ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 11!

• 22 593
  • 472
  •   1
Отговори
# 375
batigol, така е, ама сега пък ако Митето е един мъж на място, ще иде направо при Елица или при Борис и ще им каже, че е баща на Елица, а не, че е НИКОЙ, както твърди Анастейша.

# 376
Интересна серия беше!Май Крис ще се завърне.За момент си помислих,че Ана ще му каже,че Явор е брат на Елица,за да го убеди,ама той така се замисли,че нямаше нужда  Rolling Eyes

# 377
batigol, така е, ама сега пък ако Митето е един мъж на място, ще иде направо при Елица или при Борис и ще им каже, че е баща на Елица, а не, че е НИКОЙ, както твърди Анастейша.

На мен изобщо не ми е ясно кой какво знае всъщност. Mr. Green Мартин знае ли, че Анастейша не му е истинска майка? Какво знае Борис за Елица? Изобщо знае ли, че не му е дъщеря? Защото някой изказа съмнения, че може да ги е въртяла двамата и като е забременяла, да му е казала, че бебето е от него. Но пък той няма как де не е знаел, че тя носи близнаци, а и тя като е родила, децата са били при нея и Митето. Освен да е имала авантюра с Борис и после да са се разделили и като е взела Елица да му се е натресла и да му е казала, че е родила дете от него и т.н. Laughing Просто аз не съм видял диалог между Борис и Анастейша, където да разискват тези неща. Не че съм гледал всички серии де.... Grinning

# 378
не може борис да не знае, че елица не му е дъщеря защото ана е взела детето и е избягала с борис в германия

# 379
отивам да гледам серийката и се връщам да си приказваме  Mr. Green

# 380
  • in the back seat of my car
 аз
не може борис да не знае, че елица не му е дъщеря защото ана е взела детето и е избягала с борис в германия

аз пък за този момент разбрах, че Анастасия сама е избягала в Германия и после някакси се появява Борис Thinking и аз не знам вече, те пък с Борис нито веднъж диалог за това не са имали , както и Митето и Надето за Явор....Елица веднъж нали гледаше снимки ама като по-голяма в Германия ли беше, тука ли,...

# 381
Интересно завърши серията, то и такъв край на серията го очаквах.
 А сега да видим какво ще си кажат, както Митето се е настроил да разкрива какъв е той на Елица, нямам против да му кажат, ама бързо ще се развие сериала, като че ли ще го замотаят още.

Борис знае, че не е баща на Елица, но не предполага, че Митето ще е бащата. Какво ли го е омотала Анастасийка, тя все прекрива нещо от Борис. Thinking
Интересна серия беше!Май Крис ще се завърне.За момент си помислих,че Ана ще му каже,че Явор е брат на Елица,за да го убеди,ама той така се замисли,че нямаше нужда  Rolling Eyes

Не вярвам, ама ако обстоятелствата я принудят може да изплюе камъчето, ама пак ще влезе в криза, че заради нея колко народ е заблуден и се мъче..

Ще видим довечера, какво са измислили Peace

# 382
Абе Борис знае, че Елица не е негова родна дъщеря. Говореха вееднъж и Анастасия каза - "....моята дъщеря...", а той нещо от рода на "Въпреки всичко, тя е и моя дъщеря, аз съм я отгледал" и тя каза "Извинявай, нашата дъщеря." Няма как да не знае... но пък със сигурност не знае, че има брат близнак Елица. Peace Най-вероятно му е казала, че е избягала от бащата на Елица и до там.

# 383
аз

аз пък за този момент разбрах, че Анастасия сама е избягала в Германия и после някакси се появява Борис Thinking и аз не знам вече, те пък с Борис нито веднъж диалог за това не са имали , както и Митето и Надето за Явор....Елица веднъж нали гледаше снимки ама като по-голяма в Германия ли беше, тука ли,...

сама едва ли е избягала в германия
нали твърди че е зарязала митето защото бил беден а респективно и тя
от де толкоз пари за германия ако не е бил борис  newsm78

# 384
  • Бургас/Пз
момичета , отскоро го гледам сериала и сега наваксвам с началните серии. Дръпнах ги от арената, но няма 24 серия, да знаете от къде другаде мога да я сваля. В Замунда също я няма. Благодаря предварително!
Има го 24-ти в Замунда. аз оттам си го дръпнах Wink
п.с. ще има Забранена любов, само дето се притеснявам   Mr. Green

Слаш, моля те пусни ми линка, защото аз намирам само първи епизод и после от 59-ти нататък. Много благодаря

# 385
Трейси го напомни добре момента ,от който става ясно,че Борис знае,че Елица не му е щерка.Аз бях збравила тази сцена,но сега си я спомних.
 Нали Надето и Митака се запознават,когато той катострофира.Тя се грижи за него докато се възстанови и така пламва по между им любов.Интересно ми е КАКВО точно знае Надежда за биологичната майка на Явор? И как така Явор не е знаел,че Надето не му е майка.Според рюзомето Явор е бил на 4 години когато Надя се е появила в живота им.Ако Емилия се е грижила за него той би трябвало нея да възприема като майка..  Rolling Eyes Друго нещо,което ми е много странно е,че Марина би следвало да е на 18-19 год, най -малко,щом е студентка и живее с мъж.А Явор е на 20.Как така Явор е бил на 4 -години,когато Надя и Митко се срещат,а Марина е дъщеря на Митко. newsm78

# 386
Друго нещо,което ми е много странно е,че Марина би следвало да е на 18-19 год, най -малко,щом е студентка и живее с мъж.А Явор е на 20.Как така Явор е бил на 4 -години,когато Надя и Митко се срещат,а Марина е дъщеря на Митко. newsm78[/b]

Laughing Laughing Laughing А сега де. Laughing Laughing Laughing

# 387
Значи трявбва да са се срещнали,когато Явор е бил на няколко месеца.
За да имат време да се запознаят и да се влюбят.Ако това става в рамките на месец ,Явор става на 5 месеца.+ 9 мецеца бременност на Надежда с Марина.... .
Значи разликата между Марина и Явор е година и два-три месеца.Но само при условие,че Митето е свалил бъдещата г-жа Белева веднага след като Анастейша е духнала.
Но пък веднага изниква ,като зъл бурен,въпросът-Защо Емилия 4 -години се е грижила за Явор.....?
Хей,Сценаристино,мисли преди да твориш,че виж какви издънки правиш!!!

# 388
Друго нещо,което ми е много странно е,че Марина би следвало да е на 18-19 год, най -малко,щом е студентка и живее с мъж.А Явор е на 20.Как така Явор е бил на 4 -години,когато Надя и Митко се срещат,а Марина е дъщеря на Митко. newsm78

Аре, ся, въпроси Wink! В сапунките времето тече по различен начин за всеки от героите! hahaha

# 389
  • София
Значи трявбва да са се срещнали,когато Явор е бил на няколко месеца.
За да имат време да се запознаят и да се влюбят.Ако това става в рамките на месец ,Явор става на 5 месеца.+ 9 мецеца бременност на Надежда с Марина.... .
Значи разликата между Марина и Явор е година и два-три месеца.Но само при условие,че Митето е свалил бъдещата г-жа Белева веднага след като Анастейша е духнала.
Но пък веднага изниква ,като зъл бурен,въпросът-Защо Емилия 4 -години се е грижила за Явор.....?
Хей,Сценаристино,мисли преди да твориш,че виж какви издънки правиш!!!

Явор и Марина имат 2 години разлика, когато той навърши 20 тя кандидатстваше в университета /предполага се била е на 18/. До 4-годишен Явор е живял при Емилия /кой знай защо/ през това време Марина вече се е била родила!

Общи условия

Активация на акаунт