Слънцето грее, февруарчето гука и се смее и мама весели

• 14 177
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Ето ме пак Simple Smile

Силве, почивка, даааа....  Mr. Green Ще поканя автора на статията да ми гледа ламичката  hahaha

Момичета, много повръща малкото.  Shocked От сутринта 3 път се преобличаме newsm78 Забелязвам, че предимно сутрин се случва, през нощта няма такива екстри. А колики има и нощем и сутрин, явно не е от тях... newsm78

А за очичките - много ме радва това за синеенето. Нашите изсветляха откъм зеницата и определено синеят  Peace Grinning

Да ви питам смучете ли си палчето? Аз тази нощ го оставих без ръкавички и по едно време ме събуди зверско мляскане и смучене  #Crazy Гледам го - пръста в устата и ту мляска, ту се хили насън... Shocked

Бобси, а може ли да се купи такава шина отнякъде и ако да, каква се води, за каква да питам?

# 76
Да се отчетем и ние - за един месец сме наддали 1кг и 150гр т.е. вече сме 4, 300кг и сме пораснали 3 см - вече сме 55см! Биха ни и ваксината - наш тати пак показа колко са смели мъжете Laughing Аз си говорех с лекарката за болничния, а сестрата отива да му направи ваксината на мишока и чувам как сестрата казва на мъжа ми "дръж му крачето да бия ваксината", а нашия в ужас отговаря "Аааааааа не, не мога, няма да стане"! Обаче сестрата упорита и пак вика "Няма страшно, само дръж крачето, аз ще ти покажа как", а нашия тати пак се дърпа "Не, не, викайте жената"!Най-накрая ми стана жал за него и отидох да държа крачето на нашия мишок! Та бебчо се оказа по-смел от баща си - плака съвсем малко! Laughing
Относно очите - нашите са си много тъмни от раждането - почти черни! Но като се има предвид,че всички от родата сме с доста тъмни очи - няма как да се надявам да са сини! Ако бяха сини щях да пробудя сериозни съмнения да не съм прескачала при комшията Joy

# 77
 Ха добро утро и от мен.
Да ви честитя астрономическата пролет, която ще настъпи след час накъде. Да видим дали благодарение на k.penkova ще успея да кача и снимка поздрава  Wink 
  иииииих ма колко съм добра веееее ...... ма така е като си имам и добър учител  newsm20
 Само дето в подписа си съм обърнала едната снимка настрани и мама тате и бебо са малко полегнали ам нали знаете не стреляите по пианиста тои толкоз си може , та и аз така  Embarassed
 Ха дано и истинската пролет настъпи скоро след тия виелици дето ги прогнозират тия дни.  Praynig
 Ама защо ми изчезна снимката от поздраваааааа  newsm45 ама че и излагация  :ooo
 Странно когато саита от които копирах снимката е отжорен снимката се появява поне при мен де, когато го затворя изчезва .......е съвсем се оплетох  Crazy

За сега се отказвам ..... Tired

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 11:43 от PIS74f

# 78
  • в сърцето на един мъж...
К.Пенкова, да те предупредя, да не очакваш голяма разлика, освен че може да започне да ти се вие свят от лактогонния чай. И двата са с едни и същи съставки, до колкото знам, само мисля българския е по-силен.

# 79
  • София
Коте, моята шина ми я продаде лекарката, но когато търсих такава за лакътната става ми бяха давали координатите на една фирма, предлагаща шини, наколенки, налакътници и т.н: /те ще знаят как се води/:

Ортошоп ЕООД, ул. Люлин Планина 38, тел. 9523180, 8526218.

Иначе в района на Пирогов има и разни санитарни магазини, но дали има там нямам представа.

