ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 11!

• 22 100
  • 472
  •   1
Отговори
# 315
много мудно взе да се развива сериалът... Други мислещи кат' мен?  Thinking
Да, аз. Спрях да го гледам, не съм гледала последните 4-5 епизода. Мъжо обаче упорито го гледа и ми го преразказва после.  Joy

# 316
издразних се за елен колева
на каква се прави и за каква се мисли не знам
единствено кофти ще е ако се махне защото свикнахме с нея, за нищо друго
иначе не е кой знае каква красавица нито голямата работа, няма какво да се лъжем

# 317
много мудно взе да се развива сериалът... Други мислещи кат' мен?  Thinking
Да, аз. Спрях да го гледам, не съм гледала последните 4-5 епизода. Мъжо обаче упорито го гледа и ми го преразказва после.  Joy
ее блазе ти  Mr. Green

# 318
иначе не е кой знае каква красавица нито голямата работа, няма какво да се лъжем
абе в сравнение с другите акриси от сериала- без Д.Любенова разбира се,си е направо супер  Crossing Arms

# 319
абе в сравнение с другите акриси от сериала- без Д.Любенова разбира се,си е направо супер  Crossing Arms

абе да съгласна съм , че играе добре, ама чак пък такива сцени на изхвърляне да прави ... Confused
ако не е искала да я свързват със сериала да не е започвала изобщо
какво сега се прави на интересна
много са ми смешни такива неориентирани в живота, като нея

# 320
имам чувството че не се маха за това  newsm78,не знам нещо ми намирисва тази история  Thinking,на гонене

# 321
имам чувството че не се маха за това  newsm78,не знам нещо ми намирисва тази история  Thinking,на гонене

защо ли и аз имам същото чувство newsm78

# 322
  • с/у ОколоМръсТното
че Анастейша и Крис ще имат афера.

някак не мога да го повярвам...
Тоз хрисим Крис, да залитне по тази пантерка?

# 323
Да бе -да.И за какво им е да я гонят.
Мацката идеално си играе ролята.
За мен най-слаба от жените е Елица -Саня ли и беше името newsm78 и голяма част от публиката не й симпатизират,ама Елен е нещо друго-и героинята й е интересна,а и актрисата се е всмукала чудесно в образа си.

# 324
че Анастейша и Крис ще имат афера.

някак не мога да го повярвам...
Тоз хрисим Крис, да залитне по тази пантерка?
Тихите води са най-дълбоки Mr. Green
А Аназмейша си е манипулативна хиена Naughty
Освен това ,аз си мисля.че за да нарани Силвия,която се умилква около Борис,ще и "опитоми " синчето Twisted Evil

# 325
За мен най-слаба от жените е Елица -Саня ли и беше името newsm78 и голяма част от публиката не й симпатизират,ама Елен е нещо друго-и героинята й е интересна,а и актрисата се е всмукала чудесно в образа си.

причини може да има много ,както се каза, била с труден характер и правела скандали ,то ще я изтърпят един, пет, десет пъти ,ама всичко си има граници  Crossing Arms

# 326
  • София
Мацки, вчерашната серия коя поред беше, да я търся във вбокса?

# 327
Мацки, вчерашната серия коя поред беше, да я търся във вбокса?
мисля, че беше еп.74, но не съм 100% сигурна.

# 328
  • in the back seat of my car
хмм Маймуната  Heart Eyesще се захласне малко по новата си работа, ще попрекали, не понеже е невероятна душа, бързо ще се върне към реалността и ще си разчита отново на Андрюша и бабчето Peace Grinning

# 329

причини може да има много ,както се каза, била с труден характер и правела скандали ,то ще я изтърпят един, пет, десет пъти ,ама всичко си има граници  Crossing Arms

Така е, не винаги гонят най-некадърните и най-безперспективните работници. По-често ГОНЯТ неудобните. Ако действиелно е с труден характер, нищо чудно да й бият дузпата за това.

Общи условия

Активация на акаунт