Иси ще е на ДГ лятото, надявам се да спре да боледува и да укрепне за зимата. Нашата ДГ няма да има лятна ваканция, миналата година правиха основен ремонт. Ходи с голямо желание, за сега има една седмица на градина, дано устиска повече този път
.
. На него много му харесва и при положение, че няма ремонт и не са сборни групи прецених, че за него ще е по-добре да е там. Взимам го на обяд обаче, до вчера пиеше л-ва за корема
. Последно му откриха ГЕР 2ра степен и може да се окаже, че всичките ни проблеми идват от там. За лечението не знам какво да кажа, другата седмица пак ще го водя на гастроентеролог да видим какво ще каже тя. Продължава да се оплаква от корем обаче
. Целия е насинен, раните добре че позарастнаха. Мисля си че момичетата са по-кротки душици. Радвам му се, но на моменти настръхвам, няма как ...
. До кога е във ваканция? 

. До кога е във ваканция?
.
.
Да си жива и здрава, много, много щастлива 

.
.
. То сега първо трябва да оздравее де
, от друго. Снощи вдигна 39.2 Т-ра, а от онзи ден прокашля. Добре че днес не е вдигал толкова , спира се на 37.5 за сега. Утре да видим личната лекарка какво ще каже. Само на сироп за кашлица е сега. Ето, пак почнах с оплакванията 
Аз се разсеях; тук не съм влизала 
Взех по-голям размер (за 5-6г), и всичко е огромно още....Също така е дръпнала поне 10см от миналото лято, кой знае до зимата какво ще стане. Купувам нови обувки всеки месец.
.
Беше на 2г и 2м, когато категорично отказа обедния сън, а иначе започна да изкарва цели дни без сън година по-рано. Камен е същия. Става към8 и ляга към 22ч ако не е бил на градина, а ако е на градина ляга към 23ч, защото наобед там лижи и явно не се уморява достатъчно. Как и двата пъти случих на неспящи деца...