Хайде пролет идвай вече, че не издържа ЮЛСКОТО човече ( тема 85 )

• 10 695
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Дуци, мерси   bouquet

кои са мамите от снимки подредени под номер 1, 4, 10 и 37   bouquet

Тити, Моя Милост, NBM и Шада  Simple Smile

# 166
  • Sofia
http://july2008.multiply.com/photos/album/119/20.03.2009_sre6ta_v_Moll пия и ям всичко, почерпки приемам всякакви, без виртуални Joy

Лелей Дуцка, само на твоите снимки се харесвам, вече само ти ще ме снимаш newsm51 newsm51 lovekiss lovekiss
Какво пиеш? Hug
Страхотни сте, изпуснала съм някои закъснели бебчета и ще чакам надписи, че май имам непознати мамита Blush

# 167
Юцка а как точно "претри" виното? Joy
Blush поправих го  Blush.............. за извинение- това мойто дзверче днеска цял ден реве  #Crazy, ........... мозъчни клетки не ми останаха вече #Crazy

# 168
Ама НБМ, ти днес се беше барнала за тази среща, дето щеше да ходиш и си изглеждаше прекрасно!
Пиши в другата тема как минаха нещата, моля!

# 169
  • София
Дуцка, позна от три пъти - бях в мола, да, само че в този на Хемус, купувах подарък за рд, че съм на един довечера и на още един утре вечер Peace
Снимките ви са страхотни Hug Тити, колко още ще сте тук? Има ли някакъв шанс да те видя Heart Eyes
Айде, със здраве от мене, аз отивам на купон Party

# 170
  • непостоянно
НЕблагородно ви завидях за срещичката Twisted Evil
Много хубави снимки Hug
Страхотни са малчовците Heart Eyes, ама и майките им никак не са за 'Фърляне Flutter  bouquet Grinning
Ама Радина вас с Анна нЕма ли кой да ви щракне newsm78 а? а? а? Laughing
Айде който има още снимки да ги дава насам, че тия са ни малко Crossing Arms Grinning Peace
Между другото, Тити, изглеждаш страхотно с тъмна коса Hug Това твоят цвят ли е?

# 171
  • София
Сакси снима доста,сигурно ще ги покаже Wink

# 172

Като разправях аз - будете децата и бягайте на срещата - не. Сега нека ви е гадно  smile3534

Ние бяхме навън - уж слънце, а направо се смръзнах  cold Обаче пък е голям кеф да е светло до 19ч Wink

# 173

Като разправях аз - будете децата и бягайте на срещата - не. Сега нека ви е гадно  smile3534

rotfImao

# 174
http://july2008.multiply.com/photos/album/119/20.03.2009_sre6ta_v_Moll#99
кой какво е гледал - не знам, почвайте отзад напред Simple Smile

# 175
  • София
Аз неразпознах № 39, бебчето от 52, дето май имат като нашата количка  Mr. Green, 54 и 57 до Рапунцел.  Blush
Извинявам ако някой много е пораснал и не съм го познала  Peace

# 176
  • София
Страхотни снимки! Страхотни!  smile3501 smile3501 smile3501

Дуци, Хванала си момента Simple Smile
Нико е такъв бонбон, как сладко спинка Simple Smile Ясен станал един голям, хубав, ей тази снимка ви е чудесна, само и Анна да беше там! Яна е страхотна, на Цвети щерките също, всички дечица са прекрасни. За мамите... татковците не са сбъркали  Mr. Green Мамите "рулират"! Аелия, много сте красиви със Самчето (и поотделно също!)  Heart Eyes

Нямам друго да казвам, само споделям възторга си  Mr. Green

Аааа - тази вечер Дари пи от шишето на Авент, като си го държеше в ръчички (ама без биберона, иначе нямаше да го кажа). Т.е. като от чаша, но с по-тясно гърло. Много се е наловчила.
Да, аз също видях непознати дечица и мами.

# 177
Това е една априлска мама, приятелка на Рапунцел, с бебе Ава Simple Smile

Джули, имам две снимки и на двете приличам на разплетена дамаджана в главата hahaha

# 178
  • София
Това е една априлска мама, приятелка на Рапунцел, с бебе Ава Simple Smile

Джули, имам две снимки и на двете приличам на разплетена дамаджана в главата hahaha
Аха, прояснява се ситуацията Simple Smile
Дуци, ти си пърхаща в косата, затова - не се дамаджана  Laughing Ивончето обаче правилно отбеляза, да беше помолила да ви наснимат с миличкото!  Naughty

# 179
Тя Анна спа. Абе примирих се, че ме няма по снимките и това е. Аз съм отзад(зад фотото, не си мислете глупости Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт