Септември'09 - 13

• 12 451
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вили, пожелавам ти и аз едно момченце, че да разнообразите малко Grinning
Аз още не усещам бебето, а вече ми се иска. Но при мен е и рано де. Ще се похваля като стане

Благодаря Hug

Момичета след колко дни ви излизат резултатите от БХС, може и да сте споменали ама моя бремелински мозък не помни, моя лекар все пак ме склони да го направим плюс още един куп изследвания, аз му обяснявах, че не вярвам на някакви статистически резултати, ама той не та не не сме били първа младост с мъжа ми, а и този ранния бил по прецизен, ще видим ние тая работа казах, че ако ми даде отново грешни резулати този път много ще се вихря.

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 21:33 от villi

# 91
Gorska_Kitka, абе стига че по принцип мъжът ми има много претенции към готвеното, само ми дава акъл каква подправка да сложа, каква - не, ама сега е просто нетърпим. Най-малкото трябва да се съобразява с положението ми. Въпреки че доскоро ми ставаше гадно от миризмите, продължавах да му готвя, но нали моят вкус сега е променен, това се отразява и на манджите ми. Постоянно ми прави забележки - тук не си сложила това, тук - онова, направо изперквам. Но днес преля чашата, направих супа топчето по негово настояване, по принцип много харесва как я правя, но днес само я опита, заяви че съм сложила много малко фиде и също съм пропуснала незнам си кво и демонстративно отмести купата, за да видя че няма да я яде. Това страшно много ме обиди, развиках се, че ми е писнало от неговите претенции и повече няма да готвя. Той също се развика, че като не му харесва, няма как да я яде и така се заформи скандала. Цяла вечер съм сърдита, сега на него му мина и се опитва да се подмазва, но този път няма да се дам толкова лесно. Още треперя от бяс.

villi, нали не съм те обидила като казах, че 48 кг са много малко.  Sad Просто ги сравнявам с моите вече 60 кг и все още изглеждам слаба, може би защото съм висока и затова направо се притесних, че си толкова слабичка. Незнам колко си висока, може би за теб са нормални кг, но пак казвам - в сравнение с моите... Иначе си представям с две деца какво е, аз с едно направо полудявам. Малката е страшно дива и непослушна, беше и трудно бебе и от 76 кг преди да родя, станах 53 кг само след три месеца. А сега направо незнам как ще е. Но да са живи и здрави, пък ние някак ще оцелеем.

# 92
  • София
Киара как мога да се обидя, за мойте 160см. горе долу са добре 48кг., просто физически съм наследила структурата на баща си ям много и когато искам, но много трудно надебелявам, единствения успех беше първата бременност 9 месеца лежане +18кг. втората бременност едвам хванах +12кг., но и след това много бързо влизах в дрехите на погачата на децата вече бях в нормални дрехи, докато кърмех +2-3кг. и след спиране на кърмене отново 47-48кг.
Виж сестра ми, наследила мамината физика цял живот на диета и тя около 160см., но между 70-80кг. има две вече порастнали деца, тя е 10год. по-голяма и няма сваляне като я гледам как гладува лошо ми става.
Малката ми сестра 7год. по-малка е наследила и тя татковите генни, висока е 170см. и е 50кг. като беше бременна едва 10кг. качи.

# 93
Радвам се, че не си ме разбрала погрешно.  Hug Ами това, че имаш такава структура трябва само да те радва. Аз също лесно свалям, но също така лесно и качвам, както казах вече през първата бременност качих цели 20 кг. Надявам се сега да са по-малко. Значи и вие сте три деца, сигурно е било много весело при вас.  Grinning Относно резултатите от БХС, моите излязоха в интернет сайта им още на следващия ден, но за всеки случай отидох и на място да си ги получа, но вече след седмица. Така че може изобщо да не се разкарваш след това, изтегляш си ги от сайта им и не се занимаваш повече.

Момичета, днес Arllina е рожденничка.  bdbaloni  ura Мила, да си жива и здрава, заобиколена с много любов и септември да родиш най-сладкото и здраво бебче.

# 94
Добро утро на всички!Аз работя оператор на дигитална машина за печат,но от тази седмица ме преместиха в друг отдел,заради бременността:да не вдигам тежко и да дишам изпаренията от машините.Сега съм в проверка на качеството на печата и е много готино:уютно и спокойно.Само момичета са в този отдел,досега работех само с момчета,та да видим къде е по-добре Laughing
 Косата ми още не претърпява никакви промени.Тя и без това е рядка,не вярвам да стане буйна!
И аз си мисля че усещам бебо понякога:като потрепване на мускул,но понеже не знам к'во е се съмнявам,чакам да усетя по-силно и сигурно.
Arllina,Честит Рожден ден!Много здраве и щастие и здраво и хубаво бебе!  bouquet

# 95
  • Габрово
Добро утро на тези, които са спали, но аз за жалост не съм от тях  Sad
 newsm59 на Arllina- да си жива и здрава и да гушкаш скоро едно пухкаво малко вързопче  Hug
Оплаквате се вие пак от мъжете си, но вашето са си направо бели кахъри,  повярвайте!
Аз тази нощ поспах точно от 23 до 1 през ноща и понеже снощи моя излезе в 21.00 уж само за два часа да се види с приятели а в 1 часа още го нямаше и аз от там насетне подпалих телефона да му звъня на всеки час и той не вдигаше, та така до 5.30 когато нашият си дойде мат пиян и даже заяви, че много е бързал като видял, че съм звъняла на пожар. Егати наглоста  Shocked
Аз цяла нощ ревах и корема от нерви яко ме болеше, а той тариката си пил и се веселил и това при условие, че знае, че рано сутринта ще пътуваме и ще шофира. Сега толкова ми е черен и толкова го мразя, че съм си събрала целия багаж и ако не друго поне ще го блъфирам, че го напускам, а то не че не ми се иска наистина, но с тоя корем съм за никъде и нямам голям избор.
Абе гаден и сложен е семейният живот понякога...

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 08:32 от valkata78

# 96
valkata78, съчувствам ти. Моят също ми е правил подобни номера, рядко, но ги е правил. Точно когато бях бременна с Хриси, вече в седмия месец, отидохме в наш приятел уж на барбекю, но към полунощ на мен ми се доспа и той ми каза да се прибера, а той да си допие бирата и ще си дойде и той. Изпрати ме и се върна. Аз заспах, събуждам се към 4,30 а него още го няма. И аз като теб започнах да звъня, той не вдига. Направо се разтреперих, защото си помислих най-лошото. Облякох се и посред нощ с големия корем тръгнах към приятеля ни (добре че живее наблизо). Когато стигнах до тях, вътре никъде не светеше, абе нямаше никой. Пак звъня на пожар, вече плачейки, той по едно време вдига ама не може да говори, толкова беше пиян. А те моля ти се решили да отидат на кръчма посред нощ и се бяха напили като кучета. Е прибра се, ама аз направо щях да го убия. Като заспа, съм го блъскала и ритала, толкова го мразех в този момент. Не му проговорих една седмица и му казах, че искам развод (естествено блъфирах). Та това беше последното му такова изпълнение, но както виждаш още го помня.
Знам, че сега няма да те успокоя особено с моя разказ, но исках да знаеш че има и други в твоето положение. Днес наистина трябва да го стреснеш, пък дано повече не му дойдат на акъла подобни изцепки. Имаш голяма прегръдка от мен.  Hug

# 97
Валка, гадно това  Hug
ЧРД на Арлина!   bouquet
В Плевен ще ни отнесе - не зима, ми не знам какво е навън  cold

# 98
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Арлина. Много здраве и щастие и леко бременеене Hug
Валката, съчувствам ти. Ако съм аз сигурно в момента да съм си в къщи при мама Crazy
Моичкият не смее да прави такива изцепки щот съм го поредупредила, че няма да ме намери в къщи и детето сам она снимки ще го вижда. И понеже знае, че съм дзвер и леко чалната за сега не смее да си прави експерименти Laughing
Днес е един хубави зимен ден, нищо че пролетта дойде. Ше извеждам Миша. че цяла седмица си стои в къщи милата и ес надявам да е се отрази добре

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 12:38 от tsveta

# 99
Здравейте момичета.

Честит рожден ден на Арлина!. Много щастие, любов и прекрасно детенце на есен   party023

Що се отнася до тези изпълнения на мъжете... И моя имаше веднъж такава изцепка със закъснението.. Ама тогава бях толкова изтощена психически, че изобщо не виках... просто нямах желание нито да говоря с него, нито да го чувам... Той ми беше скъсал телефона от звънене през деня и да ми пише на мейла колко зле се чувствал и колко съжалявал... но това не ме накара аз да се чувствам по- добре. Много гадно беше чувството в онзи момент... Като се видяхме след работа му казах, че при следващото такова изпълнение ще го пратя да си спи при компанията му.
Знаете ли какъв е проблема момичета, че мъжете много се влияят от другите мъже и не искат да ги мислят за "Шутки". И нали трябва да се покажат, че са истински мъже, а не такива под чехъл и са готови да наранят семейството си, само и само да се докажат в очите на другите мъжкари... Пак в изблик на яд, му бях казала, че той си има семейство, а другите- не и нямат никакви ангажименти.. И че другите не ме интересуват.. А мястото на мъжа е до семейството му.. И ако иска да излиза с компания, да се връща в прилично време... амаха....
Повечето мъже са така момичета... кумата преди седмица се  бяха разделили с нейния заради такова нещо...

# 100
Да чукна на дърво, с моя мъж никога не с ъм имала проблеми - пупупупу  Grinning

# 101
  • Испания и Стара Загора
Arllina честит рожден ден.С пожелания за много щастие,любов ,лека бременност и накрая едно прекрасно бебе. Hug
Валка,много гадна постъпк от страна на мъжа ти. Rolling EyesДано не се повтаря за напред.
И тук времето се развали.Май ще вали и днес няма да излизаме. Tired
villi как искам и аз да съм така,да ям и да не ми личи.А аз вода да пия и ми се лепи.Все съм на диети. Rolling Eyes
Лек ден на всички. Hug

# 102
Честит рожден ден на Arllina. Да си здрава и много щастлива и обичана, леко бременеене!

valkata78, в такива моменти не трябва да плачкаш, защото бебо те усеща. Но какво ти казвам и аз, като знам какво отношение имат мъжете. Ще ти разкажа и аз една не лека случка. Отношението на моя мъж към майка ми не е добро. Но на деня за прошка се прибира от командировка, отива при Даниел,подарява му една голяяма мартеница, и все едно нас ни няма в стаята. След малко се връща, прегръща ме и мен, пипа коремчето-пита как е бебо и излезе. Мама все едно я няма изобщо. Ревах, ревах.Гушнах мама, тя ме успокоява да не рева. Излязохме на разходка навън, тогава  сестра ми се прибираха от Плевен и дойдоха да вземат мама у тях.
Прибра се, като му се обадих. Беше следобяд, къдебеше ходил, нямам представа.Изобщо не си говорехме за случилото се.
Вечерта си лягам с Даниел да спинка, и плача ли плача. Мъже.
На другия ден, станахме, направихме закуска, играхме си, гледахме за децата и Даниел отиде да го събуди - обичат и да си поспиват, незнам при вас как е. Ама така му викна "Тавай тати, тавай" Ходихме на разходка и ни поразмина, започнахме да си говорим и гушкаме, да тичаме с Даниел. И така

# 103
Valka, първо се успокой миличка. На първо място е бебчо и няма нищо друго по-важно от това.  Hug  . Аз на моя като ме ядоса не му говоря, това го измъчва определено. Опитай се да не мислиш непрекъснато за станалото, защото се самонавиваш и още повече ще се ядосаш. Ако можеш мисли за нещо друго, изчакай да ти мине и не прибързвай.

Моят мъж никога не закъснява без да ми се обади. Всичките му приятели са женени и дори понякога се опитвам да го насиля да излязат самички. Тук навсякъде влачат жените си, даже и като гледат футбол по телевизията, което ми е невероятно досадно и слушам лекции от типа как другите жени ходели, а аз не искам.

Явно е била кофти вечер. Ако знаете на мен какво ми се случи. Събудих се към 5 за тоалетна, опитах се да се изправя и ми се зави свят, 10 минути се опитвах да се изправя и не можех. Най-накрая станах, отидох до тоалетната и повърнах. Събудих мъжа ми, два часа така ми се виеше свят, че не смеех да си мръдна главата от възглавницата. Той вместо да се притесни, ми се развика - колко пъти му се било случвало, а пък съм и бременна, какво съм очаквала, от излишната паника само съм си утежнявала състоянието. Пийнах лимон и малко ме отпусна. Преди малко хапнах малко и съм по-добре, ставам сама, но ме боли главата и съм малко замаяна. Мерих си кръвното, беше се качило мъничко, но не толкова трагично. За първи път ми се случва, ще почакам малко и ако до вечерта не се оправя ще се обадя на доки.

Честит рожден ден на рожденничките! Много късмет и щастие желая.

# 104
Да ви кажа какво ми се допи-Бира   beer2 Мъжът ми каза да си помисля кой пие бира в 9ч.  Laughing А не съм пила такова от половин година сигурно, кво ми се наби в главата сега.
В блока ни има сватба-горката булка   4470

Общи условия

Активация на акаунт