ПЛЕВЕН - 89

• 16 244
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте на новите мами и от мен. )))
Ама дайте малко повече инфо за себе си и за децата. )))

Константина, ти си направо за детската номерация на ларедут, за дамската едва ли ще се класираш. ))) А за мъжа ти, какъвто номер дънки носи тук, прибаваш още 10 и получаваш номера на дънките, които трябва да поръчаш от ларедут. )))

За дрешките за новородени, тук при нас са някакви гигантски. Калина все още има един комплект блузка с копченца и ританки, от които блузката и става а е на година и половина. Въпросният комплект е за новородено.
Дрешките за новородено пък можах да и ги облека чак към 4тият месец, до тогава леля и от Англия ми беше изпратила един колет с дрехи за недоносени, тоест от 45-55см. И аз дето си бях взела няколко неща от ларедут с такъв размер та имаше с какво да се обличаме. )

# 211
Огън момиче ,ходила съм на консултация при доктор Михайлова ,и Боби съм водила при нея.Много съм доволна , прави подробен преглед ,мисля ,че си разбира от работата.Предполагам ,че ще останеш доволна.
Здрасти аалесса !
Браво на Велина. Леле ,имало и такива дечица.Тя милата сигурно от страх не смее да мръдне !
Помня последния път като бях на фризьор ,и имаше едно момченце ,което като гледаше как фризьора търси машинката сякаш е на зъболекар .И като го подстригваше ,то милото стиска очи и сякаш чака най-лошото. МНого беше сладък.

# 212
Здравейте,мами!
Аз съм от Троян и искам да ви питам-някой има ли отзиви от хомеопатката Милка Михайлова?Искам да лекувам дъщеря си с хомеопатия,затова открих,че тя е май единственият класически хомеопат в областта.

Сори, в Плевен няма класически хомеопат, тя работи с нещата на Боарон
И ние искаме класически, ама няма!

# 213
Благодаря ви,момичета!  Hug
В Троян си ходим при Боаронка,исках класическа,а една мама ми даде сайт уж на класици,от който открих адреса и името на тази лекарка-но явно и тя не е такава.

# 214
Аз не съм на това мнение за дрешките ,ама то нашето бебе ли беше -4 300кг. Grinning
Дрешките които бях купила за родилното още там и бяха малки ,дори детската лекарка ми направи забележка - не съм ли знаела че ще имам голямс бебе ,та съм купила тия дрешки  за кукли Joy.
На втория месец тръгнах за бодита и продавачката нещо ме изнерви и  ми вика -"госпожо ,това е за 6 месечно бебе ", а аз -вие ли ще ми кажете какво да купя на детето си ,ако искам и за годинка ще купя.

Живот и здраве ,сега нищо няма да купувам -всичко си имаме ,дори комплекта за изписване го облякохме само тогава -после не и ставаше.

# 215
Мира,мерси за консултацията,но......36 от Редутското ми става....не съм пробвала юношеско,гледам има 168,ама дали ще се впиша там.че тия мойте кокали големи Joy
Добре дошла на новото попълнение newsm51

# 216
Константина, аз си поръчвам 168см и ми е ок, така че пробвай 162см, може и 156см даже.

Момичета, нещо ни се скапа пералнята и ми трябва майстор. Ако някой има координати на добър такъв, ще съм много благодарна да ми прати.
Уърпул е на няма и 3години.

# 217
Класически хомеопат най-близо има във Велико Търново.Мисля че Валя го беше писала.
Блек_Чери,къде преглежда тази Михайлова?
А за Пандурска какво ви е мнението?

# 218
Аз не съм на това мнение за дрешките ,ама то нашето бебе ли беше -4 300кг. Grinning
Дрешките които бях купила за родилното още там и бяха малки ,дори детската лекарка ми направи забележка - не съм ли знаела че ще имам голямс бебе ,та съм купила тия дрешки  за кукли Joy.
На втория месец тръгнах за бодита и продавачката нещо ме изнерви и  ми вика -"госпожо ,това е за 6 месечно бебе ", а аз -вие ли ще ми кажете какво да купя на детето си ,ако искам и за годинка ще купя.

Tony25 е това все едно аз съм го писала, само че Светли се роди 4 200 кг. Същата работа беше и при нас   Grinning.

# 219
  • Плевен
А за Пандурска какво ви е мнението?
И тя не е класически хомеопат. Беше (а може би още е) рекламен лекар в Санита на Боарон. Прегеждаше безплатно един-два дни в седмицата.
Най-близкият до Плевен класически хомеопат е д-р Хаджиев (доколкото знам преглежда във В. Търново и Свищов). http://www.holisticabg.com/

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 21:45 от valja

# 220
 Ерота , Зад ДНА ,където е детския клуб Дребосъче ,в този вход на 2 етаж  , на втория етаж .
Огън момиче ,сорка ,не съм знаела ,че не е класически !  Embarassed Добре ,че са момичетата .
Абе Боби ,ако му дадеш малко зор си мести краката да прави крачки и умира от щастие ,почва да си върти главата (както и друг път като се хили) и подскача. Много е смешен и бузите му  "мимбрират" .

# 221
  • Плевен
aalessa, welcome
И на мен скоро ми казаха за д-р Михайлова и щях да ви питам има ли доволни от нея,но съм забравила.
Валя,а ти ходила ли си при този хомеопат в Търново или имаш само го знаеш?
Константина, 168 ми се струва ,че ще ти е доста голямо,аз си поръчвам такъв номер. Последно си взех едно долнище пума 174,и ще се налага да го скъсявам поне 6-7 см.

# 222
  • София
Аз още преди два месеца записах час за доктор Михайлов от Часът на мама,за 30март,та ще ходим.Най вече за ленивите черва на Бубка.
Да се оплача-ние сме болни.Мими от вчера е с хрема,а също и лека температура,до 37,7,за която не давам нищо.Личната каза,че гърлото не е червено и гърдите са чисти.Дано да отшуми бързо,
а ако може да не прихваща и кака и. Praynig

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 07:53 от Валенцето

# 223
Айде пак аз,да попитам за тези шапенца http://www.laredoute.fr/vente-bonnet-fille-felixy.aspx?productid … &numberpage=1
Искам да ги взема за едно момиченце,1клас ще бъде наесен,но в опътванията не пише нищо за шапки..Някой има ли наблюдения по въпроса?
За количките се спрях на 2модела вече Laughing Джордани Джио и Пег Перего Ария,но ги няма по магазините да ги видя реално...Май ще караме на онче-бонче.Да взимаме нещо,че с моята само треперя като излезем ooooh!
П.П. А какво слънце е само  newsm44навъъъъъъъъъъъън. newsm44.Буболечка спи,да  feeding на обяд и  с  1stroller навън.
Стелче,ще излизате ли?Бобо шаркав ли е?

# 224
Момичета, кефя ви се на ентусиазма за колички  Simple Smile Аз никога не съм имала такъв - влизам в магазин, пробвам 2-3, взимам едната и излизам - на този принцип съм купила всичките си общо 4 колички. Wink Единствено след първата внимавах да са леки, това за мен е най-важното от всичко.

За зъболекаря - аз имам огромен страх от зъболекари, още с влизането в кабинета цялата треперя и без упойка не давам да ме пипнат нито за секунда. Поради което Габи дори не съм си и помислила да го заведа профилактично на преглед, предполагах, че като ме види как се стягам и той ще се притесни. Все се канех да го пратя с баща му и не се наканих. Накрая на 7  години се наложи да му извадят двата долни млечни зъба, защото постоянните бяха порасли и отидоха в комплект с татко му. Оказало се при прегледа, че детето е с напълно здрави зъби, Слава Богу за което. Сега нека се посменят зъбите и пак ще идат да видим има ли нужда от някакви корекции...

Общи условия

Активация на акаунт