Слънцето грее, февруарчето гука и се смее и мама весели

• 14 135
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте от мен,
много ми е трудно, почти невъзможно да се включвам, обикновено стигам само до четене и то не до края Tired
Нашата сладурка днес става на 1 месец и по тоя повод снощи направи майка си луда Crazy
Тия колики ще ни побъркат и двете. Снощи се разнасяхме до 2ч., само дето не заспах права.
Да не говорим, че сме вечно гладни, кърмата не ни стига, дохранваме се и мама ходи постоянно рошава и недоспала, няма време даже да се среше, на всичкото отгоре таткото ни, който днес пък е рожденник е настинал и не може пълноценно да помага Confused

Ето и почерпушка от нас за здравето на рождениците Wink

# 226
Добро утро   food010 Тази нощ е нямало зомбита  Laughing
Айде вървете разправяйте, че бебчетата не спинкат  smile3534
Aaaaaaaaa спинкат,спинкат  Joy Мойта мома спа от 11 до 5:30  Flutter
Честит 1- ви месец на СИМОНА от нас!!!  bouquet
Благодаря, мн бързо мина този  първи месец Laughing! С 300 зора се приспахме, а сега я чакам да се събуди и пак да почваме програмата отначало Joy
Приятна неделя на всички мами!!!

# 227
  • София
За болничните: и на мен ми ги превеждат според дните в месеца, т.е. 21 х средното дневно възнаграждение.

Странно защо има разминаване... newsm78

# 228
на мен също ми изплащат болничните месец за месец. Grinning

# 229
  • Пловдив
Elfita- и аз имам един въпрос. Не съм получила никакви пари засега. От Нои ми казват,че нямам проблем с болничните, но ми липстват някакви декларации.
Трябвало да подам декл. по чл. 54, за прекратяване на 1-то майч-во и молба свободен текст, че искам да ми вземат базата от 1-то майч-во, понеже не съм се връщала на работа, а голямото дете няма навършени 2 години. Ти какво ще кажеш?

Подава се приложение 12 /за промяна на обстоятелствата/,приложение 4 /за 50 процента от майчинството за първото дете/.С третия болничен от педиатъра приложение 1+акт за раждане.Преди да изтече третия болничен приложение 2+акт за раждане.Тези четири неща изтегли от тук http://www.account-bg.info/e107/e107_plugins/links_page/links.php?cat.6.

За да ти вземат за база първото майчинство  се подава молба,но аз я нямам.

И преди всичко това е задължение на счетоводителя/работодателя.Изисквайте вие сте в правото  Peace

# 230
AAAA така не може,всички я нападнахме горката Елфитка(е така е някой като разбира от  на другите проблемите) та имам предложение,всички да ударжят на счетоводителките си по 20лв за тоя месец и да пратим една заплата на нашта виртуална счетоводителка. Joy в крайна сметка безплатен обяд няма Joy

абе незнам дали да се похваля че ме е страх да не кажете че съм луда обаче мойта принцеса преди малко си гледаше едно ме4е дето и седи в кревата и издаде един такъв боен вик и се усмихна след това Laughingзванах на майка ми и тя вика че било случайно рано и било да издава звуци за нещо което и харесва newsm78при вас как е?а за усмивките съм абсолютно убедена че ми се усмихва с умисъл защото го прави когато и говоря мили неща и ме гледа доста съсредоточено. Heart Eyes

# 231
Някой знае ли нещо за Тифани Мишел? Губи ми се от доста време. Не я виждам и в списъка, кога е родила.

Аз да ви се оплача, вчера паднах много страшно. Насиних се здраво. Крака, ръка, ребро, глава  ooooh!
Стоварих се от високо варху гадни ,ръбати училищни чинове на работата ми. Бях се качила върху парното за да отворя прозореца, който е много тежък. Абе ужас. Внимавайте много, пазете се така както се пазихте когато бременеехте. За миг ми мина много строшна картина пред очите.

За бебесмеенето- и моето се смее, и почти ще почне да гука. И има няколко ярки неща в стаята, които ги вижда и все си криви врата за да ги гледа. Много ми е сладък, искам още бебетаа   Crazy

# 232
Крассина ама ти работиш ли??? Crazy
тифани мишел по последно инфо(нейна приятелка писа) е влязла в болница заради болки в корема ,но това беше преди 3дни май newsm78и от тогава нищо,дано всичко да е наред и скоро да пише какво става fingerscrossed

# 233
Благодаря Елфита за линка, веднага се възползвах. Иначе изгубих надежда, че ще ми решат проблема с непреведените дължими пари. Сигурно лично трябва да се разправям.

За жълтеницата как да го пека на слънце като няма грам, а и нашето жилище е захлупено  и няма лъчи в стаите ,нито на терасата. newsm78 Вече се тревожа.

И ние имаме вече месечинка. Ревем, гукаме, пеем, но и много притесняваме мама.

# 234
  • Пловдив
Ееее момичета много ми е приятно да ви помагам.Питайте,ако има още нещо.

# 235
На мен също май ми превеждат парите по болничния лист,защото при справката с ПИК-кода излиза изплатен болничния от 02.01 до 16.02.  Сега се поядосах малко,защото предадох на счетоводителката 3-ия болничен и копие от акта за раждане,но тя не ми каза да попълвам декларация #1...Елфитка,възможно ли е тя да я попълни или просто е пропуснала и да й звъня утре...

# 236
Тенкю Елфита  Hug Утре ще ходя при дежурния в НОИ и ще гледам да съм съма, та да разнищя този проблем ще си взема и ПИН код.

Накарахте ме да се замисля за аватара... Само да не се появи Милко Калайджиев, че ще вземе да ме врънка да стана фолк певица   Joy с тази малка цица  hahaha

# 237
Елфитка, златна си, мерси много. Де да ги знаеше всичките тези неща и моята счетоводителка. Даже я мързи да звъни и да пита какво трябва, не иска да се научи и това е. Аз трябва да въртя хиляда телефони, докато най-накрая една служителка ми каза, че имам проблем с декларациите.
Алхимика- съвсем съзнателно се усмихват и гукат бебоците. Габи вчера щеше да си извие врата да гледа нагоре и назад към етажерката. Поглеждам, а тя зяпа едно зелено динозавърче.

# 238
Аз миналата седмица предадох последния болничен и тази кифла не ми е споменала нищо за акта за раждане .... Не, не определено ще яде бойййййййййййййййй

# 239
Здравейте, мами!
Да кажа за болничните: и ме предопредиха да нося копие от акта за раждане и, че трябва да попълня някаква молба за платен отпуск!
А, да ви попитам: на вас като подадохте документите за еднократната помощ при раждане поискаха ли ви да оставите оригиналният акт за раждане и копие от него, защото аз в началото се осъмних, но понеже нямаше как да не го оставим го оставихме, а после докато попълвахме док. видях, че се прилага и акта за раждане!
Това е засега от мен!

love001  love001  love001Много цунки на всички!  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт