско, браво, кака...за изгубените килограми Hug...ние с мъж ми на толкова спряхме есента, но сега започнахме да ги "гоним" пак...
Дечицата са ни най-хубавите, най-добрите, най-чаровните, най-умните, най-...., най-... Heart Eyes

# 28
  • СОФИЯ
Ивеееееее  Hug Страхотна ти е сумистката! Heart Eyes
Всички дечица като ги гледам в албума са много готини.И колко са големи.Моя Марти си е бебчо с тая бебешка коса.Но малко по-висок бебчо Mr. Green

# 29
Ама са ни хубави децата беееее.
Яни, супер сте направили с Галчо, браво за старанието Hug
Иве най-после да се появиш Simple Smile То май доста майчета са се появили тези дни, дали на 1-ва пролет се дължи това  Grinning

Аз съм в Търново. Изпреварихме снега, т.е. тъкмо беше заваляло в София като тръгнахме, но насам поне беше сухо. Сега почиваме яко, а в момента всички спят освен мен (е, то как да спя като станах в 11:30  Rolling Eyes)

Юлето днес я пуснахме на една вътралежка и едно камионче от онези дето се клатят, ей, толкова й хареса, че не искаше да си тръгваме - цирк. Та толкова за сега от нас. Дано се оправя времето вече, че тоя студ ми омръзна.

Общи условия

Активация на акаунт