ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 11!

• 22 550
  • 472
  •   1
Отговори
# 225
Не, нямаше!
И стига сте ревали..  Sunglasses
И аз го следя с интерес, но не правя драми, когато не го излъчат!  Peace

Ъъъъъ, мен ли имаш предвид?  newsm78 Защото нито съм ревала, нито съм се тръшкала. Зададох въпрос, благодаря за отговора  Crossing Arms

Не!
Не визирам теб!

# 226
След "изчезването " на София марто ще е съкрушен,но ще намери утеха в лицето на Марина,която ще е леко обидена от факта,че Андрей е захласнат по бременната Елица Naughty
Shocked Rolling Eyes

# 227
След "изчезването " на София марто ще е съкрушен,но ще намери утеха в лицето на Марина,която ще е леко обидена от факта,че Андрей е захласнат по бременната Елица Naughty
Shocked Rolling Eyes
ми нали преди няколко дни се коментираше,че Елица ще има трети мъж в живота си и тъй като Андрей има възможност да работи в бара,нищо чудно той да следващият й обожател Crazy
А аз Марина съм я харесала за Мартин още от както съм започнала да следя филма Blush

# 228
лелее,какви продължения сте сътворили на филмчето,ама как ги мислите самооо Laughing
и аз го следя с интерес този филм и снощи бях крайно разочарована Crazyмного ме хвана яд

# 229
  • с/у ОколоМръсТното
Много ме е яд, че Елен е решила да не преподпише.
Понякога някой хора се възвеличват твърде рано.

# 230
Остави, че Елен напуска, ами и героинята й ми харесваше. В този случай, колкото и да я мразя практиката а-ла-Дързост и кръсутъ, бих посъветвала продуцентите просто да сменят актрисата. И в никакъв случай да не убиват Софчето, че тогава ще има гневни писма от мене.  Joy

# 231
Te да я сменят ,хубаво,ама докато свикнем с "новото лице " на Софи. Thinking
Сега ми хрумва друга драматична идея,ама се чудя дали да ви я споделя....че съвсе като на филм стана... Mr. Green

# 232
Недей, че ще дадеш акъл на продуцентите и сценарситите.  Twisted Evil Освен ако не са я разкарали вече де.

# 233
А какво стана снощи? Нямаше серия или я изпуснах Confused Close

# 234
  • Плевен
А какво стана снощи? Нямаше серия или я изпуснах Confused Close

Нямашеее  Whistling

# 235
Аз не разбирам друго - защо решихте, че щом Елен е решила да напуска, автоматично значи, че е навирила нос и се е помислила за нещо повече? Човек има право да решава как иска да се развива, явно е разбрала, че това не е нейният начин.
Това, което видях аз от интервюто при Милен и Лора ( и аз не го хванах отначало) е, че и е трудно да съчетава снимките с другите си репетиции и е разбрала, че за в бъдеще едното винаги ще страда и затова е направла избор. Явно за нея театъра е по ценен. За момента.

# 236
  • София
...че и е трудно да съчетава снимките с другите си репетиции и е разбрала, че за в бъдеще едното винаги ще страда и затова е направла избор....

е да, ама като е подписвала договора за сериала е знаела колко заета ще бъде покрай него...или, може би, е очаквала, че няма да има успех и че няма да се снимат повече от 30-40 епизода  Rolling Eyes

между другото от останалите артисти има и други жонглиращи между в театъра и снимките...да не стане накрая всички "да размислят"  Crossing Arms

Звуча критична, харесвам Елен, нейно право е да избира с какво да се занимава Peace ама ще ми липсва в сериала...

# 237
Тая простотия "Господари на ефира" взели да ми дават вместо единственото за което гледам Нова тел.
Цяла вечер чаках филма и те накрая да пуснат Господари на ефира, а Vip Brother имах чувството, че няма да свърши никога

# 238
"

Искам да изразя своето огромно възмущение за гаврата която направихте с Драгия Зрител като не излъчихте епизод от ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ!

Хиляди домакине бяха в очакване.

В забързаното ежедневие,тежкият и натоварен работен ден ,в  жунглирането между деца,работа,домакинстване и всякакви грижи,този половин час вечер е нашият релакс.Нашето бягство от злободневието,хапчето ни преди сън.

Вие ни отнехте това удоволствие,заради непроесионализъм и неуреденост във вътрешната ви организация.

И вие сте все пак реномирана национална телевизия.

Не ми се иска да ставам жълта ,с чалгаджийски привкус,каквито сте вие,но ще ви кажа,че аз от много отдавна не съм ваш зрител,единствено щракам копчето на НОВА заради ''Забранена Любов"

Разочарована съм от вас "

Ето това написах на тези недни простаци!

Поздравления! Hug

# 239

А аз Марина съм я харесала за Мартин още от както съм започнала да следя филма Blush
Според мен, София и Мартин са си много готина двойка. Някак си са много различни и това създава огън помежду им. Марина ми е обикновена и флегматична, хич не ми се връзва с Марто.

Общи условия

Активация на акаунт