Приятно ми е отново да се присъединя към компанията. Сигурно много неща съм изпуснала, но работата много ме завъртя, а вечер като се прибера Невена ме оставя без дъх.. та така. От два дни не се кърмим, изтърпях много критики от роднини и приятели, че дълго съм я кърмила, но не обърнах внимание на никой и изчаках момента да дойде от само себе си - както за нея, така и за мен. Невена е едно много жизнерадостно и палаво хлапе. Няма нетворен шкаф или чекмедже, а снощи дори опита от ракийката на тати - просто си дръпна покривката на масата и така любопината и чаша се озова в ръцете й. Изтървах я само за секунда от поглед и белята стана. Изпаднах в луда паника, но слава богу съдържанието се беше разляло по килима, а тя се хилеше доволно

Та очите на 6! Иначе има 12 зъба, имам проблем с това, че много обича на хапе - само с мен си го позволява. Като ме сграбчи и докато не си остави захапката като автограф не мирясва. ЛИбоф необяснима
.С усещането съм, че разбира всичко , което и казвам. Поне винаги се справя успешно, когато я помоля да ми донесе нещо или на направи нещо. Бръщолеви си нещо непрекъснато, но отскоро вкара в речника "зай-бай" (зайко байко), "пате", "акУ" , а на въпроса "как се казваш" - отговаря "Нена
Еми това си може детето. Иначе е здрава и пъргава, на мама "дяволчето" то.Сега се връщам назад да прочета за вашите дечица, че много ми е домъчняло и мамо Яни ще ти изпратя и аз снимка за колажчето

!Тепърва ще идват плажните изпълнения и ожулените колена-аз ги чакам с нетърпение
!Качих малко снимки,но не са от последните,за да ни видите и нас,който има желание разбира се.Ето ги-http://www.snimka.bg/my_albums.php