Хайде пролет идвай вече, че не издържа ЮЛСКОТО човече ( тема 85 )

• 10 695
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Не ми е дошло Tired ........... Този месец май ще ме пропусне изобщо.
Да попитам  Blush нормално ли е "да те пропусне " докато кърмиш. newsm78.................., 'щото и на мен не ми е дошло още (10 дни ми закъснява, пък съм със спирала).....................почва да ми тъка едно такова..........

# 61
  • непостоянно
по принцип или де факто? Crazy
по принцип е нормално Grinning ама де факто никога нищо не се знае Whistling

# 62
Олето, това не е всеки месец - има си специални по-големи прегледи. Следващия е 10-12м и още не сме ходили.

# 63
...................ааааааа без такива  Naughty, рано ни е за второ........................НИДЕЙ МЪ ПЛАШИ ТЪЙ  #Crazy newsm12 Banghead
утре ще тичам май за тест до аптеката  ooooh!  

# 64
  • София
Влизам да покажа няколко нови снимки на Дарина, че отдавна не бях и ми направиха нежна забележка  Mr. Green Ето я Wink

Бухти, аз също много бих искала да прочета книгата, а от чужбина нещо ме е шубе да поръчвам, голяма сложнотия ми се струва. На тази снимка е с Wonderoos, но не съм я правила специално заради гащите и не се виждат много.

Кали, радвам се много за вас  Hug

# 65
Излезнах за вафли, прибрах се с дънки и статив Laughing

Бухти, много е неприятна тая книга, то и аз бих ревала. Надникнах в Кафе във Виена и ми приседна, затворих сайта. Цялата книга ли е такава?

Джули, разгледах снимките и усмивката ми е до ушите, ужааасно е сладка Heart Eyes

# 66
  • София
Дуци, мерси  Hug И на мен ужасно ми харесаха твоите семейни снимки, които наскоро сподели!

Реши, че обективите са скъпи и си взе евтин статив?  Laughing Замяната дънки вместо вафла е многообещаваща  Joy
Защо да е ужасна книгата? Все хубави и интересни отзиви съм чела за нея? Стана ми още по-любопитно да я прочета.

# 67
Бухти, много е неприятна тая книга, то и аз бих ревала. Надникнах в Кафе във Виена и ми приседна, затворих сайта. Цялата книга ли е такава?
Къде си надникнала?
За статива честито, аз много исках, но сега малко ме мързи да го вадя Rolling Eyes

iucka , и аз няма от къде да забременея, но си правих скоро тест, отрицателен беше. Ако се притесняваш си направи за твое успокоение поне.

julie, много е сладка Дари Grinning Ти нали имаше и фъзи бънз? Кои ти допадат повече?

# 68
Честити месечинки на порасналите бебоци!

Кали, много се радвам на добрата новина  Hug, вече да си отдъхнеш.

Сисони, а полага ли се по ЗК преглед при гинеколог след раждането  newsm78. Аз ходих само като ми сваляха конците 1 седмица мйа цлед раждането и повече не съм ходила, а май трябваше да ида като си бях в БГ за коледа  Rolling Eyes  Много неприятно с тия съседи, хич не са съобразителни понякога тия хора бе, направо нямам думи  #2gunfire

Исках да питам мамите, които ползват гърне - колко често ги слагате да пишат  Thinking. Аз знам, че пишка обикновено след ядене и след сън, но през другото време нямам идея кога да я слагам. Иначе всеки ден улавяме по няколко пъти пиш и някои дни и ако  bowuu

Джули, страшна сладуранка е малката госпожица  Heart Eyes. Матей и той е много сладък.

Ние утре заминаваме за уикенда в Милано, дано времето да е хубаво, да можем да се поразходим. Иначе тази седмица тук си беше пролет, 20 градуса   Nature Sunny, ама днес малко позахладня сякаш  Confused

# 69
http://search2.barnesandnoble.com/BookViewer/?ean=9780374527907 е, чети, де Crazy
Обектив сега не искам, ред беше на статив, искам и светкавица, но да не ви занимавам.
Бухти, взех трипод, както ме посъветваха в темата. Готин е много.

# 70
  • София
(...) julie, много е сладка Дари Grinning Ти нали имаше и фъзи бънз? Кои ти допадат повече?
И двата вида ми харесват, сякаш Wonderoos на нея й лепнат малко по-добре. Отделно, че за момента ги предпочитам поради универсалния размер, Ел на Фъзитата й е големичък. Иначе са почти еднакви двете марки гащички, много близки са по кройка и материи.

Мати е много сладък, да. Аз не писах няколко дена, ама всичко четох и гледах. Много са ни хубави всичките дечица!

Дуци, от този линк не мога да чета от книгата, защитена е Sad

# 71
Влизам да покажа няколко нови снимки на Дарина, че отдавна не бях и ми направиха нежна забележка  Mr. Green Ето я Wink

Twisted Evil

Ми така, де. Твойто дете ако го видя на улицата и няма да го позная! Но вече ще го позная, де.  Mr. Green  Много е порастнала, страхотна е  Heart Eyes

Кали, чудесна новина, спираш да го мислиш вече! Simple Smile

Ир, ще отмине този период. Алекс беше така сега като бяхме болни, не ядеше нищо, само кърма час по час, денонощно. Цяла седмица така, даже малко се втали детето. Но вече от 2 дни яде и надявам се така да продължи. Мисълта ми е, че сега има нужда, нека се кърмите, като му минат "тревогите", ще те остави на мира  Simple Smile

Цикъла мен също ме пропусна един месец, така че както каза Ивончето (която продължава да виси на компа  Naughty), по принцип е нормално Simple Smile

# 72
Изобщо не го бях видяла този линк ooooh! Ами...подобно е, да.

За трипода май се сещам, надявам се да ти върши работа Peace

julie, аз имам чувството, че на Лили ще й умалеят Л на фъзи бънз Shocked Дари с какви мерки е?

# 73
http://search.barnesandnoble.com/Your-Competent-Child/Jesper-Juu … 0374527907/?itm=1
Джули, както е корицата на книгата, долу има зелен надпис See inside, пробвай от там.

# 74
  • София
(...) julie, аз имам чувството, че на Лили ще й умалеят Л на фъзи бънз Shocked Дари с какви мерки е?
Мммм, Лили вярно е по-пухкавка... знам ли?
Дари е към 69 или 70 см (идната седмица прави 9 месеца и ще я водя на консултация). Чисто голичка, изтеглена вечер, е 8 300 грама. Среден размер е, нито дебела, нито твърде слабичка. Има бутчета, но не твърде дебели. M й е тъкмо, Ел ги слагам само нощем в момента.
Наистина и до структура си опират нещата, така е с дрехи, гащи,... гърнета  hahaha

Ох, ставам, че е нервна и се сърди, а съм пак сама. Лека вечер на всички!

Дуци, стана, станаааа! Утре ще чета! Благодаря ти много!   bouquet Много си ценна, значииии...

Общи условия

Активация на акаунт