Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети са дадени от участниците относно диетата по време на бременност и какви са мненията за диетите и храненето по време на бременност?
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
Какви съвети са дадени от участниците относно кърменето и използването на биберони?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети са дадени от участниците относно диетата по време на бременност и какви са мненията за диетите и храненето по време на бременност?
Участниците споделят съвети относно диетата по време на бременност, обсъждайки опита си с различни диети и проблеми с кръвната захар. Някои участници споменават, че лекарят им е препоръчал да се наслаждават на сладкиши, ако желаят, докато други обсъждат изследвания за кръвната захар и проблемите си с нивата на хемоглобина и желязото. Форумът включва различни мнения относно диетите и храненето по време на бременност, като участниците предлагат съвети за хранене и различни аспекти, които трябва да се вземат предвид по време на бременност. Като цяло форумът представя разнообразна гама от гледни точки и съвети по темата.
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви съвети са дадени от участниците относно кърменето и използването на биберони?
-
Какви са мненията за изследванията и лабораториите?
-
Какви са мненията за онлайн магазините и пазаруването на бебешки продукти?

) - иначе има си 3 нива, от дърво е, има люлка, моето е от големите 70 / 140 та и дълго ще си го ползва.
! Не съм суеверна, пък и в съвпадения не вярвам, ама .... Та както и да е! При нас положението стигна до там, че нашия татко заяви:"За сега се спираме на Алекзандър, но ако измисля някое по-хубаво има ще го сменим!" Аз нямам нищо против, стига и на двамата да ни хареса ще се навия! Но условието е, че ако го кръстим така няма да му викаме Сашо! То и на мен не ми харесва и сме се уговорили, че ако е Алекзандър, ще му викаме Алекс! Иначе имаме едно приятелско семейство, което си кръсти първото Александър, а второто Виктор, като идеята им е имената им да са хем български хем международни! Та има резон в това, и тъй като аз работя в сферата на туризма(въпреки, че съм информатик
) и моето име все пак не е толкова трудно, но почти никой (с изключение на руснаците) не може да го произнесе. И започнах да мисля имена, който и на български и на друг език са много близки като Виктор, Филип, Александър... Лошото е, че съм и франкофон и обожавам френските имена... Но звучат много зле в комбинация с бългаска фамилия (примерно Емилиен Георгиев Костов ми звучи като гротеска, или пък Себастиан...). Все пак се надявам бебче номер две (по нататък) да е момиче, че за момиче си имам име с лек френски привкус! А що се отнася до роднините, ами да си гледат работата, на майка ми й казах:"Навремето когато си ме кръщавала си имала право на глас, сага обаче това е моя работа и нямаш право да се бъркаш." Та така, сега само чакаме да видим дали нашия татко ще измисли нещо по-хубаво, иначе за мен вече е почти решено!
Всъщност е много вкусна, но тук няма от къде да си я набавя... Иначе аз съм вегетарианка от 15 години и като се регистрирвах като бременна го отбелязаха в графа рискова бременност... Така и не разбрах защо, но не исках да се ядосвам... Та за момента се чувствам много добре, не са ми правени втори кръвни изследвания, но първите бяха много добри! Смятам като отида на ЖК да попитам и ако скоро няма да ми правят ще помоля личната лекарка да ми пусни едни! Иначе съм твърдо против това, че само месоядните (извинявам се за израза) получават необходимото количество желязо! Всъщност в месото не се съдържа чак толкова голямо количество, колкото примерно в карантията...
съжалявам, но на мен това ми е доста гадно, даже само като си помисля за него!

е такава. 

за бебешкото краче, която сигурно всички сме виждали, много позитивна. (