ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 11!

• 22 068
  • 472
  •   1
Отговори
# 360
момента. Борис, Мартин, дори Марийчето.Дори Митето беше във форма днес  Mr. Green
Слабите звена - Явор и Елица.

Слаш, да си имаме уважението!  Wink
Явор не го закачай... само като каза "Обичам я" и ми разтопи сърцето! Всъщност той и нищо да не каже пак така ми въздейства!
тази сцена не беше лоша. Сцената в бара със Софче. Там леко издишаше.
Айде, не го барам повече  Mr. Green

# 361
кога ще пуснат една серийка аванта за компенсация от понеделник  Crossing Arms
исках да е днес  Whistling

# 362
  • София

Мен ако питаш: "Трай коньо за зелена трева!" е положението!

# 363
Сцената между Митето и Анастасия беше силна. Само защо така я обличат все в лъскави дрешки, не й отиват!  Sick Чудя се какво ли ще направи Митето, ще ми се да каже всичко на Генонева.

# 364

Мен ако питаш: "Трай коньо за зелена трева!" е положението!

Много ме напрегнаха с тоя ВИП!

Но пък си получих чудна серийка! И Слаш как ни предурпеди за Пецата и ето, че се намесва...

# 365
момичета, момичета, да ви разкажа....В понеделник бях на кафе с моите приятелки, тук в Студентски град и в един момент виждам една позната физиономия.Поглеждам пак- наш Фахри, при това на среща с мацка.Аз така се изкефих, чее го виждам, сякаш го очаквах, като взех да му мятам... Blushчовекът ме погледна, разбра, че съм някоя "фенка" и кротко ми намигна Simple SmileЧак в този момент се усетих, че мятам ли мятам и съм се ухилила BlushА моичето, с което беше, съвсем не му беше братовчедка, съдейки по близостта, която проявяваха.Е, в края на краищата Господ за това е създал Студентски град Laughing

# 366
Искам да попитам нещо, което не разбрах.
Какво щеше да каже Митето на Явор в кафето, когато го изпратиха да се оправя с безалкохолното......каква е тайната този път Rolling Eyes
Сън няма да ме хване, моля някой да ме светне Praynig

# 367
  • на плажа
 Щеше да му каже, че Елица е бременна. Само той не знае.  Crazy

# 368
Щеше да му каже, че Елица е бременна. Само той не знае.  Crazy

Така ли? Е нали Елица обвиняваше Софи, че тя е казала на Явор, че е бременна? Или тия сценаристи нещо се оплетоха, или е нещо друго  newsm78

# 369
  • на плажа
Елица си мисли, че Явор я отблъсква, защото е разбрал, че е бременна от мъжът си. Това е драмата. Всеки мисли за това какво да скрие от другите  Sunglasses.

# 370
По-напред някои беше писал, че се намесват хората на Пецата... newsm78 но нещо не схванах къде...губи ми се мкомента, ако може да поясните, ще съм ви благодарна.

Иначе епизода днес беше повече от добър, дано Явор каже на Константинов, че Елица му е сестра...от една страна малко, ще се ускори сюжета, но пък от друга така и Констанинов ще започне да убеждава Елица да опита с Крис и сериала отново, ще се размотае...нямам търпение за утрешния епизод Hug

# 371
По-напред някои беше писал, че се намесват хората на Пецата... newsm78 но нещо не схванах къде...губи ми се мкомента, ако може да поясните, ще съм ви благодарна.
Андрей, докато си стоеше в бара, дойде някакъв.... криминален тип. Започна да му обяснява как било в ареста и т.н., и как Пецата се чувства прецакан. Явно беше от неговите хора. Нали все пак Пецата не можа да се измъкне. И на Андрей му се смрази физиономията.

# 372
  • София
момичета, момичета, да ви разкажа....В понеделник бях на кафе с моите приятелки, тук в Студентски град и в един момент виждам една позната физиономия.Поглеждам пак- наш Фахри, при това на среща с мацка.Аз така се изкефих, чее го виждам, сякаш го очаквах, като взех да му мятам... Blushчовекът ме погледна, разбра, че съм някоя "фенка" и кротко ми намигна Simple SmileЧак в този момент се усетих, че мятам ли мятам и съм се ухилила BlushА моичето, с което беше, съвсем не му беше братовчедка, съдейки по близостта, която проявяваха.Е, в края на краищата Господ за това е създал Студентски град Laughing

Завидях ти съвсем неблагородно! Heart Eyes

# 373

Завидях ти съвсем неблагородно! Heart Eyes
Благородно ти завиждам,вероятно на живо е още по  готин Heart Eyes

# 374
[Иначе епизода днес беше повече от добър, дано Явор каже на Константинов, че Елица му е сестра...от една страна малко, ще се ускори сюжета, но пък от друга така и Констанинов ще започне да убеждава Елица да опита с Крис и сериала отново, ще се размотае...нямам търпение за утрешния епизод Hug

Хехе, то ако кажат на Борис тайната, ще станат доста по-интересни неща, от това да убеждава Крис да опитат отново с Елица. Laughing

А за снощи.......малко ме е срам Embarassed..........но за първи път изпитах раздразнение към мойта любов(Дианчето). Grinning Успя да ме накара да се почувствам на мястото на Митето и ме нервира, когато му забраняваше да вижда Елица и че трябвало да забрави за съществуването й. Е аз никога не бих се примирил, още повече, че нямам никаква вина за това, че детето ми не ме познава. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт