Хайде пролет идвай вече, че не издържа ЮЛСКОТО човече ( тема 85 )

• 10 695
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Ивонски, ти защо не си се записала в темата за националната среща Thinking

# 31
Вие излизате ли като е такова времето. Имам странното чувство, че само аз бях лудата днес. В парка нямаше ни една количка Shocked

# 32
  • София
Ми аз от силен вятър определено се пазя  Naughty Дъжд и сняг не ме плашат много, но вятъра  cold

# 33
  • София
Вие излизате ли като е такова времето. Имам странното чувство, че само аз бях лудата днес. В парка нямаше ни една количка Shocked

Братята сигани казват: "Сняг да вали, дъжд да вали, лошо време да не захваща"  tooth Stuck Out Tongue Winking Eye
Т.е. и те се пазят от вятър.
Ама и аз изведох Дари днес (вчера обаче пропуснах, тогава вятърът беше наистина отвратителен).

# 34
  bouquet за темата!
Когато има вятър избягвам разходките.То за малкия няма да е проблем,ще го покрия с дъжобрана,ама мен ще издуха....,а и тук днес ту пече,ту дъжд вали,ту сняг.....мартенска работа...
За спорта-аз съм с двете ръце ЗА!Спортувам в къщи.Мразя диети,храня се умерено, с нищо не прекалявам и си хапвам каквото ми душа сака!В момента скачам с  Turbo Jam и да ви кажа страшно се кефя....резултатите вече се виждат Mr. Green.Аз  стягам,защото вече няма какво да свалям...абе спорт му е майката......
Александър беше качил последния път 500гр/вече е 11кг/,много ли е..... newsm78
Това със съседите е кофти работа #Cussing out.Ние живеем в къща и нямаме чак такива проблеми.

# 35
Записвам се Mr. Green

Днес се наревах, седнах да чета малко книгата на Йеспер Юл, за която ви споменах и започнах да разбирам защо всъщност съм такава каквато съм. Не знам обаче накъде отивам и как да се променя, за да дам различен пример на Лили Sad

И малко по-весело, ходихме да гледаме два ресторанта и май ще се спрем на единия от тях за сватбата, много съм доволна Flutter

Шада, какви са ти пелените? Аз си взех няколко на фъзи бънз, но съм голяма смешка, ще напиша по-подробно в темата за ЕБХ, само да ми остане време.

# 36
  • Варна
Хоп и аз в новата тема.
Сисони, ремонтите по ги понасям. Ама съседът на нашия етаж е млад ерген и прави купон минимум два пъти в седмицата, а когато има шампионска лига става стадион просто у тях.( съответно и у нас) Ужасна работа. Правили сме му забележка стотици пъти ама файда няма и вече сме се примирили.
Бухтичка, ако не е тайна кой кой ресторант избрахте?

# 37
Не съм излизала, защото Пепи има Т. Иначе щяхме да излезем.

Бухти, защо се нарева? Поне ти е олекнало, нали?
Аз не съм ти казвала, ще кумуваме във Варна, сватбата май ще е на корабче. Младоженците са малко странни и сигурно в последния момент ще разберем в крайна сметка къде ще сме Crazy

# 38
Да ви се похваля-вече за 3-ти ден, следобяд гушвам Лора на спалнята до мен, закачам я на цицата и спим по 2 часа !!! Кееееф!!!

# 39
  • София
Ние не бяхме излизали от неделя с количката. Обаче днес просто ме подлуди, напъхах я в космонавта и навън. Заспа още на входната врата и откара 2,5 часа. Иначе голям студ навън, много духа, ужас. Обаче и вкъщи не се търпи.
Мариела е наддала 200 грама и 1 см. Сега е 7.800 и 73 см. Иска ми се да е по-пухкава...
Джоли, и аз купих овесена каша с ябълка на Хип. Обаче на етикета пише, че съдържа овес, пшеница и шпелта (каквото и да е това). Та сега съм в чуденка дали да я давам или да я оставя за по-нататък.  newsm78

# 40
Джоли, и аз купих овесена каша с ябълка на Хип. Обаче на етикета пише, че съдържа овес, пшеница и шпелта (каквото и да е това). Та сега съм в чуденка дали да я давам или да я оставя за по-нататък.  newsm78

Не съм Джоли ама да си кажа - ако не си въвела глутен още - не я давай. Овеса е по-безобиден за начало, пшеницата е доста агресивна Peace Шпелтата е пак вид пшеница. Та 3 нови глутенови неща, измежду които и пшеница - не е добра идея Rolling Eyes

А аз не ви ли липсвах 1-2 теми Crossing Arms за мен никой не пита  Mr. Green

# 41
Маякуб фотоапарата го купихме от тук, а иначе го гледахме в техномаркет и технополис за по -269лв. и 289лв (в Ритони беше 465  Shocked  #Crazy -явно им е останал от стара партида). Общо взето за тези пари това е най-доброто (има и един самсунг , но ние предпочетохме канона)

ОФФФФ и ние сме на квартира.......много  е гадно да нямаш собствено жилище  Tired.........., но много по-добре отколкото да живееш със свекърва , пък дори и с майка ...... Mr. Green  ....ние затова сме избягали да живеем на 160км. от всички видове роднини  Mr. Green

# 42
  • София
Майра, мерси за съвета. Няма да я давам. Ако бях прочела етикета като хората, изобщо нямаше да я купя. Значи сега съм отново в чуденка как точно да го въведа този глутен...

# 43
Крис аз точно заради това не искам да се занимавам с никой, защото ще започнат да правят на пук. Още повече, че нали не сме собственици и за тях сме ВТОРА РЪКА ХОРА. На мен, обаче, не ми пука. Просто всеки път Никол като заспи и започват да чукат все едно имат скрита камера и наблюдават

Бухти аз когато ми писне и ми е криво, сядам наревавам се и след това все едно нищо не е било. След това се чувствам съвсем друг човек. Така че спокойно всеки има нужда от това по някога  spoko

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 18:11 от sisoni

# 44
За въвеждането аз съм купила едни готови 2 вида плодови пюрета, в които има много малко овесени ядки - в едните 4%, в другия вид - 6%. Това на 190гр прави нещо от сорта на 8гр ..което смятам за добро начало. Обаче са на една марка, която я няма в Бг. Ще потърся дали Хип имат Peace

Общи условия

Активация на акаунт