# 80
Честита първа пролет!

Относно очите нашите бяха синички,а сега вече потъмняха и са сивички!
Зъбче,АМ не са ли с пребиотици?Питам защото май про -  и пре - биотици са различни неща?Може и да греша,но просто питам за обща култура  Blush
Момичета,всички ли ще биете Пентаксим?Питам защото ми е много тъмна индия това с ваксините.И съм в чуденка дали да карам по ЗК или да си купя Пентаксима.Моля за съвет!

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 11:13 от naiema

# 81
  • Sofia
Бобси, благодаря! Аз живея на съседната на Люлин планина улица и днес направо ще се разходя дотам Peace
Може и да си намеря физиотерапия, но задължително ще побързам с обездвижването, както ни посъветва!  Hug

# 82
  • в гората
 Айде и аз успях да се доредя до компа и да се запиша в темичката  Mr. Green .
 Честита пролет и от мен!

Да се отчета от вчерашния преглед :5100г. и 55,5см., биха ни ваксината, гледаха ни казаха всичко е наред.

# 83
Благодаря ви за съвета ! Аз първо ще опитам с ластичен бинт , пък ако не стане , после ще му мисля  .
Ох , ама много неприятна болка еййй...
  Cry

# 84
  • Sofia
Краси, няма да стане с бинт... 2 седмици се разхождах така и освен да ми спира кръвообръщението, друго не постигнах... Виж в аптеките има едни превръзки с котешко езиче по-твърдички, ама и от това особен ефект няма засега...

# 85
Здравейте и от нас,аз се чудех дълго за ваксините и реших да бием Пентаксим,все пак включва и минингит,а и от догодина може би ще се приеме да станат по здравната каса

# 86
здравейте и от нас със Александра,честита астрономическа пролет!!!
Относно очичките,на каката и бяха тъмни и мътни като бебе,резултата е кафеви,сега на Алекс немога да разбера какви ще станат(тя нали надеждата умира последна Mr. Green моите са зелени и искам и тя да е  с такива) ту ми светлеят ту мътнеят,абе незнам ще видим по нататък. Grinning

# 87
Добър ден и от мен!
Честита пролет!
Честити месечинки на всички бебчета!
Набързо се включвам само да кажа за ваксините - по принцип и по ЗК има възможност да се сложи ваксина за менингит, плаща се и мисля, че струва 22 лв. Аз също не съм решила още коя ваксина да сложа - не съм свидлива по принцип, но явно покрай бременността и раждането и всичките пари, които дадох, а повярвайте ми хич не са малко, защото и преди да забременея 2 год. доста "кихах", та сега някакси 180 лв. ми се виждаг малко множко. Знам, че сега някой ще ме упрекне, че детето си заслужава всеки лев и т.н., но все пак парите не ги намираме на пътя. И аз съм по-склонна да дам най-доброто на детето си, но не знам дали този Пентаксим си заслужава парите?
Не ме убивайте за този пост!

# 88
Здравейте отново!
Момичета, благодаря за отговорите   bouquet  От утре сутрин ще започна  да давам био гайа-та.

На фризолака също пише " с пребиотици", не знам дали има разлика. Не знам дали си въобразявам, но откакто намалихОО АМ имаме повече колики  newsm78 нали ви писах, че сме били наддали много и да не дохранвам, че сега през деня се кърмим само, а вечер давам и АМ. Дано на бебко му стига - засега ака и пишка нормално, но днес още не е акало детето  ooooh!

Нашите очички са сини, а вътре са сиви, но нито аз (с кафяви съм), нито татко му (със зелени е) сме със сини очи, затова се чудех дали ще останат такива, аз много харесвам сините очи  Peace

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ И ОТ МЕН
- нека слънцето по-често ни гостува   Nature Sun With Face
 И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОЯ ТАТКО  nbirthday - да ни е жив и здрав и да се радва на двете си прекрасни внучета!

# 89
Момичета,Мама ТифаниМишел ми се обади и ми каза,че вчера я приели в болницата с много силни болки в корема,но не знае какво и е,дано всичко с нея и семейството и е наред Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт