Юнски бебчета 2009.Тема №44

• 18 107
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Добър вечер момичета.Не съм се включвала отдавна,но сега видях че имам интернет.
Аз още съм болна,болката в гърлото премина в мокра отхрачваща кашлица,а носа ми е буквалнон задръстенГлавата ме боли 5-ти ден,абе изобщо... Другия ми голям проблем е запека.От 3 дни правя ошпити да отида до WC,но без резултат.То не бяха круши  с прясно мляко,активия,бисквити   с фибри,кафе,мед,чай,сушени кайсии-но уви.Утре ако няма развитие,вземам свещичка.
Ако някой има идея какво да опитам,приемам всякакви съвети.
За маслото на ХиП и аз съм много доволна,мажа се сутрин и вечер.

# 106
Missy3380, Мустелата е много добра, ако не си я ползвала досега, със сигурност няма да съжаляваш. Много хора ми казват, че тази, която е с двойно действие (по-скъпата) дори заличавала и вече появили се стрии  Peace   А датата на твоя рожден ми е мечтана дата за раждане на моя мъник  Hug

Като прочетох какво сте писали за спанака, много се зарадвах, че не съм се насилвала много-много да го ям, при положение, че изобщо не ми харесва  Sick

bellaa, една моя приятелка, която роди миналата година, ми каза, че при нея гаденето е започнало от 6-я месец натам и единственото нещо, което е успяла да задържа като храна, е бил сладоледът. Дано при теб е временно, че не мога да си представя до края да повръщаш всеки ден. Искрено ти съчувствам  Hug

Леле, колко сняг натрупа. Сега да имах един Чук и Гек, директно щях да се спускам от баира до нашия блок до гара Подуяне   afwitch

Лека нощ   sleepuu

Междудругото, mil_kuzamanova от няколко дни не се е обаждала. Я веднага да се появява и да казва как е  mobilephone

gmarinova, ако знаеш как се смях с втората снимка....май събудих съседите  rotfImbo

Лека нощ финално  smile3507

# 107
raia123 опитай с киви.При мен действа.Тъкмо има и вит.С и може да ти действа и при настинката.
Лека нощ мили мами и сладки бебчовци и от нас. smile3524
Утре ще пазарим за мъничкия Витомир.Ако ми остане време ще кача снимки.

# 108
Това за спанака го четох и защо си купих пак и аз незнам Laughing поне ядох и зелева салата, за компенсация.

Гъди далече съм от здравословното хранене Sad имам периоди на "плюскане", май позатихна поредния, вчера и днес го давам по-кротко.

gmarinova развесели ме и мене Laughing първата снимка мъжа ми си я беше сложил на телефона през първата ми бременност и лъжеше, че ме е снимал  Wink

temp креватчето го харесах най-вече заради размера и колелцата, а и ми се ще поне от двете страни да са решетки, но с колелцата са само така. Ще слагам обиколници, иначе за провирането на ръце и крака през решетките става май при повечето креватчета. Ще видя сайт на фирмата и евентуално къде ги има наживо.

raia123 всичко което ми действа си го изброила, пробвай с киви. Бързо оздравяване  bouquet

Лека нощ от мен

# 109
  • Home is where the heart is...
raia123, аз бих те посъветвала да си вземеш от онези шоколадчета "комфорт" (така се казват, продават се по аптеките, някакви стотинки са, има със и без захар - избираш какви желаеш). Хапваш си едно преди лягане (че на мен половин не винаги ми действа) и на сутринта веднага си решаваш проблема.  Peace  Аз имам същите мъки, това ми е единственото решение, нищо друго не ми помага...  Rolling Eyes   Важното е, че не са вредни за нас и за бебоците ни.

Навън наистина е като в приказка.....едно бяло......зимно.....каква пролет, к'ви пет лева...  Mr. Green

# 110
А да забравих да споделя-изписаха ми вагинални таблетки "Гиналгин",пише че не трябва да се вземат по време на бременност.
Малко се притеснявам.Незнам точно каква бактерия или гъба ми изолираха тоя път,но това е широкоспектърен медикамент.
Някой знае ли дали не е опасно?Знам че евентуална инфекция е много по опасна,така че ще си ги слагам.
В понеделник съм на преглед,дано бебка е добре.

# 111
Спасих се от киселините.Док ми изписа Квамател и преди да легна пия по половин хапче-и така мога да спя.
През деня ако усетя много гадно -дъвча Талцид.
И каза да пия газирана вода.
Sv.мнооого ми хареса преповивалника на снимките-от къде го купи ако не е тайна Wink
Целувки за всички! Heart Eyes

# 112
edno_momiche, на Mothercare e преповивалникът, от магазина им на Леге го купих. Една приятелка има подобен, но с картинка на жирафи, от доста време я наблюдавам как го използва, много е лек и удобен, не прилича като дизайн на това, която обикновено се продава. Мисля, че е особено подходящ за хора, които нямат цяла мебел за преповиване и я извършват тази дейност на бар плот, на пералня, където дойде. А като видях в каталога на магазина варианта с хипопотамчето и просто се влюбих и казах на приятеля ми, че искам това да ни е първата покупка за бебето и с нея да повлечем крак newsm53 !
Рая, ако толкова сериозно не помагат другите средства, изпий един чай с билката "Майчин лист." Продава се кажи-речи навсякъде чая на Биопрограма. Малко ударно действа, но това може и да е добре в твоя случай.

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 23:02 от Sv.

# 113
Гъделичкова-много съм щастлива,че си харесала точно моята дата за такова важно събитие и аз ще бъда много радостна,ако и моята бебка реши тогава да излезе.Иначе 39.90 си взех Мустелата и така пише,че заличава появили се стрии.Ще пробвам и ще видим.

# 114
Здравейте и от мен! Ще си имаме момче, а толкова много исках момиче сега трябва да си помисля за име и съм се спряла на Никола. Много ми е труден избора и дано е правилен.

# 115
Добро утро и от мен Hug

Bella на 26.03.е в "Капела" и аз се записах и се радвам че няма да ходя сама  Peace Мисля че и Фантазия беше писала че ще ходи но тя от доста време не се е появявала надявам се че е добре Praynig

Честито на за новите попълнения в редиците на момченцата а Никола е много хубаво име  Peace
Хубав ден на всички  bouquet

# 116
Добро утро и от мен!
Честито на мамите узнали пола на бебенцата!
 tainstvena_f , и на мен името Никола ми харесва.
Аз съм вече болна, носа ми тече, кихам и се опитвам и да кашлям. За сега съм само на Цитросепт, тъй като всички аптеки около нас днес отварят в 10 ч.
Вчера много ме ядосаха на работата, защото знаят че съм до 24 март,а тепърва в понеделник ще правят интервю и ме питаха дали ще мога да отида и на 25 ти на работа и по-нататък като изберат заместник да ходя да му показвам.Аз за един ден повече нямам нищо против, но по-нататък да ми се обаждат -не съм съгласна.
За покупките-вчера купих 2 шишета на НУК със силиконов биберон-за вода и мляко, 2 залъгалки- силиконови пак на НУК и комарник за количката.

# 117
Добро утро и от мен Hug
При нас чак сега започна да прехвърча сняг,дано да не натрупа

tainstvena_f Добре дошла   bouquet
И на мен много ми харесва името Никола,но моят дядо се казваше така,
а тои почина преди година и половина. Flowers Bouquet

Отивам в готварския да измисля какво да правя за обяд,че ме е хванала музата за готвене Laughing

# 118
Добро утро и от мен!

тази седмица пак се скъсах от работа - нямам търпение ве4е да свършва този проект, ама чааак към 20-ти май ще бъде. дотогава съм плътно на работа. Утре отивам в амстердам, и ми е малко притеснено как ще е полета, но ще мина да си купя едни специални чорапи, които акушерката ми препоръча, които предпазвали от оттоци (често срещано при летене). Но пък от друга страна ще се видя с една моя много добра приятелка, с която сме седяли на един чин 5 години и тя живее в амстердам  Simple Smile та ме очакват хубави емоции!

тук започна вече да идва пролетта - първо е много светло / съмва се в 5часа сутринта, слънчице грее, и е много приятно! юни месец тук няма нощ почти, което на мен ми действа много добре / през лятото ми стигат 3-4 часа сън само! затова не се плаша от недоспиване  Simple Smile

пожелавам ви приятен и слънчев уикенд!

п.с. изгледах малко music idol po youtube. знам 4е обсъждахте митко / ми бледнее ми пред другите мъже, особено този македонеца (Александър май). може би песента му беше много умряла, но аз лично не разбрах защо е имало такива драми по изгонването. Но все пак гледах само последните песни де...не се засягайте, ако много го харесвате  Wink

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 09:44 от snowwhite

# 119
Snowwhite, вчера и приятелят ми гледа за първи път Music Idol. Аз му обяснявах за драмите около Митко (нищо не беше чувал) и той също като теб недоумяваше. Особено песента, която беше избрал вчера, в оригинал е заредена с доста повече енергия. Но пък представянето му на кастинга (аз само него още съм гледала), наистина беше много силно... Мисля, че представянето му на кастинга, заедно с абсурдните мотиви, които изтъкнаха за изгонването му (не бил привлекателен за жените) предизвикаха цялото това обществено възмущение и подкрепа.

Общи условия

Активация на акаунт