Юнски бебчета 2009.Тема №44

• 18 121
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Добрутру братство.  Hug
Добро настроение на всички, въпреки гадното време /егати пролетта  Sick /. Много исках да се разхождам и като видях времето се скапах, добре, че ще  имам гости та де се оправя малко.
Честито на мамите рзбрали пола на бебчетат.
За името Никола /Никол/ много ми харесва.
А и да попитам: От къде да взема инфо за тази среща на 26.03 ?

# 121
Добро утро и от мен и Честита Астрономическа Пролет  Thinking За тези, които не я усещат :

Относно айдълите, и на мен вчера Митето не ми хареса с тази песен, но като цяло има много индивидуален талант, и може би с това ме грабна от самото начало. Още от Българите ми харесваше 17-годишния Тодор, но го изгониха  Confused от Македонците- и Александър и Боян пеят много добре, а от жените още си нямам фаворитка, въпреки че настръхвам всеки път когато запее Симонка  Grinning
Пожелавам ви приятен и усмихнат уикенд, а за тези които още работят-да си починете хубаво!

# 122
Добро утро сладки мамчета с големи бачета. Hug
tainstvena_f  честито ти мъжле.Името е много хубаво.
Ние след малко излизаме,така че следобед ще ви чета.
За Митето от снощи и на нас не ни направи голямо впечатление.Явно нещо песента не  беше за него.  bouquet  

# 123
Добро утро. Егати пролетта, вече толкова ме дразни мартеницата на ръката и се надявах съвсем скоро да видя цъфнало дръвче, за да я махна, но май ще почакам малко.

Да попитам - мислите ли, че се брои да махна мартеницата, ако видя щъркел по телевизията  Mr. Green   stork-boy   

# 124
  • София
Gydelichkova, ако искаш мога да издиря снимка на щъркел дето аз съм го снимала ама преди две години  newsm62

# 125
Здравей те сладки мами как сте в съботният ден ,как са сладките кореми целувки на всички. newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 smile3503 smile3503

# 126
gamby ето заповядай това е програмата за Март обаждаш се на телефона който е даден и се записваш Peace Хайде давайте да се организираме за 26.03. и хем и ще се видим Peace

# 127
  • Варна
gamby ето заповядай това е програмата за Март обаждаш се на телефона който е даден и се записваш Peace Хайде давайте да се организираме за 26.03. и хем и ще се видим Peace
?

Gydelichkova аз накарах мъжа да стане на един крак и да се направи на щъркел и ги махнах тия мартеници.

# 128
  • Germany
И аз видях щъркел по ТВ-то и си махнах мартениците. То какъвто съм слепок има да чакам да видя щъркел на живо Mr. Green

# 129
Здравейте съботни ранобудници.Честита пролет!Тук във Варна е пълно с  цъфнали дървета,но аз още си нося мартеницата.Нямам търпение да я сваля,но с това кибичене вкъщи незнам кога ще стане.
Снощи за капак взех че вдигнах температура,втресе ме набързо но с парацетамол се оправих.Днес продължавам с активно лечение,че вече ми писна!Ще я надвия пустата болест #Cussing out #2gunfire

# 130
  • Плевен
Здравейте мацки,
вчера ходих на преглед и съм много доволна.
Плацентата вече е на 5.7 см, а лекарката каза, че ако е под 5 см. се води "превия", т.е. вече не е такава и ще мога да родя нормално. newsm44 Измери го нашия мъж и каза, че е в 29 седмица и е 1.780 кг  Shocked На мен ми се струва че това е много и има грешка, но според нея било нормално.

И на мен снощи не ми хареса песента на Митко, македончетата много добре се справят!

Аз пък не мисля да си махам мартеницата, ще ми стои на ръката като червено конче против уроки. Не че много вярвам, но не ми пречи да си я нося още 2 месеца.  Peace

# 131
Здравейте момичета  Hug

Каква бяла пролет само  Joy

Gydelichkova , safira за леглата и аз се бях спряла на този модел Аделина лукс, но тук момичетата ми обърнаха внимание, че този модел е много висок и е неудобен за повиването. Отидох пак в магазина и наистина са високи, взехме си на същата фирма но този модел:  http://209.85.229.132/search?q=cache:7trG0yjEySoJ:www.dizainbaby.com/bg/maxi.php+%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B8+%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&lr=lang_bg. Видя ми се по удобен.
А за матраците разпитвах доста и сме се спряли на латексов матрак.

somebody радвам се, че при теб всичко е наред с изследванията  Hug

Честито и на рожденничката на патерица   bouquet

Лек ден ви пожелавам

# 132
Здравейте,
вчера напазарувах някои неща за бебето
количката  http://family-bg.com/prX_3324.htm  в червено, много ми харесва.  Взех комарник и дъждобран за количката. Купих си и 2 комплетка за изписване в розово, памучна пелена. Сега си търся хубави памучни одеяла.
Поръчах си и шишета B free - http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_45_158&products_id=200  и стерилизатор http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=4538

Миналият път кърменето беше мъка - Вики беше много дребна и не засукваше добре,а по късно искаше само биберон - цедих се с помпа за кърма в продължение на 7 месеца през 2 часа  Sick и детето надаваше много малко.  Сега, ако не стане не смятам да се мъча толкова, има чудесни млека за кърмачета. Естествено ще опитам отново, само и единствено заради антителата съдържащи се в кърмата. Като говорим за кърма на мен от стрес ли, от какво не разбрах, но кърмата ми дойде 7 дена след раждането  Shocked .

Матрачето на леглото е кокос , а леглото ми е от Вики( 4 страни решетки и се люлее), сега свекър ми го лакира за да го освежи малко.

# 133
Аnyto,с какво го храниш твоето бе Laughing,браво дано да са пораснали бебчетата!
Аз продължавам да се чудя за количка newsm78.Сега се заглеждам по Ултра и Ръш на Чиполино.
А миналата седмица и аз си купих първата покупка за беба,едно боди с къс ръкав със розово слонче,направо се влюбих в него.

# 134
  • Плевен
Рая, ами не знам дали е толкова, всички знаем, че ехографите не са много точни. След 2 седмици ще влизам пак в болницата и тогава ще видя колко е. Но ми казаха, че защото съм кочивала по много малко, досега 5 кг. само и затова всичко се трупало на бебето, т.е. то ми взима от калориите. Не знам дали е така, но все пак за тази седмица ми се струва нереално. Преди 20 дни беше 1.100  newsm78 Все пак не искам да става много едро, че нали ще трябва да го раждам това зверче  Crazy

А за количка и ние още не сме говорили, не сме гледали. И аз накупих само някои бодита и гащеризончета. Ама са толкова мънички, напрово за 1.5 г. и съм забравила колко е голямо новороденото.

Общи условия

Активация на акаунт