МАРТенски хлапета

• 67 457
  • 556
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте!
Иси ще е на ДГ лятото, надявам се да спре да боледува и да укрепне за зимата. Нашата ДГ няма да има лятна ваканция, миналата година правиха основен ремонт. Ходи с голямо желание, за сега има една седмица на градина, дано устиска повече този път  Praynig.

# 91
  • Габрово
Успех на Иси!

И при нас ще правят основен ремонт на градината. Градината няма да спира работа, но аз вече пуснах Мишо във ваканция  Mr. Green. Ами съвестно ми е при положение, че в момента не работя и мога да го гледам, да им го пращам в градината да им се пречка и той.

# 92
  • Варна
То и аз не съм на работа, ама го пускам  Blush. На него много му харесва и при положение, че няма ремонт и не са сборни групи прецених, че за него ще е по-добре да е там. Взимам го на обяд обаче, до вчера пиеше л-ва за корема  Tired. Последно му откриха ГЕР 2ра степен и може да се окаже, че всичките ни проблеми идват от там. За лечението не знам какво да кажа, другата седмица пак ще го водя на гастроентеролог да видим какво ще каже тя. Продължава да се оплаква от корем обаче  Confused.
Иначе е жизнен, голяма катерица е, де що види и може да се покатери е там  ooooh!. Целия е насинен, раните добре че позарастнаха. Мисля си че момичетата са по-кротки душици. Радвам му се, но на моменти настръхвам, няма как ...

Мишо сигурно е много доволен мама да го води по разходки  Grinning. До кога е във ваканция?

# 93
Здравейте,момичета!
Боби днес също беше за последно на градина - от понеделник започват сборните групи и ще се гледат с баба си. Simple Smile
Иве,как е Мишо? Тази година няма ли да ходите на Приморско?
Solar Wind,много хубаво,че Иси ходи с желание на градина. В групата на Боби още има деца,които сутрин плачат като го оставят,а би трябвало вече да са свикнали отдавна. Колкото до взимането на обяд - и ние бяхме така още от февруари.И откакто взех да си го взимам ,не е боледувал - явно това беше проблема при нас. Дано на Иси да му мине коремчето бързо. Praynig
За синините по Боби не ми се говори - той е вечно насинен,ударен,натъртен,но така се расте. Laughing
Хайде лек ден и пишете по-често,че се забравихме. Simple Smile

# 94
  • Габрово
Мишо сигурно е много доволен мама да го води по разходки  Grinning. До кога е във ваканция?

A-a-a, доволен е и още как  Mr. Green. Ремонта би трябвало да свърши до началото на септември и тогава мисля да го водя пак на градина. Ще откара ваканция като учениците  Grinning.

Нинка, ние ходим на Китен по принцип, при сестрата на мъжа ми. За това лято, за сега не планираме море, че финансите са много изтънели  Confused. Но, току виж нещо изкочило.

Теди, дано преборите проблемите  Praynig.

И Мишо е вечно насинен и ожулен. Ама, то като помня и аз каква бях ... няма на кого да се метне  Mr. Green.

# 95
  • София
Мишолина, честит рожден ден Grinning Да си жива и здрава, много, много щастлива  Grinning

От нас едно клипче Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=NKI3ySU3Kxg

Solar Wind
, какво каза докторката за Иси?

# 96
  • Варна
Честит Рожден Ден Мишолина!

Жива, здрава и много щастлива!

tchara много са сладки момчетата Simple Smile  Hug.
Мама на Бобо радвам се, че при Боби ходенето до обяд е преустановило боледуването  Peace.
ivap, то и аз никак не била кротка, ама все ми се иска по-малко рани да има. Ето на тъкмо минаха едните сега се сдоби с 2 нови.

За д-рката - обадих и се и се оказа, че до 21.07. е в отпуск.Спряхме л-вата за корема от 5-6дни  и детето се чувства по-добре, оплакванията намаляха.  ЧУдя се дали да я чакаме или да го заведа при друг специалист  newsm78. То сега първо трябва да оздравее де Sad, от друго. Снощи вдигна 39.2 Т-ра, а от онзи ден прокашля. Добре че днес не е вдигал толкова , спира се на 37.5 за сега. Утре да видим личната лекарка какво ще каже. Само на сироп за кашлица е сега. Ето, пак почнах с оплакванията  Embarassed Rolling Eyes. Извинете ...

# 97
Мишолина ЧРД на патерици!  bouquet
Никол е на градина от понеделник ,но са сборни групи и много мрънка,всяка сутрин тръгва с уговорки.Да се надявам ,че ще издържи още два дни и пак ще почиваме.Пуснах я няколко дни ,защото ме помоли майката на нейна приятелка ,а и а да не правим изследвания в началото на септември.Нали важи само за два месеца.
Приятен ден на всички!  bouquet

# 98
Eeee! Благодаря за пожеланията  Simple Smile Аз се разсеях; тук не съм влизала  Simple Smile

Надявам се, че прекарвате прекрасно лято, и децата са добре!

Тедулина - дано се разбере проблема скоро, и да минат тези болести веднъж завинаги! Как е Хриси; още ли е с Т? Летните болести са толкова досадни!

Мариана все още е на градина; приключва към края на юли; август е свободна, и септември започва училище. Купихме униформата; накара ме да я прибера най- на високото в гардероба, да не би Антон нещо да скъсал  Crazy Взех по-голям размер (за 5-6г), и всичко е огромно още....Също така е дръпнала поне 10см от миналото лято, кой знае до зимата какво ще стане. Купувам нови обувки всеки месец.

# 99
И аз от много време не съм влизала май тук, но да ви попитам за спането...
Направо се чудя вече дали да го слагам да спи. Голям зор е това следобедно спане - и се допитвам до вас. Слагате ли задължително детето ви да спи? Спазвате ли някакъв режим сега през лятото?
По рано синът ми ставаше винаги в 7. Сега ставаме към 9-10ч.
Предварително ви благодаря за споделянето и съветите!

# 100
Мариана не спи следобед повече от година вече; изкарва си цял ден спокойно. Става към 8, ляга към 9 (и спи като пън  Mr. Green).

Единствено заспива в колата, ако сме тръгнали нанякъде, и сме я изтощили подобаващо. Ето тук след гласуването в неделя, и след як тръч в парка  Mr. Green:

# 101
  • Габрово
Мишо спи след обед. Става около 8 ч. и цял предиобед беснее и доста се измаря. Може и да не спи, но до вечерта яко се вкисва. Ляга към 22,30 ч. Късничко е, но при него е абсурд да легне по светло. През зимата е по-лесно да го прилъжа да легне по-рано вечер.

Мишолина, страхотна снимка  Peace.

# 102
  • Варна
Хриси и той е от неспящите, но когато е порядъчно уморен дремва за час. Иначе го слагам поне да полежи около час. Става сутрин към 8-8:30 когато не е на ДГ и ляга към 21:30. КОгато е на ДГ става в 6:40 и ляга в 20:30, пак не спи на обяд. Ако става в 9:30-10ч. е абсурдно да го сложа и да полежи на обяд.

# 103
  • София
sneji20 , аз съм забравила какв е това Георги да спи следобед Grinning Беше на 2г и 2м, когато категорично отказа обедния сън, а иначе започна да изкарва  цели дни без сън година по-рано. Камен е същия. Става към8 и ляга към 22ч ако не е бил на градина, а ако е на градина ляга към 23ч, защото наобед там лижи и явно не се уморява достатъчно. Как и двата пъти случих на неспящи деца... Grinning

Мишолина, много хубава снимка, става и за предизборен плакат Grinning

Преди няколко дни имахме скъпи гости Grinning

http://gallery.sabev.net/thumbnails.php?album=49&page=1

# 104
  • Варна
Страхотни сте  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт