ПЛЕВЕН - 89

• 16 243
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Ариата е много готина и наживо, виждала съм да я бутат из града

# 226
Ние след малко като се оправим с малката ще излизаме.

# 227
Валенце, да се оправя Мими бързо, и дано кака й се размине  Hug

Пег Перегото Ариа го знам много добре. Приятелка, с която цяло лято си бутахме количките е с нея. Много е хубава. Единственото, което не ми допадаше ( но се преглъща, де  Wink е това, че като сложиш детето в пълно легнало положение краката му си висят надолу. Не може да се изправя и тази част за краката, както можеше моята. То си спи, а краката му висят и се клатят  Laughing
Но Константина, много е хубава, лека и няма да съжаляваш  Peace Че даже си има и чувалче. Нещо нехарактерно за летните колички.

# 228
И аз като разглеждах колички нетно точно тия две марки и модели ми се набиха на око и като цена. Обаче за мен друг недостатък имат - нямат превъртаща се дръжка. Иначе изглеждат красиво и са леки.  Simple Smile
Ние ще ходим днес на консултация, Кирил ще го бодат трети път с две игли. Cry Добре че мъжа идва с мен, че аз яко се депресирам от такива дейности по тялото. Сега е легнал и се ядосва милия на един цикламен надуваем вертолет. Яката пуска лиги и гледа да лапа. Имам чувството, че вече са ни почнали зъбните сърбежи, а едвам сме в първата седмица от петия месец. Как ви никнаха на вас зъбите? Laughing
Дикси нищо не казваш за джаджата? Хората от Плевен по принцип трябва да имат по една такава в джоба дори. Не може преки съградски на Минчо Празников да нямат идея какво ще е времето.  Laughing Laughing Laughing

# 229
nomadka, не знам аз лятна количка с превъртаща се дръжка.
Първи рожден ден на Митко - първи зъб. Дотогава беззъба усмивка.
Ама Минчо празников от Плевен ли е? Леле, аз не знам...
"Джаджата" за времето е много готина, да. Гледам я и й вярвам  Grinning

Вчера купих малко дрешки за родилното - ританки, бодита, камизолки.....каквото там си трябва. Вечерта ги показвам на Митко, като му обяснявам колко са малки и как той вече е голям батко и на него няма да му станат, защото яде спанак и има мускули..........и т.н. до откат....Да, ама не - да му ги пробвам, та да му ги пробвам  Crazy Накрая се предадох и му ги наденах.
Ето го тук с дрешки за бебето и под команда "Усмихни се!" - http://diksi.multiply.com/photos/album/60#26

# 230
Сладурче си е тоя Митко, а майка му веселячка:)) Добре че моята кокона не е решила сама да мери на бебето нещо. То ко ли да и стане, най-много памперс за зимна ръкавица.  Simple Smile
Знам аз за летните колички това онова, ни ма прай толкоз проста, само дето ако не си пробутам тука къф ми е проблема се е дно нищо не съм казала. В голямата си дилема каква най-накрая реших че ни трябва комбинираната тая година, че Киренце е още малък, а догодина ще е лятна. Има едни на Хаук дето са по 5-6 кила, ако ги има от тях ще взимаме ---- http://www.kasidabg.com/hauck-sport-quattro-navy-2009-cpath-181_517.html
А аз малко съм хремава и гъгна и ходя с маска и Киренце като седи в мен току я дърпа, май го дразни  Laughing Laughing

# 231
  • Плевен
Айде пак аз,да попитам за тези шапенца http://www.laredoute.fr/vente-bonnet-fille-felixy.aspx?productid … &numberpage=1
Искам да ги взема за едно момиченце,1клас ще бъде наесен,но в опътванията не пише нищо за шапки..Някой има ли наблюдения по въпроса?
За количките се спрях на 2модела вече Laughing Джордани Джио и Пег Перего Ария,но ги няма по магазините да ги видя реално...Май ще караме на онче-бонче.Да взимаме нещо,че с моята само треперя като излезем ooooh!
Шапката я взех за Траяна, носи си я вече около месец, много съм доволна от нея, ще й става и догодина предполагам, но за момиченце 1-ви клас си нямам идея, може би ще й е малка  Thinking.

Траяна ползваше Арията на Перего лятната, изключително съм доволна именно заради лекотата й и заради това, че е компактна и се отваря и затваря с 1 ръка. Когато я купихме Траяна почти не спеше навън и отпадна висенето на крачета докато спи Simple Smile. Само 1-2 пъти мисля е спала в нея. Препоръчвам я, но нашата вече не е при мен, замина при едно момченце Simple Smile.

Валенце дано бързо оздравява Мими и каката да не прихваща.

А Митака винаги си е пич и сигурно е наследил страхотното чувство за хумор на майка си  Mr. Green

# 232
  • Плевен
Нади, този лекар ми е препоръчан тук във форума от темата за хомеопатия. Отделно няколко познати ходят при него да лекуват децата си и са доволни. Аз лично не съм ходила, защото ми е далеч, а и при нужда само с консултации по телефона няма да стане. Хубаво е да си имаме тук на място, но .... Да си хомеопат в днешно време в Плевен. Много "клиенти" ще има.
Валенце, дано Мими да се размине с по-сериозни болести. Виктор знаеш ми вдигаше всяка вечер температура в продължение на 3-4 дни. Съмнявахме се за шарка, защото в групата имат болно дете, но засега ни се размина.

# 233
  • София
Ами Мими не е имала контакти с шаркави деца скоро.Не е шарка при нас според мен,а вирус.Започна с два дни кихане без друго,кихаха и двете.Бубка спря,а Мими започна със сополите.Иначе се чувства доста добре,храни се и си е весела.Не давам температуропонижаващи засега,защото Т стигна най-много до 38,но после сама си падна до 37,5....и така си стои ,дали да и дам сироп,а?

# 234
Да,трябва ни един класически хомеопат.
Симона добре се повлиява и от боаронската-за хрема,зъби,запек,температура сме ползвали.
Блек_Чери,мерси за инфото  Hug
Валенце,дано й се размине на Бубка,а Мими да се оправя бързо.
Пиши после след прегледа при д-р Михайлов.
Еее,Дикси умрях от смях с Митака-много интересна снимка  Joy

# 235
  • Плевен
Не давам температуропонижаващи засега,защото Т стигна най-много до 38,но после сама си падна до 37,5....и така си стои ,дали да и дам сироп,а?
Аз в този вариант не давам, нека организма чрез високата температура да пребори бацила.

# 236
Здравейте и от мен. ))))

Ей, страшен вятър на вън, ебаси времето и чудото.

Дикси, Митко е страхотен с бебешките дрешки. ))))

nomadka, аз не виждам смисъл от превъртаща се дръжка при по-голямо бебе, то така или иначе пак се вижда, а и му е по-интересно да гледа на вън, отколкото физиономията на майка си нон стоп. Калина я обърнах на 6месеца, след като махнах порт бебето.

# 237
  • София
Люси,засега и аз се въздържам...ама много гадно като лекарката ни тук е нова и въобще не е като плевенската ни.Еее,как ще се сещам все с добро за Маргарита Григорова.За три години колко пъти по телефона и звънях,как веднъж тази жена не ми се наду или да не ми вдигне или да ме скастри.И за какви глупости съм и звъняла Embarassed.А тази въобще и не си вдига телефона като звъннеш ми казаха други нейни пациенти...то не само тя де,масово.

# 238
  • Плевен
Не давам температуропонижаващи засега,защото Т стигна най-много до 38,но после сама си падна до 37,5....и така си стои ,дали да и дам сироп,а?
Валенце и аз бъзлата,не давам при такава Т нищо.Само вечер преди да си легне,едно нурофенче,че
пък ме е страх да не я вдигне през нощта,докато спим. Peace
Бързо оздравяване на Мими. Hug

# 239
nomadka, аз не виждам смисъл от превъртаща се дръжка при по-голямо бебе, то така или иначе пак се вижда, а и му е по-интересно да гледа на вън, отколкото физиономията на майка си нон стоп. Калина я обърнах на 6месеца, след като махнах порт бебето.
Мира, чета те редовно и ми правиш впечатление на жена, която знае какво иска. Обаче, явно не съм казвала, че съм зодия близнаци и ти сега с това мнение направо сериозно ме разколеба даже паникьоса аджеба какво да правя. Щото и аз като Константина ще правя такава покупка тези дни, понеже карам с една стара количка, а ми се иска нещо по-така. Моя мъж казва, че той ми е печалбата от тотото та ще трябва да разчитам на други финанси относно децата.  Grinning Grinning Grinning
Боже мили, давайте още мнения за колички, от времето на щерката имам само спомен за неискането и да се вози... Confused

Иначе в къщи всички сме с този вирус - почва с кихане, леко висока температура, болки в гърлото и запушен пос. При нас поне източникът обикновенно е щерката от даскалото, но тоя път дойде май от мъжа. Sad Пием разни нюрофен или пък панадол разтворим, витамин С и едно за гърлото смучещо се дето го рекламират по тивито.

Общи условия

Активация на акаунт